Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Ο βασικότερος λόγος που χάρηκα με την εξαγορά.

Τα παλιότερα CoD τα είχα λιώσει και ακόμα και σήμερα θέλω που και που να παίζω ένα Deathmatch, παρόλα αυτά με τίποτα δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 60€+ που ζητάνε σαν παιχνίδια.

Με το καλό λοιπόν.

Λέτε ότι 60 ευρώ είναι πολλά. Που είναι! το έχουν ξεφτιλίσει κάθε χρόνο το ίδιο παιχνίδι με ένα φρεσκάρισμα από κάτω (σιγά τον κόπο).

Άλλα βρε παιδιά, για να παίξεις το COD στο gamepass για 1 χρόνο θέλεις 12*9,99$=120$ για το απλό και 12*16,99$=203.8$ το χρόνο για το Ultimate. Δεν ξέρω αν κάποια παιχνίδια βγαίνουν μόνο για Ultimate αλλά αν ισχύει αυτό τότε το θεωρώ φουλ χαζό να δίνεις 203.8$. Για να συμφέρει το pass θα πρέπει να ισχύουν 2 πράγματα: Να παίζεις σταθερά 5+ παιχνίδια το χρόνο. Και να είναι ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ στο pass και όχι μήνα παρά μήνα ξέρω γω. Μην μου πείτε για την πρόσβαση σε όλο το Library γιατί θα γελάσω. Πρόσβαση σε κάτω του μετρίου παιχνίδια... Όχι ευχαριστώ δεν είμαι της ποσότητας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Λέτε ότι 60 ευρώ είναι πολλά. Που είναι! το έχουν ξεφτιλίσει κάθε χρόνο το ίδιο παιχνίδι με ένα φρεσκάρισμα από κάτω (σιγά τον κόπο).

Άλλα βρε παιδιά, για να παίξεις το COD στο gamepass για 1 χρόνο θέλεις 12*9,99$=120$ για το απλό και 12*16,99$=203.8$ το χρόνο για το Ultimate. Δεν ξέρω αν κάποια παιχνίδια βγαίνουν μόνο για Ultimate αλλά αν ισχύει αυτό τότε το θεωρώ φουλ χαζό να δίνεις 203.8$. Για να συμφέρει το pass θα πρέπει να ισχύουν 2 πράγματα: Να παίζεις σταθερά 5+ παιχνίδια το χρόνο. Και να είναι ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ στο pass και όχι μήνα παρά μήνα ξέρω γω. Μην μου πείτε για την πρόσβαση σε όλο το Library γιατί θα γελάσω. Πρόσβαση σε κάτω του μετρίου παιχνίδια... Όχι ευχαριστώ δεν είμαι της ποσότητας.

Δεν πάει βέβαια ακριβώς έτσι. To συνδρομητικό μοντέλο σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις όποτε εσύ θες με πολύ μικρό κόστος. Παράδειγμα 1 χρόνο gamepass ούτε έχω πληρώσει ούτε θα πληρώσω. Βέβαια και να πλήρωνα κάθε μήνα σταθερά, τα 12€ δεν είναι τίποτα σαν κόστος,  ενώ το 60αρι γενικά τσούζει.

Για το Library πάντως δεν ξέρω προς τι τα παράπονα από αρκετούς. Οκ δεν βγάζουν και ότι ΑΑΑ παιχνίδι κυκλοφορεί, αλλά έχει πολύ μεγάλη ποικιλία. Μόνο τα Lies of P, Starfield, Diablo, Dead Island 2 που έχουν βγάλει τελευταία με έχουν σώσει από το να δαπανήσω πολλά λεφτά, με αστείο κόστος.

Τώρα αν κάποιοι έχετε παράπονα επειδή περιμένετε κάθε παιχνίδι μέσα να είναι επιπέδου God Of War, Uncharted, Baldurs Gate 3 και βάλε, το πρόβλημα είναι με τις δικές σας απαιτήσεις και όχι η υπηρεσία η ίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Δεν πάει βέβαια ακριβώς έτσι. To συνδρομητικό μοντέλο σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις όποτε εσύ θες με πολύ μικρό κόστος. Παράδειγμα 1 χρόνο gamepass ούτε έχω πληρώσει ούτε θα πληρώσω. Βέβαια και να πλήρωνα κάθε μήνα σταθερά, τα 12€ δεν είναι τίποτα σαν κόστος,  ενώ το 60αρι γενικά τσούζει.

Για το Library πάντως δεν ξέρω προς τι τα παράπονα από αρκετούς. Οκ δεν βγάζουν και ότι ΑΑΑ παιχνίδι κυκλοφορεί, αλλά έχει πολύ μεγάλη ποικιλία. Μόνο τα Lies of P, Starfield, Diablo, Dead Island 2 που έχουν βγάλει τελευταία με έχουν σώσει από το να δαπανήσω πολλά λεφτά, με αστείο κόστος.

Τώρα αν κάποιοι έχετε παράπονα επειδή περιμένετε κάθε παιχνίδι μέσα να είναι επιπέδου God Of War, Uncharted, Baldurs Gate 3 και βάλε, το πρόβλημα είναι με τις δικές σας απαιτήσεις και όχι η υπηρεσία η ίδια.

Αναφέρεις κάποια παιχνίδια που είναι debatable ως προς την ποιότητα τους αλλά ας πούμε ότι είναι ποιοτικά. Αυτά είναι όλα κι όλα? ποια η πιθανότητα να αρέσουν όλα αυτά? (γιατί είπαμε. για να συμφέρει πρέπει να παίζεις 5+ παιχνίδια)

Να μην έχουμε απαιτήσεις? κάτσε λίγο γιατί 203.80$ είναι αυτά. Προφανώς και θα έχω. Αν τα αγοράσω αυτά τα 3 παιχνίδια που αναφέρεις πιο φθηνά θα μου βγει και θα τα έχω για πάντα. Όχι μόνο πρέπει να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στο pass αλλά θα πρέπει να είναι και παραπάνω. Αλλιώς βάλτο 5 ευρώ το pass και δεν τρέχει κάστανο.

Τέλος, το COD δεν είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να πεις "οκ θα παίξω μόνο αυτόν τον μήνα". Επίσης θα είσαι με το άγχος "πρέπει να το τερματίσω για να μην κάνω renew".

Επεξ/σία από atypicalcoder
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Η απλή συνδρομή των 9.99 έχει όλα τα παιχνίδια από τα studio της Microsoft, συν εκατοντάδες άλλα τριτων.
Η Ultimate έχει επισης τα παιχνίδια της EA και σου δίνει επίσης και τα παιχνίδια δωρεάν στο PC.

Σκέψου όμως πως για να παίξεις το COD στο Playstation πρέπει να πληρώσεις 79,99 για την απλή έκδοση του παιχνιδιού και άλλα 72 ευρώ το έτος για το Online του μέσω της συνδρομής Playstation Plus Essential (Η φθηνότερη).
Βάλε τα κάτω και πες μου τι από τα 2 αξίζει.

Επεξ/σία από Volga
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Volga είπε

Η απλή συνδρομή των 9.99 έχει όλα τα παιχνίδια από τα studio της Microsoft, συν εκατοντάδες άλλα τριτων.
Η Ultimate έχει επισης τα παιχνίδια της EA και σου δίνει επίσης και τα παιχνίδια δωρεάν στο PC.

Σκέψου όμως πως για να παίξεις το COD στο Playstation πρέπει να πληρώσεις 79,99 για την απλή έκδοση του παιχνιδιού και άλλα 72 ευρώ το έτος για το Online του μέσω της συνδρομής Playstation Plus Essential (Η φθηνότερη).

Δεν θα λάβεις απάντηση φίλε μου, 

τόσα games κ άλλος λέει όλα κάτω του μετρίου, τόσα εκατομμύρια συνδρομητές δεν ξέρουν,

αμα το πει ο Τάκης ο κωτσιδας στο insomnia είναι νόμος. 

Κ ο Λάκης ο μανάβης λέει κακό παιχνίδι το CoD, από ότι είδα είναι στα top3 κάθε έτους σε πωλήσεις τόσα χρόνια. 

Είναι πολύ απλό, θέλει να το παίξει κάποιος με συνδρομή συν ότι άλλο περιλαμβάνει η συνδρομή; 

- Gamepass. 

Θελει να το αγοράσει;

- Πληρώνει 60-70€ κ παίζεις συν συνδρομή online gaming άλλα τόσα αν έχει κονσόλα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Volga είπε

Δεν ασχολούμαι με κονσόλες αλλά αν ισχύει αυτό ότι για να παίξεις online θέλεις άλλα τόσα, τότε αρχίζει να συμφέρει κάποιο pass.

28 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Δεν θα λάβεις απάντηση φίλε μου, 

τόσα games κ άλλος λέει όλα κάτω του μετρίου, τόσα εκατομμύρια συνδρομητές δεν ξέρουν,

αμα το πει ο Τάκης ο κωτσιδας στο insomnia είναι νόμος. 

Κ ο Λάκης ο μανάβης λέει κακό παιχνίδι το CoD, από ότι είδα είναι στα top3 κάθε έτους σε πωλήσεις τόσα χρόνια. 

Είναι πολύ απλό, θέλει να το παίξει κάποιος με συνδρομή συν ότι άλλο περιλαμβάνει η συνδρομή; 

- Gamepass. 

Θελει να το αγοράσει;

- Πληρώνει 60-70€ κ παίζεις συν συνδρομή online gaming άλλα τόσα αν έχει κονσόλα. 

Όπως είπα δεν είμαι φαν καμιάς κονσόλας. Τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι ΑΑΑ τι να κάνουμε. Και οι εκατομμύρια χρήστες δεν δείχνουν κάτι γιατί θα μπορούσε να είναι περισσότεροι αν είχε περισσότερα top-tier τίτλους ή απλά δεν ενδιαφέρονται όλοι για top-tier γραφικά και γουστάρουν και παιχνίδια τύπου sea of thieves.

Αν εγώ είμαι PC gamer και παίζω COD, Fortnite (Free), LOL (Free), FIFA τότε θέλω περίπου 150ευρώ το χρόνο και τα έχω δικά μου όλο τον χρόνο. Υπάρχει κάποια συνδρομή που θα μου προσφέρει COD/FIFA όλο τον χρόνο πιο φθηνά? αν ναι τότε θα επιλέξω τη συνδρομή.

Δεν λέω ότι οι συνδρομές δεν συμφέρουν. Λέω το πολύ απλό ότι είναι debatable αν συμφέρον. Αν είσαι σε φάση που θες να δοκιμάσεις ναι συμφέρουν. Αν απλά παίζεις 3-4 στάνταρ παιχνίδια τότε μπορεί και να μην συμφέρει.

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Δεν ασχολούμαι με κονσόλες αλλά αν ισχύει αυτό ότι για να παίξεις online θέλεις άλλα τόσα, τότε αρχίζει να συμφέρει κάποιο pass.

Όπως είπα δεν είμαι φαν καμιάς κονσόλας. Τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι ΑΑΑ τι να κάνουμε. Και οι εκατομμύρια χρήστες δεν δείχνουν κάτι γιατί θα μπορούσε να είναι περισσότεροι αν είχε περισσότερα top-tier τίτλους ή απλά δεν ενδιαφέρονται όλοι για top-tier γραφικά και γουστάρουν και παιχνίδια τύπου sea of thieves.

Αν εγώ είμαι PC gamer και παίζω COD, Fortnite (Free), LOL (Free), FIFA τότε θέλω περίπου 150ευρώ το χρόνο και τα έχω δικά μου όλο τον χρόνο. Υπάρχει κάποια συνδρομή που θα μου προσφέρει COD/FIFA όλο τον χρόνο πιο φθηνά? αν ναι τότε θα επιλέξω τη συνδρομή.

Δεν λέω ότι οι συνδρομές δεν συμφέρουν. Λέω το πολύ απλό ότι είναι debatable αν συμφέρον. Αν είσαι σε φάση που θες να δοκιμάσεις ναι συμφέρουν. Αν απλά παίζεις 3-4 στάνταρ παιχνίδια τότε μπορεί και να μην συμφέρει.

Αν είσαι Online gamer και παίζεις 2-3 παιχνίδια στο χαβαλέ, ε τότε ... PC είναι για σένα ΠΑΜ 😂

Δημοσ.
16 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Αναφέρεις κάποια παιχνίδια που είναι debatable ως προς την ποιότητα τους

Σε κάθε περίπτωση, είναι ΑΑΑ παιχνίδια (το αν ειναι καλά ή όχι δεν το αναιρεί αυτό) για τα οποία θα έσκαγα 60αρια. Επίσης δεν έβαλα καν όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει από εκεί τον τελευταίο χρόνο. 

Όπως και να έχει, Lets agree to disagree. Δεν κάθομαι να το σκεφτώ με τον τρόπο που το σκέφτεσαι εσύ. Δεν με ενδιαφέρει η χρηματική διαφορά στον χρόνο όταν μπορώ και το "σπάω σε δόσεις". Προτιμώ να δίνω ένα μικρό και αδιάφορο ποσό τον μήνα, και ας  βγαίνει παραπάνω σε βάθος χρόνου μιας και πολύ απλά δεν το καταλαβαίνω στην τσέπη μου.

Επιμένω πάντως ότι οι προσδοκίες μερικών είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου. Θα επαναλάβω ότι αν εσείς περιμένετε με 12€ τον μήνα day one κυκλοφορίες επιπέδου GTA 6, Elden Ring κτλ, το πρόβλημα είναι από την μεριά σας και όχι από το Gamepass.

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, atypicalcoder said:

Τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι ΑΑΑ τι να κάνουμε

Δεν χρειάζεται βέβαια ένα παιχνίδι να είναι ΑΑΑ για να είναι καλό. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...