Προς το περιεχόμενο

[Monitor] Philips 276B9 IPS Monitor 27" QHD 4ms @Cosmodata 165€ [ΤΕΛΟΣ]

sovco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά μόλις πήγα και την πήρα από το κατάστημα στο Περιστέρι και φαίνεται ΕΝΤΕΛΩΣ VFM.

Δέν έχω ιδέα απο stock τι γίνεται.

Στα αμέσως επόμενα καταστήματα έιναι στα 260+ !  

https://www.skroutz.gr/s/27286741/Philips-276B9-IPS-Monitor-27-QHD-2560x1440-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html#specs

Επεξ/σία από sovco
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Philips 276B9 μάλλον αξίζει αν κάποιος τη δουλεύει με laptop και θέλει εικόνα και φόρτιση με 1x USB-C (υποστηρίζει PD η οθόνη).

https://www.documents.philips.com/assets/20230530/7648c9dbc1f044a38c11b01200c16564.pdf?_ga=2.215192724.2055975604.1714481416-1329635365.1711960992

Επεξ/σία από Atakas

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Monitor] Philips 276B9 IPS Monitor 27" QHD 4ms @Cosmodata 165€
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/38507025/AOC-Q27B3MA-VA-Monitor-27-QHD-2560x1440-me-CHrono-Apokrisis-4ms-GTG.html#reviews

Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά εκτός από τον τύπο του panel που είναι VA, αντί για LCD, το οποίο είναι θέμα γούστου και όχι ποιότητας απεικόνισης. Δηλαδή οι 2 αυτοί τύποι panel έχουν θετικά και αρνητικά ο ένας έναντι του άλλου. Την αγόρασα περίπου 140€ και όντως είναι VFM. Τα 165€ είναι της οθόνης που παρουσιάζεις είναι μια καλή προσφορά, αλλά:

α) Παίζει και παιχνίδια, αλλά δεν είναι καλή σε αυτά. Ο χρόνος απόκρισης δεν είναι ότι καλύτερο.

β) Δεν είναι για χρήση από πολύ κοντά, πχ κάτω του 1 μέτρου. Είμαι 42 χρονών και μπορώ να ξεχωρίσω τα pixels σε κοντινή απόσταση. Είναι επαρκώς καθαρή, αλλά όχι πάρα πολύ καθαρή οθόνη.

Συνολικά ΔΕΝ κάνει για κάθε χρήστη. Είναι κυρίως για γενική εργασία και δουλειά γραφείου. Για παιχνίδια και ταινίες κάνει τη δουλειά της, αλλά δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτό να το ξέρουν όσοι πάνε σε αγορά αυτής της οθόνης. Για 260€ ούτε λόγος …

Επεξ/σία από Tlykog

Η αλήθεια είναι οτι δεν παίζω games και ταινίες βλέπω στην TV. Την οθόνη την πήρα ξεκάθαρα για δουλειά (99% vscode), σε σύνδεση με macbook και άλλαξα την 24" QHD DELL που είχα, που μου είχε βγάλει πρόβλημα (μαύρισμα στο κέντρο κάτω στο panel). Ίσως να παραενθουσιάστηκα παιδιά, συμβαίνουν αυτά, και έτρεξα να το γράψω μην χάσει κανείς την προσφορά 😅 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/05/2024 at 21:44, sovco said:

Η αλήθεια είναι οτι δεν παίζω games και ταινίες βλέπω στην TV. Την οθόνη την πήρα ξεκάθαρα για δουλειά (99% vscode), σε σύνδεση με macbook και άλλαξα την 24" QHD DELL που είχα, που μου είχε βγάλει πρόβλημα (μαύρισμα στο κέντρο κάτω στο panel). Ίσως να παραενθουσιάστηκα παιδιά, συμβαίνουν αυτά, και έτρεξα να το γράψω μην χάσει κανείς την προσφορά 😅 

.

Επεξ/σία από elpenor

• Moderators
8 ώρες πριν, elpenor είπε

Εγώ πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά για επαγγελματίες. Προσωπικά προτιμώ να δουλέψω σε μια φτηνή 27 4k από μια gaming. Επίσης IPS 4K κάτω από 200 έχω δει μόνο μια φορά ακόμα.

Δεν ξερω για ποιο μονιτορ μιλας, αλλα του θεματος ΔΕΝ ειναι 4Κ, μην την πατησει κανεις με αυτο που γραφεις και την παρει για 4Κ. QHD ειναι του θεματος.

• Like 4

Thanks OP την αγόρασα το Σάββατο για 2η οθόνη, σήμερα έχει πάει 199€.
Να πω ότι έχει ωραία εικόνα, βολεύει το Type C Dock που κάνει, έβαλα το Macbook Air επάνω και δείχνει τέλεια εικόνα και φορτίζει.
Βέβαια τώρα που την έχω 2 μέρες, θα έλεγα ότι στο δικό μου γραφείο και setup ίσως θα ήταν πιο καλά να κοιτούσα για καμιά curved αντί για flat και ας κόστιζε λίγο παραπάνω.
Τώρα στα 199€ νομίζω δεν πολυαξίζει εκτός και αν κάποιος την θέλει να κάνει dock με laptop 

• Like 2

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε [Monitor] Philips 276B9 IPS Monitor 27" QHD 4ms @Cosmodata 165€ [ΤΕΛΟΣ]
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Ξέρουμε πολιτική για καμένα pixels από Philips? Μου έχει κάψει 2-3 πάνω δεξιά, δοκίμασα με pixel reviver και άλλα εργαλεία αλλά δεν ανάβουν με τίποτα.
Το κουλό ότι δεν είχε καμένα pixels όταν την πήρα, μου τα έβγαλε την Παρασκευή

Λοιπόν μίλησα με το support της Philips, έχουν για 5 και άνω καμένα pixels εγγύηση και εμένα έχει 3 καμένα pixels οπότε από εμένα ΜΑΚΡΙΑ από philips οθόνες.
20 χρόνια πριν με τις LCD έχουν καμένα pixels οκ να πεις αλλά 2024 και σε προϊόν που δεν το έχω καν μήνα και να μην το αντικαθιστούν τι να πω;
Τώρα σαν καταναλωτής που έχω ένα ελαττωματικό προϊόν για 3 βδομάδες και μου παρουσίασε το πρόβλημα στο τέλος της 2η, ίσα ίσα για να μην πιάνει DOA, τι μπορώ να κάνω;

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνα ασχολούμαι με IT κλπ, τη χειρότερη άποψη για αξιοπιστία μόνιτορ, την έχω για τη philips, με πολύ μεγάλη απόσταση από τον επόμενο. 

• Like 2

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Λοιπόν μίλησα με το support της Philips, έχουν για 5 και άνω καμένα pixels εγγύηση και εμένα έχει 3 καμένα pixels οπότε από εμένα ΜΑΚΡΙΑ από philips οθόνες.
20 χρόνια πριν με τις LCD έχουν καμένα pixels οκ να πεις αλλά 2024 και σε προϊόν που δεν το έχω καν μήνα και να μην το αντικαθιστούν τι να πω;
Τώρα σαν καταναλωτής που έχω ένα ελαττωματικό προϊόν για 3 βδομάδες και μου παρουσίασε το πρόβλημα στο τέλος της 2η, ίσα ίσα για να μην πιάνει DOA, τι μπορώ να κάνω;

Σκόρδα για την γκαντεμιά για αρχή... 

• Like 1
  • Haha 1

7 ώρες πριν, comfuzio είπε

Περίμενε να καούν άλλα 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οθονη ενος μηνος και δεν την αλλάζουν?!!! 

Εγω θα την εκαιγα και θα την πηγαινα για rma , αρκει να ξέρεις πως να το κάνεις μην φανει οτι ειναι απο υπέρταση.

αμα δεν σε ενοχλούν τα pixel καντο προς το το τέλος της εγγύησης .😃

Επι εποχής CRT οι phillips ηταν καλύτερες και απο τις EIZO...

Επεξ/σία από chris1010

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...