kiriakos02 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα, εχω ενα matebook d16 το οποιο το αγορασα πριν 1.5 χρονο απο τον Γερμανο. Η εγγυηση ισχυει κανονικα. τελευταια εχω παρατηρησει πτωση στην μπαταρια. Κανοντας εναν ελεγχο με την εντολή : powercfg /batteryreport στο terminal μου βγαζει ενα αρχειο που λεει μεταξυ αλλον τα εξης: το laptop εχει 210 κυκλους φορτισης το design capacity ειναι 59.424mWh το full charge capacity ειναι 53.200 mWh διακαιουμε αντικατασταση μπαταριας ή οχι? θελοντας να αποφυγω λαμογιες που κανουν καποια service center για να με πεταξουν εξω απο την εγγυηση ποια ειναι η καλυτερη τακτικη να παω στο γερμανο ή να παω κατευθειαν στην Smartec στο χαιδαρι που ειναι το μοναδικο εξουδιοδοτημενο service ? Ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Νομίζω ότι αν ισχύει το 210 είναι φυσιολογική η φθορά δεδομένου ότι σε 800 κύκλους η μπαταρία θέλει αντικατάσταση ακόμα και σε tablet. Ρώτα πρώτα στο Γερμανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Κατεβασε και το bettery info γιατι αυτο που γραφεις το εβαλα σε ενα XPS που εχω και γραφει οτι εχω 0 κυκλους φορτισης που δεν ισχυει αυτο που λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos02 Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 23 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Κατεβασε και το bettery info γιατι αυτο που γραφεις το εβαλα σε ενα XPS που εχω και γραφει οτι εχω 0 κυκλους φορτισης που δεν ισχυει αυτο που λεει. το κατέβασα αυτο βγάζει: https://imgur.com/a/uOi4Mt2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 λεπτά πριν, kiriakos02 είπε το κατέβασα αυτο βγάζει: https://imgur.com/a/uOi4Mt2 Η υγεια της μπαταριας ειναι σχετικα καλη δεν πιστευω να σου κανουν αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μήπως σου τρώει καμία εφαρμογή τη μπαταρία; Επίσης, απ' όσο θυμάμαι, οι μπαταρίες επειδή θεωρούνται αναλώσιμα, έχουν εγγύηση 6 μήνες (οι αποσπώμενες) και 1 χρόνο αυτές που πρέπει να ανοίξεις το λάπτοπ για να γίνει αλλαγή. Οπότε και στις 2 περιπτώσεις (εάν δεν έχει αλλάξει κάτι) είσαι εκτός εγγύησης.. Επίσης,θα σε συμβούλευα μην μπλέξεις καθόλου με Γερμανό. Μίλα κατευθείαν με huawei . Επεξ/σία 18 Μαϊου από filip123go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos02 Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Μήπως σου τρώει καμία εφαρμογή τη μπαταρία; Επίσης, απ' όσο θυμάμαι, οι μπαταρίες επειδή θεωρούνται αναλώσιμα, έχουν εγγύηση 6 μήνες (οι αποσπώμενες) και 1 χρόνο αυτές που πρέπει να ανοίξεις το λάπτοπ για να γίνει αλλαγή. Οπότε και στις 2 περιπτώσεις (εάν δεν έχει αλλάξει κάτι) είσαι εκτός εγγύησης.. Επίσης,θα σε συμβούλευα μην μπλέξεις καθόλου με Γερμανό. Μίλα κατευθείαν με huawei . στο site της huawei αναφέρει 24 μηνές : https://consumer.huawei.com/gr/support/warranty-policy/laptops/ η huawei μονο την smartec εχει ως κεντρο εξυπηρετησης στην Ελλάδα απο οτι ειδα στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα