adastra Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλά υπάρχει ακόμα αυτό, 2 χρόνια δεν μας λένε τα MSM ότι από μέρα σε μέρα χρεοκοπεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jcnstd100 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Η σκούρα εμφάνιση είναι ενεργή από προεπιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Αυτό σημαίνει ότι το όνομα "twitter" είναι διαθέσιμο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος ή έχει τα δικαιώματα ο Ίλον? Το έχει κρατήσει και σε κάνει αυτόματα redirect. Γενικά ως good practice ποτέ δεν αφήνεις domain name που έχεις χρησιμοποιήσει στο παρελθόν να γίνει διαθέσιμο γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα το πάρει κάποιος άλλος και θα το γεμίσει με διαφημίσεις αμφιβόλου ποιότητας και στη χειρότερη περίπτωση θα το πάρει κάποιος άλλος και θα το γεμίσει είτε με κείμενα που θα βρίζουν εσένα/την εταιρεία σου ή με malware. Επεξ/σία 18 Μαϊου από kurkosdr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εντωμεταξύ δεν υπάρχει ούτε ένας να το λέει Εξ/Ηξ, όλοι Τουίτερ το λένε. Επεξ/σία 19 Μαϊου από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
codingmetalhead Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Η σχέση πάντως του Elon με το domain x.com πάει πολύ πίσω. Επίσης, fun fact υπάρχουν άλλα 2 single letter .com domains. Το q.com και το z.com. Από το 1999 δεσμεύτηκαν όλα τα μονού γράμματος. com ονόματα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Το X θα λέγεται για πάντα Twitter, όπως ολα τα τρυπάνια τα λέμε Black n decker κι όλες τις πάνες babylino. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου εντωμεταξύ χάλασε σε edge και mozilla (δεν ανοιγει) διότι δεν γουστάrει κάτι με τα ξένα cookies που κόψουν αυτοί οι browsers για να κόψουν το "tracking". Για να το φτιάξεις πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις (κλικ πάνω στο λουκέτο στο url) για αυτό το site να επιτρέπουν. (tracking prevention for this site (strict) = OFF) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 10:33 ΠΜ, MikeKata είπε Έχει καταντήσει γελοίο. Ολόκληρη "σταυροφορία" (στα media) έκανε ο Musk για το πόσο κακό ήταν, ότι θα σουτάρει τα bots, θα κάνει, θα δείξει, για αυτό χρειάζεται συνδρομές κλπ και κάθε μέρα, αδιαλείπτως, έχω 1-2 καινούριους followers fake accounts (διαπιστωμένα, κανένα post, κανέναν follower όλα τους). Και να πεις ότι είμαι υπερ-ενεργος και με βρίσκουν τα bots από σχόλια; Τα follows από fake accounts ξεκίνησαν με το που έφτιαξα το λογαριασμό, πριν καν γράψω οτιδήποτε και ακολουθώ ΜΟΝΟ accounts σχετικά με διαστημα (π.χ NASA κλπ), κλιματολογους, γεωλόγους και μερικούς analysts για F1. Πο ρε φίλε.Τα ίδια και με εμένα.Τι φάση αυτά τα fake accounts? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, W_anakin said: Πο ρε φίλε.Τα ίδια και με εμένα.Τι φάση αυτά τα fake accounts? Δεν έχω ιδέα. Άλλη "πλάκα" είναι με τα suggested accounts που μπορείς δήθεν να διαλέξεις να μην τα βλέπεις, μου πετάει συγκεκριμένα το Musk, πατάω ότι δε θέλω να το βλέπω (δε θυμάμαι πως λέγεται η επιλογή τώρα, νομίζω "Who to follow") και ξανά μπροστά μου βρίσκεται. Κυριολεκτικά, αν δεν ήθελα να βλέπω updates για data analysis και αεροδυναμική στην F1 (που έχει αρκετούς μηχανικούς που ποσταρουν), θα το είχα κλείσει. Αλλά καταντάει κουραστικό αυτό με τα fake accounts. Επεξ/σία 19 Μαϊου από MikeKata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopel Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Εδώ νομίζω ότι ανοίγεται μια ευκαιρία για reopen του twitter, αφού πια δεν του ανήκει το όνομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 6 ώρες πριν, troi.g είπε Το X θα λέγεται για πάντα Twitter, όπως ολα τα τρυπάνια τα λέμε Black n decker κι όλες τις πάνες babylino. Και όλα τα plast, hanzaplast! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 7 ώρες πριν, troi.g είπε Το X θα λέγεται για πάντα Twitter, όπως ολα τα τρυπάνια τα λέμε Black n decker κι όλες τις πάνες babylino. και όλα τα πλαστικά σκεύη αποθήκευσης φαγητού , τάπερ και όλα τα γυάλινα σκεύη φούρνου, πυρέξ. 4 ώρες πριν, geopel είπε Εδώ νομίζω ότι ανοίγεται μια ευκαιρία για reopen του twitter, αφού πια δεν του ανήκει το όνομα... Γιατί δεν του ανήκει το όνομα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, W_anakin είπε Πο ρε φίλε.Τα ίδια και με εμένα.Τι φάση αυτά τα fake accounts? Το παλιό Twitter είχε πολλούς moderators να διαβάζουν τα reports για spam accounts και να τα μπλοκάρουν, το νεο Twitter/X έδιωξε τους περισσότερους moderators για να απαλλαγεί από το αντίστοιχο μισθολογικό κόστος (προκειμένου να μπορεί να πληρώνει το leveraged buyout debt που φορτώθηκε λόγω της εξαγοράς). Προσωπικά δεν με πειράζει και τόσο, τους κάνω κατευθείαν block και εξαφανίζονται. 6 ώρες πριν, geopel είπε Εδώ νομίζω ότι ανοίγεται μια ευκαιρία για reopen του twitter, αφού πια δεν του ανήκει το όνομα... Πώς δεν του ανήκει το όνομα; Έχει κρατήσει το domain name και κάνει redirect στο x. Όσον αφορά το trademark, ακόμα και αν σταματήσει σήμερα κάθε χρήση του trademark "Twitter" πρέπει να περάσουν 5 χρόνια μη-χρήσης για να το χάσει. Και αν κάνει έστω και μια χρήση του trademark αυτά τα χρόνια μηδενίζει ο χρόνος. Επεξ/σία 19 Μαϊου από kurkosdr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα