Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Είμαι στην αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μικρό μεσαίο, κυρίως μετά του 2018 και τιμή το πολύ 12-13 χιλιάδες ευρώ. 

Η διαδρομή που θα κάνω κατά κύριο λόγο είναι Ψυχικό-Ασπρόπυργος και πίσω (από Αττική οδό), δηλαδή γύρω στα 50 χλμ την ήμερα, για 3-4 φορές την εβδομάδα. Ας πούμε δηλαδή το πολύ, χοντρικά 1000 χιλιόμετρα τον μήνα. 

Αξίζει να κοιτάξω πετρέλαιο με δεδομένο αυτά τα χιλιόμετρα ? 

Να προτιμήσω ιδιώτες? Οι μάντρες ακόμα και αυτές με καλά σχόλια στο Google είναι ρίσκο? 

Επίσης δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά δεν κοιτάω καθόλου εισαγωγής, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. 

Γενικά μου κλείνουν το μάτι, κάτι fiesta του 2018-2019 που έχω βρει με τον 1000άρι ecoboost. 

Ακούω γνώμες,

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 17/5/2024 στις 9:30 ΜΜ, GiannisTG33 είπε

Όχι , υγραέριο αν θες οικονομία (η φυσικό αέριο , ανάλογα τα πρατήρια πχ Ibiza)

Στις 17/5/2024 στις 9:30 ΜΜ, GiannisTG33 είπε

Να προτιμήσω ιδιώτες? Οι μάντρες ακόμα και αυτές με καλά σχόλια στο Google είναι ρίσκο? 

Ότι και να πάρεις αρκεί να γίνει σωστός έλεγχος . Από μάντρα ,έστω δικαστικά έχεις τουλάχιστον ένα έτος εγγύησης ( 2 αν δεν αναγράφεται) 

• Like 1
Δημοσ.
On 17/05/2024 at 20:30, GiannisTG33 said:

Καλησπέρα σας, 

Είμαι στην αναζήτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μικρό μεσαίο, κυρίως μετά του 2018 και τιμή το πολύ 12-13 χιλιάδες ευρώ. 

Η διαδρομή που θα κάνω κατά κύριο λόγο είναι Ψυχικό-Ασπρόπυργος και πίσω (από Αττική οδό), δηλαδή γύρω στα 50 χλμ την ήμερα, για 3-4 φορές την εβδομάδα. Ας πούμε δηλαδή το πολύ, χοντρικά 1000 χιλιόμετρα τον μήνα. 

Επίσης δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά δεν κοιτάω καθόλου εισαγωγής, δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. 

Γενικά μου κλείνουν το μάτι, κάτι fiesta του 2018-2019 που έχω βρει με τον 1000άρι ecoboost. 

Ακούω γνώμες,

Ευχαριστώ 

εγω δε θα γραψω για μαρκα. Σιγουρα θα γραψουν αλλοι.

Βρες κατι να τραβαει σε μηχανη οχι κανενα σουπερ μινι οπως atos, i10 κτλ

Επειδη για χρονια εκανα διαδρομη προς ασπροπυργο (πισω απο βενζιναδικο aegean) με audi 1.8T και αεριο και ημουν οκ.

Σιγουρα δες για αεριο αλλα και πετρελαιο μιας και θα κανεις σιγουρα πανω απο 10 χλμ συννεχομενα την ημερα.

Εγω προσωπικα κανω μια μελετη με βαση τι μου αρεσει αισθητικα/μαρκα κτλ, μετα το κοστος, μετα καταναλωση και τελος βαζω και ενα κοστος για ανταλλακτικα (π.χ ποσο λαδι παρνει, ποσο κανουν βασικα ανταλλακτικα οπως φρενα ή αν εχει καδενα/ιμαντα κτλ) και καταληγω σε 2-3 μοντελα.

Με μαντρα μονο αν εχει κατι που μου κανει τρελο κλικ και πολυ καλες κριτικες ή απο γνωστο (μονο μια φορα αγορασα) αλλιως απο ιδιωτη και σιγουρα ελεγχο σε συνεργειο. Με ιδιωτη συνηθως παιζει παζαρι με μαντρα σπανια/ποτε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...