Stavros0505 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους,έχω στην κατοχή μου ένα Nissan almera n16 1.5 εδώ και 5 μήνες το πήρα μεταχειρισμένο με πολύ λίγα χιλιόμετρα από ιδιώτη(66 χιλιάδες) Πάμε λοιπων στο θέμα πριν κάνα μήνα έτσι όπως έκανα ταξίδι με το που έπιασε τα 150-160 άρχισε να αναβοσβήνει το check engine,όταν το έβαλα διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στον 4ο κύλινδρο το πήγα στον μάστορα το μπουζι στον 4ο κύλινδρο ήταν λιωμένο οπότε άλλαξε μπουζι,πολλαπλασιαστη και έγινε καθαρισμος στα μπεκ(το αμάξι δεν παρουσίασε αλλα θεματα μεχρι τοτε εκτος απο το check engine)όταν πήγα να το ξαναδοκιμάσω με το ζόρι έπιανε 140 και φυσικά αναβόσβησε πάλι το check engine μόνο που αυτήν την φορά με άφησε στον δρόμο,ρεταρε πολύ,μύρισε βενζινη έντονα και ακούγεται ένας έντονος μεταλικος θόρυβος από την μηχανή. Έχει ξανά τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; είναι δυνατόν με τόσα λίγα χιλιόμετρα να πήραμε το μοτέρ στο χέρι; οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.. το αμάξι πλέων δεν μπορεί να κουνηθεί φυσικά καθώς είναι αδύνατον να οδηγηθεί (Υπόψιν ο μάστορας μου είπε να το ξαναπατήσω για να δούμε άμα φτιάχτηκε το θέμα και ετσι ειχαμε αυτο το αποτελεσμα...) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 9 λεπτά πριν, Stavros0505 είπε Καλησπέρα σε όλους,έχω στην κατοχή μου ένα Nissan almera n16 1.5 εδώ και 5 μήνες το πήρα μεταχειρισμένο με πολύ λίγα χιλιόμετρα από ιδιώτη(66 χιλιάδες) Πάμε λοιπων στο θέμα πριν κάνα μήνα έτσι όπως έκανα ταξίδι με το που έπιασε τα 150-160 άρχισε να αναβοσβήνει το check engine,όταν το έβαλα διαγνωστικό έδειξε αστοχία ανάφλεξης στον 4ο κύλινδρο το πήγα στον μάστορα το μπουζι στον 4ο κύλινδρο ήταν λιωμένο οπότε άλλαξε μπουζι,πολλαπλασιαστη και έγινε καθαρισμος στα μπεκ(το αμάξι δεν παρουσίασε αλλα θεματα μεχρι τοτε εκτος απο το check engine)όταν πήγα να το ξαναδοκιμάσω με το ζόρι έπιανε 140 και φυσικά αναβόσβησε πάλι το check engine μόνο που αυτήν την φορά με άφησε στον δρόμο,ρεταρε πολύ,μύρισε βενζινη έντονα και ακούγεται ένας έντονος μεταλικος θόρυβος από την μηχανή. Έχει ξανά τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; είναι δυνατόν με τόσα λίγα χιλιόμετρα να πήραμε το μοτέρ στο χέρι; οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.. το αμάξι πλέων δεν μπορεί να κουνηθεί φυσικά καθώς είναι αδύνατον να οδηγηθεί (Υπόψιν ο μάστορας μου είπε να το ξαναπατήσω για να δούμε άμα φτιάχτηκε το θέμα και ετσι ειχαμε αυτο το αποτελεσμα...) Ευχαριστώ Συμπίεση έχει μετρηθει; To μπουζι βγηκε κανονικά ή είχε σπάσει καμία ακίδα μέσα ; O μεταλλικός θόρυβος μηπως είναι καμία τροχαλία ; Πάρε και 2η γνωμη απο συνεργειο που να γνωριζει απο Nissan . Εξακολουθει και ανάβει check ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Συμπίεση έχει μετρηθει; To μπουζι βγηκε κανονικά ή είχε σπάσει καμία ακίδα μέσα ; O μεταλλικός θόρυβος μηπως είναι καμία τροχαλία ; Πάρε και 2η γνωμη απο συνεργειο που να γνωριζει απο Nissan . Εξακολουθει και ανάβει check ; Συμπίεση δεν έχει μετρηθεί όχι και ναι το μπουζι είχε σπάσει ακίδα,το check αναβόσβηνε μόνο στης μεγάλες ταχύτητες .. όταν πήρα το αμάξι να το φέρω σπίτι (αφού είχε γίνει η ζημιά) ρεταρε πάρα πολύ και άναβοσβηνε από τα 60 , τώρα έτσι όπως είναι όχι δεν είναι αναμενόμενο τίποτα πρέπει δηλαδή να πιάσει κάποια χιλιομετρα για να ανάψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Μέτρα για αρχή μία συμπίεση που είναι και τσάμπα να δεις τι ψάρια θα πιάσει ο κάθε κύλινδρος και μετά αρχίζει το ψάξιμο. Ναι μεν ιδιώτη το αμάξι αλλά αυτά τα 66000χλμ σε αυτοκίνητο που πλησιάζει εικοσαετία θα με έβαζε σε σκέψεις. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες ευκαιρίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 9 ώρες πριν, liakinen είπε Μέτρα για αρχή μία συμπίεση που είναι και τσάμπα να δεις τι ψάρια θα πιάσει ο κάθε κύλινδρος και μετά αρχίζει το ψάξιμο. Ναι μεν ιδιώτη το αμάξι αλλά αυτά τα 66000χλμ σε αυτοκίνητο που πλησιάζει εικοσαετία θα με έβαζε σε σκέψεις. Όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες ευκαιρίες. Οκ θα αρχίσω από εκεί και θα ενημερώσω... ο μάστορας λέει ότι θέλει άνοιγμα το μοτέρ να δούμε τι έχει συμβεί, όσο για τα χιλιόμετρα τι να πω το αμάξι φενεται όντως και εσωτερικά ότι δεν έχει δουλευτεί καθόλου ειναι σαν καινουργιο ήταν από ηλικιωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 12 λεπτά πριν, Stavros0505 είπε Οκ θα αρχίσω από εκεί και θα ενημερώσω... ο μάστορας λέει ότι θέλει άνοιγμα το μοτέρ να δούμε τι έχει συμβεί, όσο για τα χιλιόμετρα τι να πω το αμάξι φενεται όντως και εσωτερικά ότι δεν έχει δουλευτεί καθόλου ειναι σαν καινουργιο ήταν από ηλικιωμένο. Μπορεί τα χλμ να είναι κανονικά. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις - ευκαιρίες ειδικά από ηλικιωμένους. Ο μάστορας η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο για το άνοιγμα δυστυχώς. Ο λόγος που θέλει το άνοιγμα είναι για να δει τι έχουν γίνει τα κομμάτια από το μπουζί. Έσπασε μόνο η ακίδα ή και η πορσελάνη; με το άνοιγμα ψαρεύει τα κομμάτια πριν δημιουργήσουν (αν δεν το έχουν κάνει) ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Όταν το αγόρασες το έκανες πλήρες σέρβις (+αλλαγή μπουζί); Ή το άφησες στην καλή διάθεση του παππού που σίγουρα δεν θα του έκανε τα προβλεπόμενα....; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, liakinen είπε Μπορεί τα χλμ να είναι κανονικά. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις - ευκαιρίες ειδικά από ηλικιωμένους. Ο μάστορας η αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο για το άνοιγμα δυστυχώς. Ο λόγος που θέλει το άνοιγμα είναι για να δει τι έχουν γίνει τα κομμάτια από το μπουζί. Έσπασε μόνο η ακίδα ή και η πορσελάνη; με το άνοιγμα ψαρεύει τα κομμάτια πριν δημιουργήσουν (αν δεν το έχουν κάνει) ζημιά. Η ακιδα μόνο, ο μάστορας από ότι μου είπε θέλει να δει μήπως πήραν βαλβίδες,πιστόνια κτλπ και εγώ για κάτι τέτοιο ανησυχώ αφού το αμάξι πλέον δεν οδηγείται ρεταρει,σβήνει από μόνο του,δεν δίνει γκάζι ,τρεμει ολοκληρη η μηχανη κλπ το obd συνεχίζει και βγάζει βλάβη στον 4ο κύλινδρο.. 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Όταν το αγόρασες το έκανες πλήρες σέρβις (+αλλαγή μπουζί); Ή το άφησες στην καλή διάθεση του παππού που σίγουρα δεν θα του έκανε τα προβλεπόμενα....; Φυσικά και το έκανα πλήρες service μπουζια,λαδια,φίλτρα τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Φίλε πολλαπλασιαστή είδατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 6 λεπτά πριν, bill999r είπε Φίλε πολλαπλασιαστή είδατε; Ναι κάναμε τράμπα τον 4ο στον 1ο αλλά το διαγνωστικό συνεχίζει να δείχνει βλάβη στον 4ο κύλινδρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 41 λεπτά πριν, Stavros0505 είπε Ναι κάναμε τράμπα τον 4ο στον 1ο αλλά το διαγνωστικό συνεχίζει να δείχνει βλάβη στον 4ο κύλινδρο Αφού μυρίζει βενζίνη λογικά δουλεύει κανονικά το μπεκ του κυλίνδρου. Το μυαλό μου δυστυχώς θα πήγαινε σε βαλβίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 34 λεπτά πριν, bill999r είπε Αφού μυρίζει βενζίνη λογικά δουλεύει κανονικά το μπεκ του κυλίνδρου. Το μυαλό μου δυστυχώς θα πήγαινε σε βαλβίδα. Ναι δυστυχώς...τα μπεκ καθαριστηκαν εξάλλου πριν γίνει η μεγάλη ζημιά το θεμα ειναι με το πατημα που το εκανα να δω αμα εφτιαξε με τον καθαρισμό μην εγινε ζημια και καπου αλλου , γνωρίζεις περίπου το κόστος για της βαλβιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 10 λεπτά πριν, Stavros0505 είπε γνωρίζεις περίπου το κόστος για της βαλβιδες; Κανένας με σιγουριά δεν μπορεί να σου απαντήσει για το κόστος. Όταν ανοίγει η μηχανή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι kinder έκπληξη στο τι θα έχει αρπάξει μέσα και αν. Δυστυχώς βλέποντας και κάνοντας θα πάει η δουλειά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Συνήθως η υπερθέρμανση μπουζί οφείλεται σε 3 προβλήματα, εσύ έχεις ελέγξει τα 2 άρα μένει η βαλβίδα,τώρα μόνο εάν ανοίξει το μοτέρ μπορείς να μάθεις τι έχει συμβεί. Έχω και εγώ το nissan almera του 2006, το πήρα το 08 από ένα συγγενή με 25000 χλμ, δεν το κινούσε γιατί του είχαν δώσει εταιρικό, τώρα έχει 130000 χλμ και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι καίει λίγα λαδάκια, 500gr στα 10000χλμ, αυτοκίνητο σκυλί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros0505 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 32 λεπτά πριν, cpc464 είπε Συνήθως η υπερθέρμανση μπουζί οφείλεται σε 3 προβλήματα, εσύ έχεις ελέγξει τα 2 άρα μένει η βαλβίδα,τώρα μόνο εάν ανοίξει το μοτέρ μπορείς να μάθεις τι έχει συμβεί. Έχω και εγώ το nissan almera του 2006, το πήρα το 08 από ένα συγγενή με 25000 χλμ, δεν το κινούσε γιατί του είχαν δώσει εταιρικό, τώρα έχει 130000 χλμ και το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι καίει λίγα λαδάκια, 500gr στα 10000χλμ, αυτοκίνητο Όπως φενεται πρέπει να ανοιχτεί για να δούμε τι ακριβώς έγινε,μάλλον βαλβίδες... ναι γενικά είναι πολύ καλά αμαξια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα