johnyb98 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Κάθε φορά που πάω να κάνω login σε συγκεκριμένο google id, το login γίνεται, αλλά δεν πάει παρακάτω. Μόνο login, και δεν σε πάει στην κεντρική σελίδα τής google. Με πηγαίνει σε σελίδα για να αλλάξω password, με μήνυμα: There’s been suspicious activity on your Google Account. For your protection, you need to change your password. Create a new, strong password that you don’t use for other websites. Το password μου μιά χαρά πολύ δυνατό και περίπλοκο είναι. Δεν φφταίει το password. Αυτό το μήνυμα το έχω περίπου δέκα ημέρες. Είναι η επιμονή τής google να αλλάξω password. Εάν κάποιος είχε το δικό μου password εδώ και δέκα ημέρες, και ήθελε να αλλάξει το δικό μου password καί να μου κάνει κακό (μπλοκάρει το λογαριασμό μου), θα το είχε κάνει εδώ και 10 ημέρες που δεν αλλάζω password. Κάτι άλλο λοιπόν (πιστεύω) είναι. Η επιμονή τής google να αλλάξω password. Άλλωστε, από αυτό το μήνυμα, και τις πολλες καί άσκοπες αλλαγές password, χωρίς να δίνουν λύση, πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα, όπως φαίνεται καί από εδώ: https://support.google.com/accounts/thread/73279572/my-account-kept-asking-me-to-change-my-password-every-time?hl=en Μπορείτε να με βοηθήσετε να μην αλλάξω το password´ Να δώσω σαν στοιχείο που ίσως βοηθήσει ότι στο tablet και σε έναν browsers στο ubuntu desktop (σε firefox) είμαι logged in στο account. Εάν κάνω logout σε ένα από τα δύο, πάει. Θα με αναγκάσει και κει να πάω για αλλαγή password. Επίσης, το 2FA στο account, όπως και σε άλλα google acounts, τα έχω off. Όπως, και δεν έχω δώσει σε κανένα κινητό. Στο παραπάνω link που έδωσα, με το ίδιο μήνυμα-πρόβλημα, πολλοί χρήστες, έχουν αλλάξει επανηλειμμένα το password, χωρίς αποτέλεσμα. Αλλάζουν, ξαναλλάζουν, ξαναλλάζουν, και ο νέος κωδικός δεν κάνει τίποτε. Οπότε, εάν πρόκειται, σαν υποτιθέμενη λύση, να αλλάξω password, χωρίς να δω αποτέλεσμα, γιατί να μην κρατήσω τον κωδικό μου, ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξω σε τόσες συσκευές + browsers + εφαρμογές mail , κλπ κλπ ; Και, εάν βάλεις και το ότι mail clients όπως ο Thunderbird, σου βγάζουν την ψηχή μέχρι να δεχτούν τον νέο κωδικό, θα είναι ένας εφιάλτης πραγματικά. Οπότε, μακάρι να βρω μία λύση να κρατήσω τον ίδιο κωδικό. Για κάποια ημέρα αρχές Μαϊου, βλέπω στα properties τού λογαριασμού, στο security, ένα alert για κάποια χρήση τού κωδικού μου. Την ίδια ημέρα, έχω καί σε mail το alert. Αλλά, αυτό, δε μου λέει κάτι. Ποιος μου λέει πως η Google δεν θέλει σώνει και καλά να αλλάξω password; Εάν κάποιος hacker ή cyber attacker είχε ήδη τόσες ημέρες τον κωδικό μου, θα είχε μπει με το u + p να κάνει αλλαγή κωδικού. Άρα, αυτό κάτι λέει. Πολύ πιθανόν η G να θέλει να αλλάξω password άνευ λόγου και αιτίας!! Να διευκρινίσω, εδώ, πως από τη συγκεκριμένη συσκευή, hack-αραν (έτσι όπως το βλέπω εγώ, μπορεί να μην είναι και έτσι), μάλλον hack-αραν τον αριθμό τού τηλεφώνου μου μία περίοδο πριν 2-3 μήνες που διάβαζα πολύ από το συγκεκριμένο τηλέφωνο για cyber security. Αμέσως μόλις δεχόμουν καθημερινά μανιωδώς κλήσεις, σταμάτησα τόσο να διαβάζω cyber security όσο και να δουλεύω internet από τη συγκεκριμένη συσκευή. Αλλά, υπάρχει εδώ ένα αλλά. Αλλά, εάν κάποιος από αυτούς τους cyber attacker στη συγκεκριμένη συσκευή βρήκε u + p τού google id μου, γιατί δεν αλλάζει από πχ το σπίτι του το δικό μου password; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η google έχει σε λίστα εκτός από τις συσκευές, έχει καί τους browsers (από λειτουργικά μου) που μπαίνω τόσα χρόνια, και με προστατεύει με αυτόν τον τρόπο ώστε να μπορώ να αλλάξω μόνο εγώ password. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αλλά, και πάλι, ακόμη και έτσι να είναι, από την παραπάνω σελίδα, τόσοι χρήστες ανούσια/χωρίς αποτέλεσμα, ξανά και ξανά αλλάζουν password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου Spoiler Για κάποια ημέρα αρχές Μαϊου, βλέπω στα properties τού λογαριασμού, στο security, ένα alert για κάποια χρήση τού κωδικού μου. Την ίδια ημέρα, έχω καί σε mail το alert. Αλλά, αυτό, δε μου λέει κάτι. καλα κλαίω 😂😂🤣🤣🤣 τωρα αν δεν είσαι τρόλλ θα σε συμβούλευα να αλλάξεις κωδικό άμεσα . Spoiler μάλλον hack-αραν τον αριθμό τού τηλεφώνου μου μία περίοδο πριν 2-3 μήνες που διάβαζα πολύ από το συγκεκριμένο τηλέφωνο για cyber security. Αμέσως μόλις δεχόμουν καθημερινά μανιωδώς κλήσεις, σταμάτησα τόσο να διαβάζω cyber security όσο και να δουλεύω internet από τη συγκεκριμένη συσκευή. μιλας με γρίφους γέροντα…. Πω συνδέεται το διάβασμα με το hacking ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα