cobra23 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους.ειμαι κάτοχος ενός ford focus 1.0 κυβικά και 125 άλογα.μοντελο του 2017.ενω είμαι ευχαριστημένος με το αμάξι η κατανάλωση του με έχει απογοητεύσει.με χρήση μόνο εντός πόλης η κατανάλωση κυμαίνεται από 11-12 στα 100χλμ.δεν είναι υπερβολικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Το μετράς σωστά; 9 λεπτά πριν, cobra23 είπε Καλησπέρα σε όλους.ειμαι κάτοχος ενός ford focus 1.0 κυβικά και 125 άλογα.μοντελο του 2017.ενω είμαι ευχαριστημένος με το αμάξι η κατανάλωση του με έχει απογοητεύσει.με χρήση μόνο εντός πόλης η κατανάλωση κυμαίνεται από 11-12 στα 100χλμ.δεν είναι υπερβολικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Ναι ειναι πολλα τοσα καιω με το μοντεο 1800 του 2001. Κοιτα φιλτρο αερος,καθαρισμο πεταλουδας,μπουζι και ενα καλο καθαρισμο τα μπεκ σε ενα μπεκα. βαλε 100σταρα με ενα καθαραστικο injection και πλακωσε το λιγο σε ανοιχτο δρομο εθνικη (ενναλακτικη λυση carbon off αλλα δεν θα κανει την ιδια δουλεια δοκιμασμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου θα σου πω κατι μεγαλο ρολο παιζει και ποιος οδηγαει........ το αμάξι που εχω (colt 2012 1.3 105hp) στην πόλη όσο οδηγαω εγώ κάτω από 9 στα 100 δεν πέφτει (καμία φορά παραπάνω ) όσο οδηγάει η γυναικά μου δεν εχω δει ποτέ να περνάει τα 5, το ιδιο και με το mg4 της ξαδελφης μου όσο το εχω εγώ βγάζει δεν βγάζω 230 χιλομετρα αυτονομία οσο οδηγάει αυτή βγάζει κάτι 450,,,,,,,,,,, και οχι δεν παω ποιο γρήγορα απο αυτούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobra23 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το μετράς σωστά; Έτσι γράφει στην οθόνη το αμάξι.δεν το έχω μετρήσει με άλλο τρόπο. 16 λεπτά πριν, Black Demis είπε θα σου πω κατι μεγαλο ρολο παιζει και ποιος οδηγαει........ το αμάξι που εχω (colt 2012 1.3 105hp) στην πόλη όσο οδηγαω εγώ κάτω από 9 στα 100 δεν πέφτει (καμία φορά παραπάνω ) όσο οδηγάει η γυναικά μου δεν εχω δει ποτέ να περνάει τα 5, το ιδιο και με το mg4 της ξαδελφης μου όσο το εχω εγώ βγάζει δεν βγάζω 230 χιλομετρα αυτονομία οσο οδηγάει αυτή βγάζει κάτι 450,,,,,,,,,,, και οχι δεν παω ποιο γρήγορα απο αυτούς Το αμάξι το οδηγάω μόνο εγώ και η αλήθεια είναι ότι κάνω ήρεμη οδήγηση λόγο των παιδιών.σπανια θα το πατήσω λίγο . Αν το βάλω σε διαγνωστικό μπορεί να δείξει κάποια βλάβη που να οφείλεται η κατανάλωση? 31 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Ναι ειναι πολλα τοσα καιω με το μοντεο 1800 του 2001. Κοιτα φιλτρο αερος,καθαρισμο πεταλουδας,μπουζι και ενα καλο καθαρισμο τα μπεκ σε ενα μπεκα. βαλε 100σταρα με ενα καθαραστικο injection και πλακωσε το λιγο σε ανοιχτο δρομο εθνικη (ενναλακτικη λυση carbon off αλλα δεν θα κανει την ιδια δουλεια δοκιμασμενο). Αν το βάλω σε διαγνωστικό μπορεί να δείξει κάποια βλάβη που να οφείλεται η κατανάλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 4 minutes ago, cobra23 said: Το αμάξι το οδηγάω μόνο εγώ και η αλήθεια είναι ότι κάνω ήρεμη οδήγηση λόγο των παιδιών.σπανια θα το πατήσω λίγο . και εγω νωμιζα πως οδηγαω ηρεμα...... τελικά μάλλον αυτά που περνάω καθε μερα στην δουλειά κλπ εχουν αμεση σχεση και το πως οδηγαω χωρις να παρω χαμπαρι... οσο αν πατάω δεν τα πατάω όσο ειμαι σην πολη δεν εχω ξεπερασει τα 60 σε μεγαλο δρομο μαλιστα....... απλα το πως ξεκινάω πως στρίβω πως αλλαζω ταχύτητες κλπ πανε παρεα με την ψιχολογια οσο για το αλλο ναι αν ο αλλος ξερει να διαβαζει ενδειξεις θα κανει μια βολα με διανωστικο κουμπεμενο και θα δει τα παντα (παντα μηλαμε αν ειναι γνώστης και οχι κλασσικός μαστορας) + κανε ενα ηρεμο ταξιδι με 110 καμία 200 χιλομετρα και κατα προτίμηση με cruise control δες τι γινεται εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobra23 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Black Demis είπε και εγω νωμιζα πως οδηγαω ηρεμα...... τελικά μάλλον αυτά που περνάω καθε μερα στην δουλειά κλπ εχουν αμεση σχεση και το πως οδηγαω χωρις να παρω χαμπαρι... οσο αν πατάω δεν τα πατάω όσο ειμαι σην πολη δεν εχω ξεπερασει τα 60 σε μεγαλο δρομο μαλιστα....... απλα το πως ξεκινάω πως στρίβω πως αλλαζω ταχύτητες κλπ πανε παρεα με την ψιχολογια οσο για το αλλο ναι αν ο αλλος ξερει να διαβαζει ενδειξεις θα κανει μια βολα με διανωστικο κουμπεμενο και θα δει τα παντα (παντα μηλαμε αν ειναι γνώστης και οχι κλασσικός μαστορας) + κανε ενα ηρεμο ταξιδι με 110 καμία 200 χιλομετρα και κατα προτίμηση με cruise control δες τι γινεται εκει Στο ταξίδι δεν καίει έχει καλή κατανάλωση.εντος πόλης είναι το πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Just now, cobra23 said: Στο ταξίδι δεν καίει έχει καλή κατανάλωση.εντος πόλης είναι το πρόβλημα! ελπιζω να μην είσαι καμια θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 12 λεπτά πριν, cobra23 είπε Έτσι γράφει στην οθόνη το αμάξι.δεν το έχω μετρήσει με άλλο τρόπο. Αρα δεν μετράς. Γεμίζεις,κάνεις χλμ,πάνω απο 100,γεμίζεις.Τα λίτρα που γέμισες τα διαιρείς με τα χλμ που έκανες και το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζεις με το 100 . Ετσι όπως τα γράφεις μπορεί να κοιτάς και την στιγμιαία κατανάλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobra23 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αρα δεν μετράς. Γεμίζεις,κάνεις χλμ,πάνω απο 100,γεμίζεις.Τα λίτρα που γέμισες τα διαιρείς με τα χλμ που έκανες και το αποτέλεσμα το πολλαπλασιάζεις με το 100 . Ετσι όπως τα γράφεις μπορεί να κοιτάς και την στιγμιαία κατανάλωση. Όχι δεν είναι η στιγμιαία.κοιταω την κατανάλωση που λέει στα 100 χιλιόμετρα 11 λεπτά πριν, Black Demis είπε ελπιζω να μην είσαι καμια θεσσαλονικη Αθήνα είμαι,γιατί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Μήπως κάνειςμικρές αποστάσεις και δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί; Μικρές <10χλμ, υπερβολικά μικρές <5χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobra23 Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου Η αλήθεια είναι ότι κάνω μικρές αποστάσεις ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Το αιώνιο θέμα της κατανάλωσης. Ναι, τα 12 λίτρα είναι αυξημένη κατανάλωση αλλά δε μπορείς να πεις ότι το αμάξι έχει πρόβλημα. Μέσα στην πόλη και ειδικά Αθήνα άκρη δε παίζει να βγει. Εδώ μπορεί για 15 χμ να χρειαστείς πάνω από 1 ώρα. Σταμάτα ξεκινά συνέχεια. Πόσο νομιζεις ότι θα κάψει για αυτά τα 15χμ; Κι αν όλες οι διαδρομές σου είναι τέτοιες; Άσε που μερικοί οδηγούν σαν Ταλιμπάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 10 λεπτά πριν, cobra23 είπε Όχι δεν είναι η στιγμιαία.κοιταω την κατανάλωση που λέει στα 100 χιλιόμετρα Αθήνα είμαι,γιατί?? Και η στιγμιαία σε λίτρα ανα 100χλμ δεν μετράει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 27 minutes ago, cobra23 said: Αθήνα είμαι,γιατί?? για θεσσαλονικη και κίνηση που εχει στην πολη ειναι φυσιολογικη κατανάλωση στην αθηνα ειστε πολυ καλυτερα δεν επρεπε να εχεις τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα