Προς το περιεχόμενο

Ενδέχεται να διέρρευσε το επόμενο παιχνίδι της Valve


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στοιχεία των Overwatch, Valorant και Dota 2 φαίνεται πως συνδυάζει το νέο παιχνίδι, γνωστό μέχρι στιγμής ως Deadlock.

To επόμενο παιχνίδι της Valve φαίνεται πως είναι ένα multiplayer hero shooter, με την ονομασία Deadlock. Αυτό προκύπτει από στοιχεία που διέρρευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άτομα που συμμετείχαν στο beta testing, με ορισμένες από τις λεπτομέρειες αυτές να επιβεβαιώνονται από τους GabeFollower και Τάιλερ ΜακΒίκερ.

"Καθώς κάποιοι που μετέχουν στο beta testing δημοσιεύουν αριστερά και δεξιά screenshots του Deadlock, ορίστε και μερικές επιβεβαιωμένες, στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους ήρωες, ονόματι Grey Talon", ανέφερε ο GabeFollower με ανάρτησή του στο Χ.

 Η ανάρτηση περιλάμβανε τέσσερα screenshots που φέρονται να προέρχονται από το παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστούν χαρακτήρες (ένας εκ των οποίων θυμίζει το Sniper από το Team Fortress 2) καθώς μάχονται σε έναν αστικό χάρτη που θυμίζει τη City 17, από το Half Life 2. Σε μια άλλη εικόνα εμφανίζεται ένας ήρωας ονόματι Grey Talon, με το όπλο του, τα εικονίδια των ικανοτήτων του και μια σύντομη περιγραφή.

Image

Η Valve δεν είχε δώσει την παραμικρή ένδειξη πως ετοίμαζε παιχνίδι όπως το Deadlock, οπότε οι εξελίξεις αυτές σαφώς αιφνιδίασαν. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο GabeFollower είχε μοιραστεί και άλλες πληροφορίες, αναφέροντας πως πρόκειται για παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό, με στοιχεία από το Dota 2, Team Fortress 2, Overwatch, Valorant, Smite και Orcs Must Die.

Παρότι η Valve πλέον είναι κυρίως γνωστή ως πλατφόρμα διανομής τίτλων για PC καθώς και για το Steam Deck, η εταιρία εξακολουθεί να αναπτύσσει παιχνίδια. Πέρυσι, η Valve παρουσίασε το Counter-Strike 2, μια ανανεωμένη έκδοση του διαχρονικά δημοφιλούς Counter-Strike GO. Το κάπως μακρινό 2017, ο Γκέιμπ Νιούελ, πρόεδρος και συνιδρυτής της Valve, είχε αποκαλύψει ότι η εταιρία ετοίμαζε τρία "πλήρη" παιχνίδια για VR, ένα εκ των οποίων ήταν το Half-Life: Alyx, που κυκλοφόρησε το 2020, σημειώνοντας επιτυχία. Το Deadlock δεν φαίνεται να προορίζεται για VR τίτλος, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι, άγνωστοι μέχρι στιγμής τίτλοι, που ετοιμάζει η Valve και θα μπορούσαν να ανακοινωθούν ανά πάσα στιγμή. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσες διαρροές ούτε ο Τσάκωνας στην «κλασσική περίπτωση βλάβης» και τη «μεγάλη απόφραξη» δεν είχε.....

  • Like 5
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"είχε αποκαλύψει ότι η εταιρία ετοίμαζε τρία "πλήρη" παιχνίδια για VR, ένα εκ των οποίων ήταν το Half-Life: Alyx, που κυκλοφόρησε το 2020, σημειώνοντας επιτυχία. "

Μπορεί ως νέες παραγωγές VR να πήραμε μόνο το Alyx μέχρι στιγμής, αλλά η Valve σε συνεργασία με κάποιους modders μας έδωσε σε VR και τα Half-life,  Half-life 2, Half-life 2 EP1 και Half-life 2 EP2 και μάλιστα δωρεάν για όσους είχαν τους original τίτλους. Μάλιστα δεν είναι πρόχειρες παραγωγές απο την στιγμή που έχουν για παράδειγμα και επιλογη teleportation για κίνηση, όπως περιμένουν πολλοί VR gamers. Ελπίζω να μην μετράνε αυτά στους 2 τίτλους VR που μας χρωστάει. Οπότε όσοι πιστοί δεν πήρατε χαμπάρι ότι προστέθηκαν σιωπηλά στην βιβλιοθήκη σας, αξίζει να τα δείτε.

Spoiler

image.png.9024eb3e522930e4fcc5aecee35b424f.png

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απατο θα παει, οπως πηγε και το Αrtifact τους. Ο χοντρος ακολουθει πλεον καθυστερημενα τα trends, αντι να πρωτοπορει οπως εκανε παλιοτερα. Και φυσικα οτι ετοιμαζει θαναι GAAS, δεν υπαρχει χρημα στο SP. Κατα τα αλλα οι φανατικοι οπαδοι του περιμενουν το ΗL3. θα περιμενουν πολυ ακομη.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι gamer σχεδόν 30 χρόνια , ποτέ δεν συμπάθησα αυτά τα καρτουνοειδη παιχνίδια... Από την valve περιμένω μόνο ένα νέο : Τι θα γίνει με την συνέχεια του Half Life 2 επιτέλους. Είναι ντροπή του Gaben να έχει αφήσει έτσι το Franchise τόσα χρόνια χωρίς συνέχεια.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, nickol-us said:

Ενδέχεται να τον παίξουμε...

Με μια μικρή διόρθωση.

 

13 hours ago, nickol-us said:

Ενδέχεται και να μας τον επαίξουνε...

Και με μια μεγαλύτερη διόρθωση

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα γραφικά στυλ fortnite, overwatch, WoW κτλ, το απόλυτο οπτικό καρκίνωμα που ήρθε για να μείνει.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άργησν μόνο 5 χρόνια γύρω. Εδώ πήγε άπατο το Lawbreakers, αυτό θα περπατήσει;
Αλήθεια, το άλλο το card game που έχουν, πως τα πάει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα esports παιχνιδια εχουν τετοια γραφικα; φανταζομαι γιατι τους ειναι πιο ευκολο και να παιζει σολους τους υπολογιστες. αλλα οκ, ειμαστε 2024 βαλτε λιγο γραφικα παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...