Crash24 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Όπως φαίνεται η Microsoft δίνει προτεραιότητα στις συνδρομές, έναντι των πωλήσεων. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στελέχη της Microsoft συζητούν εδώ και καιρό το κατά πόσο θα ήταν σκόπιμο να εντάσσουν τους νέους τίτλους της σειράς Call of Duty στο Game Pass από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι αυτό ήταν κάτι στο οποίο καλό θα ήταν να έχουν αποφασίσει πριν διαθέσουν 68,7 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Activision Blizzard, όμως σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η Microsoft κατέληξε σε κάποια απόφαση. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η εταιρία πράγματι θα διαθέσει τον επόμενο τίτλο της σειράς απευθείας στο Game Pass με την κυκλοφορία του, αργότερα μέσα στο 2024. Μια τέτοια κίνηση ενδεχομένως να σημαίνει πως η Microsoft θα αφήσει κατά μέρος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, δεδομένου του ότι κάθε νέα, ετήσια κυκλοφορία στη σειρά Call of Duty συγκαταλέγεται μεταξύ των τίτλων με τις καλύτερες πωλήσεις το εκάστοτε έτος. Όμως, η εταιρία συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσπάθεια ενίσχυσης του αριθμού των συνδρομητών του Game Pass. Η διάθεση του νέου Call of Duty μέσω του Game Pass οπωσδήποτε θα προσελκύσει κόσμο. Η Microsoft ακόμη και έτσι θα καταγράψει τεράστια έσοδα από τις αγορές εντός του παιχνιδιού, τις πωλήσεις σε άλλες πλατφόρμες (έχει συμφωνήσει για τουλάχιστον μία δεκαετία από την εξαγορά της Activision οι τίτλοι της σειράς CoD να κυκλοφορούν σε PlayStation, Nintendo και όχι μόνο) αλλά και από όσους προτιμούν να αγοράζουν τα παιχνίδια που επιλέγουν να παίζουν στο Xbox. Γενικά, οι τίτλοι του Xbox καταγράφουν αξιόλογε πωλήσεις στο PlayStation. Εντωμεταξύ, δεν αποκλείεται η Microsoft να αυξήσει το κόστος της συνδρομής στο Game Pass ώστε να αντισταθμίσει μέρος των εσόδων που πιθανότατα θα χάσει από τις χαμηλότερες πωλήσεις του επόμενου CoD σε Xbox και PC. Πριν την εξαγορά της από τη Microsoft, η Activision γενικά απέφευγε να μεταφέρει τα παιχνίδια της σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Παρότι οι τίτλοι της σειράς Call of Duty έχουν διατεθεί μέσω υπηρεσιών όπως το PlayStation Plus στο παρελθόν, αυτό συνήθως συμβαίνει χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία τους. Μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς της Activision Blizzard, πέρυσι, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα χρειαζόταν κάποιο διάστημα προκειμένου να αρχίσουν οι τίτλοι της να εμφανίζονται στο Game Pass. Μέχρι στιγμής, μόνο το Diablo IV έχει ενταχθεί στην υπηρεσία. Η διάθεση ενός ολοκαίνουργιου τίτλου της σειράς Call of Duty από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στρατηγικής, αν και φαίνεται πως ακολουθεί τις πρόσφατες δηλώσεις του Φιλ Σπένσερ, διευθύνοντα συμβούλου της Microsoft Gaming. Οι φίλοι του Xbox θα υποδεχτούν μάλλον με ικανοποίηση την είδηση ότι πιθανότατα συνεχίζεται η πολιτική να διατίθενται όλοι οι τίτλοι που αναπτύσσονται από τη Microsoft στο Game Pass, από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. Περισσότερα για τις προθέσεις της Microsoft, σχετικά με το Call of Duty και άλλους τίτλους της Activision, ως προς τη σχέση τους με το Game Pass, αναμένεται να μάθουμε στην ετήσια, κεντρική εκδήλωση της Microsoft, στις 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί ως τώρα, βασική παράμετρος της εκδήλωσης αυτής θα είναι μια "ιδιαίτερα αγαπητή σειρά", με την αναφορά να εκτιμάται ότι παραπέμπει στο Call of Duty. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomaniacos Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν έδεινα 70€ κάθε χρόνο στην κύρια Activision τώρα που 'πιθανον' να είναι στο game pass θα επερνα ένα μήνα για να το δοκιμάσω και αν μου άρεσε θα το έπαιρνα. Το θεωρώ καλύτερο από το να μην το δοκιζα καθόλου...πάντα από την μεριά ενός casual gamer. Επεξ/σία 17 Μαϊου από teomaniacos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeGR7 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου πωπω, μπράβο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory22 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Όσο ο κόσμος συζητά πόσο χαζό είναι το game pass, οτι η σόνυ θα κάνει μια ίδια και καλύτερη υπηρεσία -το ακούω εδώ χρόνια-, οτι δεν συμφέρει το game pass, οτι προτιμώ να αγοράζω ξεχωριστά κλπ....... πάρτε χαμπάρι οτι η MS έχει κάνει εδώ και δεκαετία σχεδόν, μια υπηρεσία που κανεις δεν μπορεί να χτυπήσει. Το κέρδος της απο το gamepass υπερβαίνει το κέρδος της ίδιας κονσόλας που πουλάει. Προσωπικά ημουν πάντα του pc και την πρώτη κονσόλα πριν απο 8 χρόνια μετά απο πρηξιμο φίλου. Δεν αγόρασα ποτέ παιχνίδι πληροφοριακά το λέω....αλλά gamepass με το γνωστό 1 ευρώ κλπ σε gold και τραλαλαλά όπως ξέρουν οι xboxάκηδες και άντε γειά σε όλα τα άλλα. Επεξ/σία 18 Μαϊου από gregory22 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου η προσθηκη του cod στο gamepass ειτε θα ανεβασει σημαντικα τις συνδρομες, είτε θα αποτελεσει το τελευταιο καρφι για το φερετρο του. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 6 ώρες πριν, xavier είπε η προσθηκη του cod στο gamepass ειτε θα ανεβασει σημαντικα τις συνδρομες, είτε θα αποτελεσει το τελευταιο καρφι για το φερετρο του. Δεν είναι καλό παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σιγά τα αυγά. Το παιχνίδι έχει πατώσει και αυτό μπορείτε να το δείτε από τα Ελληνικά streams που σπανίως το streamaroun. Όχι που νοιάζονται για μας... 8 ώρες πριν, gregory22 είπε Όσο ο κόσμος συζητά πόσο χαζό είναι το game pass, οτι η σόνυ θα κάνει μια ίδια και καλύτερη υπηρεσία -το ακούω εδώ χρόνια-, οτι δεν συμφέρει το game pass, οτι προτιμώ να αγοράζω ξεχωριστά κλπ....... πάρτε χαμπάρι οτι η MS έχει κάνει εδώ και δεκαετία σχεδόν, μια υπηρεσία που κανεις δεν μπορεί να χτυπήσει. Το κέρδος της απο το gamepass υπερβαίνει το κέρδος της ίδιας κονσόλας που πουλάει. Προσωπικά ημουν πάντα του pc και την πρώτη κονσόλα πριν απο 8 χρόνια μετά απο πρηξιμο φίλου. Δεν αγόρασα ποτέ παιχνίδι πληροφοριακά το λέω....