VagTz Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Και εμένα τηλεόραση Philips μου είχε θέματα συνέχεια εμφανιζε κάτι μαυρες κάθετες γραμμές και όποτε καλούσα το σέρβις έφτιαχνε μόνη της πριν έρθουν . Τελικά χάλασε εντελώς ένα μήνα αφού έληξε η εγγύηση . Μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, VagTz είπε Και εμένα τηλεόραση Philips μου είχε θέματα συνέχεια εμφανιζε κάτι μαυρες κάθετες γραμμές και όποτε καλούσα το σέρβις έφτιαχνε μόνη της πριν έρθουν . Τελικά χάλασε εντελώς ένα μήνα αφού έληξε η εγγύηση . Μακριά Τώρα που το είπες. θυμήθηκα πρίν πολλά χρόνια, μου είχε χαλάσει ο φωτισμός σε τηλεόραση philips κάπου 3.5 χρόνια μετά την αγορά. Την άνοιξα για να δώ τι led strips φοράει για να πάρω τα ανταλλακτικά και προς έκπληξή μου είδα πως ήταν samsung η οθόνη. Οπότε, μακριά από samsung! 😆 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 hour ago, Doubt said: Περίμενε να καούν άλλα 2. Προσπαθώ να δω πως μπορεί να γίνει αυτό χαχα 53 minutes ago, chris1010 said: οθονη ενος μηνος και δεν την αλλάζουν?!!! Εγω θα την εκαιγα και θα την πηγαινα για rma , αρκει να ξέρεις πως να το κάνεις μην φανει οτι ειναι απο υπέρταση. αμα δεν σε ενοχλούν τα pixel καντο προς το το τέλος της εγγύησης .😃 Επι εποχής CRT οι phillips ηταν καλύτερες και απο τις EIZO... Αυτό μου χτυπάει και εμένα, 18/5 την αγόρασα, ούτε καν μήνα δεν την έχω και το έκανε στο τέλος της 2ης βδομάδας. Μίλησα με το cosmodata μιας που από την Philips δεν έβγαλα άκρη. Και η πλάκα είναι πριν το πάθει, μιλούσα με φίλο μου για την οθόνη αυτή και διαβάζαμε κριτικές ότι οι Philips καίνε στο μήνα επάνω Pixel και του λέω: ε θα φανεί από 18/6 και μετά....ούτε καν μήνα δεν κράτησε! Κρίμα και είναι ωραία για 2η οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, comfuzio είπε Προσπαθώ να δω πως μπορεί να γίνει αυτό χαχα Αυτό μου χτυπάει και εμένα, 18/5 την αγόρασα, ούτε καν μήνα δεν την έχω και το έκανε στο τέλος της 2ης βδομάδας. Μίλησα με το cosmodata μιας που από την Philips δεν έβγαλα άκρη. Και η πλάκα είναι πριν το πάθει, μιλούσα με φίλο μου για την οθόνη αυτή και διαβάζαμε κριτικές ότι οι Philips καίνε στο μήνα επάνω Pixel και του λέω: ε θα φανεί από 18/6 και μετά....ούτε καν μήνα δεν κράτησε! Κρίμα και είναι ωραία για 2η οθόνη Εγώ, αυτό το έχω πάθει σε AOC. Μόλις έκλεισε μήνα, χάλασαν κάποια πίξελς. Και έκανε 2-3 φορές κάποια φλασαρίσματα στο άσχετο. Την άλλαξαν, αλλά με μεταχειρισμένη οθόνη. Οχι καινούρια. 30 λεπτά πριν, comfuzio είπε Προσπαθώ να δω πως μπορεί να γίνει αυτό χαχα Αυτό μου χτυπάει και εμένα, 18/5 την αγόρασα, ούτε καν μήνα δεν την έχω και το έκανε στο τέλος της 2ης βδομάδας. Μίλησα με το cosmodata μιας που από την Philips δεν έβγαλα άκρη. Και η πλάκα είναι πριν το πάθει, μιλούσα με φίλο μου για την οθόνη αυτή και διαβάζαμε κριτικές ότι οι Philips καίνε στο μήνα επάνω Pixel και του λέω: ε θα φανεί από 18/6 και μετά....ούτε καν μήνα δεν κράτησε! Κρίμα και είναι ωραία για 2η οθόνη Εσένα είναι αραιά μεταξύ τους; Αν είναι δίπλα δίπλα, σε καλύπτει. Είναι μαύρα ή σε κάποιο χρώμα κολλημένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα