Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα κοινοτητα!

εχω το συγκεκριμενο σχεδον απο τοτε που βγηκε.

το ξεκλειδωσα, το ρουταρα για να πειραξω το Android Auto, ωστε να βλεπω βιντεο παρκαρισμενος,

εχω την OrangeFox recovery version: RII.O_6_Alpha

εχω Zygisk - LSPosed - hidemyapp και διάφορα άλλα για να λειτουργει το NFC και να πληρωνω με πορτοφολι google,

και ολα λειτουργουν κανονικα. και το δακτυλικο και ολα!

ολα αυτα τα εκανα τοσο παλιά που δεν θυμαμαι καν αν εχω μανισια ρομ ή πειραγμενη! (δειτε φωτο και πειτε!)

η αποψη μου πάντα ειναι οτι πράγμα που λειτουργει, μην το πειραζεις, και ετσι έμενα ευτυχισμένος για χρόνια στην εκδοση Android 10

που σας δειχνω στην φωτογραφια.

το προβλημα μου ειναι οτι θελω πλεον να χρησιμοποιησω καποιες εφαρμογες που χρειαζονται απαραίτητα Αντροιντ 11 και πάνω.

συνέχεια το ota update μου προτεινει αναβάθμιση, την οποία δεν εχω κάνει ποτέ για να μην μπλεξω και χασω το root!

ειναι τοσο ψυχοφθορο για μενα να καθομαι να διαβαζω ωρες ατελειωτες για να περασω custom rom χωρις να το κολλησω,

που δεν ηθελα να το ξαναπερασω!

εφτασε ομως η ωρα ν ανεβασω το Android μου.

και η ερωτηση ειναι η εξης:

αν αρχισω να περναω μια προς μια τις αναβαθμισεις που μου προτεινει η μαμα εταιρια, σε ποια εκδοση android θα φτασω?

και ποσο ευκολα θα ειναι μετα να το ξαναρουταρω, με δεδομενο οτι εχω μια recovery (orangefox που σας ειπα) ηδη μεσα?

προφανως θα χαθουν και τα Ζυτζικ και τα μυτζικ και ολα..

για custom rom δεν το συζηταω! δεν θελω να βγαλω ρυτιδες απ το αγχος!

απλα θελω να παω στην τελευταια μανισια εκδοση, και μετα να ξαναρουταρω.

δε μου χρειαζεται καν android 12..13..23 και 1003. και το 11αρι μου κανει!

σορρυ που σας έπρηξα!

και κατι τελευταιο. φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα με τις μανισιες αναβαθμισεις να χαθουν apps κτλ.

ποκο.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...