αλλά gamepass με το γνωστό 1 ευρώ κλπ σε gold και τραλαλαλά όπως ξέρουν οι xboxάκηδες και άντε γειά σε όλα τα άλλα. Ε και? η σονυ εστιάζει σε άλλα πράγματα. Εγώ ποτέ δεν ήμουν φαν καμιάς κονσόλας, ειμαι φαν του "αφού στο τέλος θα παίξετε παιχνίδια που υπάρχουν και για τις 2 κονσόλες, πάρτε ότι είναι καλύτερο από πλευράς επιδόσεων και χρημάτων. Κοινώς XBOX". Αλλά τι να κάνουμε το pass από μόνο του δεν κάνει τίποτα και κατά την άποψη μου εκεί έχει κάνει το λάθος η MS. Ότι εστιάζει στα Pass/προσβασιμότητα. Αλλά προσβασιμότητα σε τι? σε μια λίστα από μέτρια παιχνίδια? Επεξ/σία 18 Μαϊου από atypicalcoder 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Δεν είναι καλό παιχνίδι; Είναι αρκετά καλό παιχνίδι. To Campaign είναι καλό αλλά κρατάει λίγο, το Warzone είναι Free, οπότε μιλάμε κυρίως για το multiplayer το οποίο είναι το καλύτερο του είδους του, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν: 1) δεν είχε τόσο πολλούς Cheaters. Θα μου πεις παντού έχει. Και η απάντηση είναι ΝΑΙ, αλλά κάποιες φορές εδώ η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. 2) δινόταν η δυνατότητα στους PC users να απενεργοποιήσουν το Cross Play Platform. Επιλογή που μόνο οι κονσολάδες έχουν. Μπαίνεις πχ σε lobbies που το 80% είναι κονσολάδες (όταν μπαίνεις σε game σου δείχνει με τι παίζει ο καθένας) και το παιχνίδι γίνεται unplayable για κάποιον Casual PC Gamer που παίζει με πληκτρολόγιο ποντίκι λόγω του Aim Assist των χειριστηρίων. Αν δεν είσαι καμένος ή pro gamer, δεν μπορείς να συναγωνιστείς το Aim Assist των χειριστηρίων. Disclaimer: και οι pc users μπορουν να παίξουν με χειριστήριο και να έχουν το πλεονέκτημα του aim assist από αυτό, αλλά πρώτον δεν έχω πετύχει πολλούς που να το κάνουν και δεύτερον αν δεν έχεις μάθει να παίζεις με χειριστήριο από παιδί, όπως εγώ, μάλλον δεν θα κάτσεις να μάθεις για το COD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Είναι αρκετά καλό παιχνίδι. To Campaign είναι καλό αλλά κρατάει λίγο, το Warzone είναι Free, οπότε μιλάμε κυρίως για το multiplayer το οποίο είναι το καλύτερο του είδους του, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο αν: 1) δεν είχε τόσο πολλούς Cheaters. Θα μου πεις παντού έχει. Και η απάντηση είναι ΝΑΙ, αλλά κάποιες φορές εδώ η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. 2) δινόταν η δυνατότητα στους PC users να απενεργοποιήσουν το Cross Play Platform. Επιλογή που μόνο οι κονσολάδες έχουν. Μπαίνεις πχ σε lobbies που το 80% είναι κονσολάδες (όταν μπαίνεις σε game σου δείχνει με τι παίζει ο καθένας) και το παιχνίδι γίνεται unplayable για κάποιον Casual PC Gamer που παίζει με πληκτρολόγιο ποντίκι λόγω του Aim Assist των χειριστηρίων. Αν δεν είσαι καμένος ή pro gamer, δεν μπορείς να συναγωνιστείς το Aim Assist των χειριστηρίων. Disclaimer: και οι pc users μπορουν να παίξουν με χειριστήριο και να έχουν το πλεονέκτημα του aim assist από αυτό, αλλά πρώτον δεν έχω πετύχει πολλούς που να το κάνουν και δεύτερον αν δεν έχεις μάθει να παίζεις με χειριστήριο από παιδί, όπως εγώ, μάλλον δεν θα κάτσεις να μάθεις για το COD. Δυστυχώς στο xbox δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις το crossplay. Πάντως το ίδιο λέω και εγώ. Από τότε που έγινε crossplay το παιχνίδι χάλασε για εμάς τους κονσόλαδες. Συνήθως οι cheaters προερχοντai από τα pc.Παιζουν με controler και πχ wall hacks.. Και σχεδόν όλοι παίζουν με controler.. Το κλείσιμο του crossplay θα ήταν τέλεια επιλογή για να χαρούμε το παιχνίδι. Επεξ/σία 18 Μαϊου από @pnea1973 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Δεν είναι καλό παιχνίδι; το καλο και το κακο ειναι σχετικα, ειναι σιγουρα πολυ εμπορικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D1mm1s Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 5 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Δυστυχώς στο xbox δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις το crossplay. Πάντως το ίδιο λέω και εγώ. Από τότε που έγινε crossplay το παιχνίδι χάλασε για εμάς τους κονσόλαδες. Συνήθως οι cheaters προερχοντai από τα pc.Παιζουν με controler και πχ wall hacks.. Και σχεδόν όλοι παίζουν με controler.. Το κλείσιμο του crossplay θα ήταν τέλεια επιλογή για να χαρούμε το παιχνίδι. Έχεις δίκιο για τους Cheaters από τα PC. Για το ΧBox βρίσκω αυτό: Press the Xbox button to open the guide > Select Settings > Select General > Select Online Safety & Family > Privacy & Online Safety > Xbox Privacy > View Details & Customize > Communication & Multiplayer > Select the You can join cross-network play > Block Αλλά στο κάνει για όλα τα games. Θα πρέπει να το απνενεργοποιείς και να το ενεργοποιείς. Για τσέκαρε το μήπως σε βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 2 λεπτά πριν, D1mm1s είπε Έχεις δίκιο για τους Cheaters από τα PC. Για το ΧBox βρίσκω αυτό: Press the Xbox button to open the guide > Select Settings > Select General > Select Online Safety & Family > Privacy & Online Safety > Xbox Privacy > View Details & Customize > Communication & Multiplayer > Select the You can join cross-network play > Block Αλλά στο κάνει για όλα τα games. Θα πρέπει να το απνενεργοποιείς και να το ενεργοποιείς. Για τσέκαρε το μήπως σε βοηθήσει. Το έχω κάνει αυτό αλλά αργεί πάρα πολύ να βρει lobby. Μπορεί και να ψάχνει για πολύ ώρα. Το mw 2019 είχε επιλογή. Δυστυχώς στα υπόλοιπα την έβγαλαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 11 ώρες πριν, xavier είπε η προσθηκη του cod στο gamepass ειτε θα ανεβασει σημαντικα τις συνδρομες, είτε θα αποτελεσει το τελευταιο καρφι για το φερετρο του. Φιλέ μου γενικά αυτό που δίνει το XBOX είτε έχει COD είτε όχι, είναι μια υπηρεσία εκτός πραγματικότητας. Μπαίνω σε μια λίστα εκπληκτικών τίτλων, κατεβάζω όποιον θέλω, παίζω κλείνω και ανοίγω το tablet στο εξοχικό για συνεχίζω μέσω Cloud. Μέσα στην τιμή του gamepass έχει και τα Cloud Saves, και εκπτώσεις αγοράς παιχνιδιών, και Multiplayer και Cloud gaming. Όλες οι άλλες εταιρίες χρεώνουν για αυτά ξεχωριστά. Είναι αστείο το ποσό που δίνει κάποιος για την ποιότητα που παίρνει. Κερασάκι σε όλα είναι πως ότι αγοράζεις από ΧΒΟΧ Store το έχεις και στο PC γιατί τα θεωρεί μια ενιαία πλατφόρμα. Περα από τα Exclusives (Που θεωρώ πως η Microsoft ακόμη δεν έχει βρει το κοινό της), δεν έχει αντίπαλο. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Ο βασικότερος λόγος που χάρηκα με την εξαγορά. Τα παλιότερα CoD τα είχα λιώσει και ακόμα και σήμερα θέλω που και που να παίζω ένα Deathmatch, παρόλα αυτά με τίποτα δε μπορώ να δικαιολογήσω τα 60€+ που ζητάνε σαν παιχνίδια. Με το καλό λοιπόν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα