Προς το περιεχόμενο

Επαναφορά από το πρόγραμμα macrium

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας

Εχω κάνει αντίγραφο του δίσκου C  σε σταθρό υπολογιστή και τώρα έχω ένα αρχείο τύπου MRIMG.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου υποδείξει τα βήματα πώς θα επαναφέρω  αυτό που αντέγραψα σε έναν καινούργιο σκληρό δίσκο;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο τον c; Δεν θα σου δουλέψει έτσι. Πρέπει να πάρεις image όλον τον δίσκο μαζί με το boot partition και το recovery.

Η επαναφορά θα γίνει με το ίδιο πρόγραμμα που δημιούργησες το image. Για 'μένα, κακώς κάθισες και πήρες image. Θα συνδέσεις τον νέο δίσκο στο σύστημα σου και θα κάνεις έναν κλώνο τον βασικό δίσκο στον νέο.

Αν δεν γίνεται αυτό τότε θα πρέπει να ετοιμάσεις ένα cd ή dvd μέσα από το Macrium για να μπουτάρεις από αυτό στον νέο υπολογιστή και να επαναφέρεις το image (που θα έχεις μεταφέρεις σε usb ή εξωτερικό δίσκο).

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ζητησω συγνώμην δεν αντέγραψα μόνο το C αλλά όλο το σύστημα που υπήρχε στον υπολογιστη .

Δηλαδή την επάνω σειρά των τομέων που βγάζει το Macrium....

Θα ήθελα ομως να μου δείξεις πως για παράδειγμα μπορώ να πάρω μόνο τα windows γιαί τα υπολοιπα αρχεία μπορω νομίζω να τα αντιγράψω και  ξεχωριστά, όσα θέλω, γιατί μπορεί να  υπάρχουν και πολλά που δεν υπάρχει λόγος να τα αντιγράψω...

Επεξ/σία από monoxromos

Πριν πάρεις το image ή κάνεις το clone μπορείς να κάνεις έναν καλό καθαρισμό και να αφαιρέσεις/μεταφέρεις ότι δεν χρειάζεσαι από το παλιό σύστημα.

Δεν είναι όμως μόνο η πάνω σειρά. Ένας δίσκος συστήματος έχει και ένα partition συνήθως στο τέλος για recovery και καλά είναι να το πάρεις και αυτό.

Εγώ πάντως θα πρότεινα να μην πάρεις image αλλά να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση στο νέο pc γιατί σίγουρα θα έχεις πολύ σαβούρα στο παλιό, ιδίως αν το έχεις πολλά χρόνια. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό για αρχή αλλά θα δεις ότι δεν είναι τόσο τρομερό και θα περάσεις μόνο τα προγράμματα που πραγματικά θα χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...