ramolimento Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) HELP Πριν 15 χρόνια ένας γνωστός συνέδεσε το domain μου με το gmail. Αρα εχω email [email protected] χρησιμοποιωντας το δωρεάν για ιδιωτες Google Workspace . Εδώ και 10 μέρες μπορώ να στείλω αλλά δεν μπορώ να λάβω email. Εγώ δεν έχω κανει τίποτα. To free storage μου δεν ήταν γεμάτο, αλλά παρ ολα αυτά, το άδειασα περισσότερο. Tίποτα... Στο help forum βρηκα απαντήσεις " check your MX records " Το domain εχει namesrevers ns2.nameserverservice.de ns5.nameserverservice.de Ουτε ξέρω γιατί είχαν μπει αυτοί τότε.. Ο γνωστος με τον οποίο δεν έχω επαφή πλέον τους ειχε βάλει για κάποιο λογο και λειτουργούσε. Εφ'όσον δεν ειναι του καταχωρητή που εχω το domain, δεν ξερω πως να δω τα MX records. Σε online tools ( eg. dnschecker. org )που ψάχνω δεν βρίσκουν τίποτα. " Search Error or MX Records not Exists. No MX record were found for the domain" Τι να κάνω? Εχω στείλει μήνυμα στο support του gmail αλλα αν δεν πληρώσεις για κάποια υπηρεσία τους δεν υπάρχει -άμεση?- ανταπόκριση. Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 17 Μαϊου από ramolimento Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Κάτσε λίγο γιατί μπερδεύτηκα, άμα εσεί έχεις domain, τότε πρέπει να μιλήσεις με το πάροχο που σου προσφέρει το domain. Αν έχεις κάποια πρόσβαση στο domain settings, τότε κοίταξε να βρεις μήπως άλλαξε το MX Record, και χρειάζεται αλλαγή στο Gmail. Μια πρώτη σκέψη είναι αυτή, ας συμπληρώσει και κάποιος άλλος για περαιτέρω. Φαντάζομαι ότι εσύ πληρώνεις/ανανεώνεις το domain κάθε Χ χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Πες μας αν ο πάροχος του domain σου παρέχει και DNS server για να το ρυθμίζεις. Λογικά κάποιο control panel θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Misk.com is not providing dns for that domain. We're the place where ******.com is registered, where you manage your domain's ownership, renew the domain itself, and control which company is listed as the nameservers for your domain to provide your dns/hosting/email service. The company listed as your nameservers has full control over your dns while the nameservers are pointing to them. You'll need to contact them regarding your dns service and to modify your dns records. The nameservers on your domain name are: ns2.nameserverservice.de ns5.nameserverservice.de You can change/manage your nameservers if necessary by following the instructions at https://www.misk.com/kb/domain-nameservers. If you need any further assistance, don't hesitate to contact us. Essentials Upgrade ? Domain Essentials costs $25/year and includes powerful dns, website, and email services. DNS: IP, CNAME, NS, MX, TXT, SRV, Forwarding/Masking, Use Any Host Hosting: 100MB of Web Space with FTPS Email: 100 Addresses, Forwarding, Spam Filtering 30 day money back guarantee [ Learn More ] Το θεμα ειναι οτι ως τωρα λειτουργουσε μια χαρα. Δεν αλλαξα τιποτα. 22 ώρες πριν, ramolimento είπε Το domain εχει namesrevers ns2.nameserverservice.de ns5.nameserverservice.de Ουτε ξέρω γιατί είχαν μπει αυτοί τότε.. Ο γνωστος με τον οποίο δεν έχω επαφή πλέον τους ειχε βάλει για κάποιο λογο και λειτουργούσε Δεν ξερω ποιας εταιριας ειμαι οι namesrvers .. Αν δεν ειναι σωστα τωρα τα MX records , πως μπορω και στελνω emails? Αν αλλαξω πάροχο και παω πχ. στο παπακι , με σκοπο να αλλαξω τα MX records δωρεαν, υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερω ή να χασω την δωρεαν υπηρεσια απο το google που πλεον δεν την παρεχει- δωρεαν ? Επεξ/σία 18 Μαϊου από ramolimento Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα