Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οποιον μπορει να βοηθησει εχω το εξης προβλημα σε W11. Χρησιμοποιω τον chrome και χωρις να εχω πειραξει τιποτα ξαφνικα οταν παιζει youtube σερνεται, κολλαει η σελιδα δε φορτωνει τα δεδομενα και οπως θα δειτε και απο το task manager (στη δευτερη φωτο) τα νουμερα σε CPU και RAM εκτοξευονται απο 800ΜΒ στα 1700ΜΒ. Αυτο δε γινεται πάντα, όποτε του τη βαράει δηλαδη εκει που παιζει μια λιστα ξαφνικα ξεκιναει να σερνεται με αποτελεσμα και το ανεμιστηρακι να γραφει υπερωριες.

Σε opera παιζουν ολα κανονικα

Το λαπτοπ ειναι ενα dell 11th Gen Intel Core i5-1135G7 @ 2.40GHz   1.38 GHz με 12GB RAM

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τσεκαρε και θερμοκρασία cpu, μήπως ανεβάζει κ κάνει throttling.
Επίσης τσεκαρε μήπως έχεις κανα malware και σου ανοίγει διάφορα instances

Επεξ/σία από charllestone
  • Like 1
Δημοσ.

αμα ξεκινησω και σκρολαρω στη σελιδα ανεβαινουν τα παντα δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο.

Το θεμα μου ειναι οτι κατα διαστηματα φτανει τα νουμερα αυτα και χωρις να κανω κατι

Screenshot_4.jpg

Δημοσ.

Κλασσικό dell, κι εμένα τόσο παει...
Μάλλον κάνει throttling. Άν βάλεις το HWMonitor σου λέει αν κάνει throttling.
Μπορεί να χρειάζεσαι αλλαγή πάστας στην cpu. Αλλιώς δοκίμασε να καθαρίσεις τους αεραγωγούς μήπως κ εχουν μαζέψει σκόνη.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, charllestone είπε

Κλασσικό dell, κι εμένα τόσο παει...
Μάλλον κάνει throttling. Άν βάλεις το HWMonitor σου λέει αν κάνει throttling.

Πως το κανω αυτο; δεν ειμαι και πολυ σχετικος

Δημοσ.

Κατέβασε το https://www2.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Στο section με τις θερμοκρασίες της cpu κατω κάτω λέει thermal throttling: YES/NO ανάλογα αν έχει κάνει ή όχι.

Εμένα μου το κάνει σε καινούριο dell i7 12gen, ανεβάζει κ μεχρι 100 και κάνει throttling. Καταραμένα dell...
Επειδή είναι εταιρικό το λαπτοπ δεν μπορώ να το ανοίξω (για αλλαγή πάστας) και αναγκαστικά για να μπορώ να δουλέψω έχω βάλει limit το cpu στα 80% απο το power plan των windows

Πάντως τσέκαρε μήπως έχεις κανα malware γιατί πέρα απο το πρόβλημα με την θερμοκρασία βλέπω παρα πολλα instances του chrome.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη με αλλαγη παστας λύνεται το πρόβλημα?

Ειναι φυσιολογικο ομως που το κάνει μονο με chrome? με οπερα τα νουμερα δεν ξεφευγουν

Δημοσ.

Δοκίμασε επίσης και αυτές τις λύσεις (πέρα των όποιων προτάσεων δόθηκαν σωστά από άλλους φίλους):

Παίξε με τις αυτές τις δυο ρυθμίσεις: α) "Continue running background apps when Google Chrome is closed" και β) με το "Hardware Acceleration" (enable - disable και δες εάν βλέπεις διαφορά)

image.png.5aa4461df94529e54863a9234581b0ac.png

Δοκίμασε να κάνεις reset τον Chrome.

Γράψε chrome://settings/resetProfileSettings?origin=userclick στη γραμμή διευθύνσεων.

Κάνε κλισκ στην επιλογή Reset settings όπως δείχνει η εικόνα που ακολουθεί και δοκίμασε να δεις εάν αλλάζει κάτι.

image.png.ddcb2d497d460d60fa4d382477495a1c.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JPaxilleas είπε

Δοκίμασε επίσης και αυτές τις λύσεις (πέρα των όποιων προτάσεων δόθηκαν σωστά από άλλους φίλους):

Παίξε με τις αυτές τις δυο ρυθμίσεις: α) "Continue running background apps when Google Chrome is closed" και β) με το "Hardware Acceleration" (enable - disable και δες εάν βλέπεις διαφορά)

image.png.5aa4461df94529e54863a9234581b0ac.png

Δοκίμασε να κάνεις reset τον Chrome.

Γράψε chrome://settings/resetProfileSettings?origin=userclick στη γραμμή διευθύνσεων.

Κάνε κλισκ στην επιλογή Reset settings όπως δείχνει η εικόνα που ακολουθεί και δοκίμασε να δεις εάν αλλάζει κάτι.

image.png.ddcb2d497d460d60fa4d382477495a1c.png

Τα έκανα ολα και μαλλον διορθώθηκε. 

Αρχικα δειχνει να τρεχουν λιγοτερα tasks (9) και οπως βλεπετε οι ποροι που χρησιμοποιει ειναι λιγοτεροι, γυρω στα 400mb μονο για youtube το οποιο δεν κολλαει πλεον.

Πριν ηταν 800mb στανταρακι και οταν του τη βαραγε εφτανε 1500+ με 20 tasks

Θα δωσω λιγο χρονο και θα επανελθω

Screenshot_6.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι προς το παρον δειχνει να ειναι κομπλε.

Κατι απολα αυτα το επανεφερε στα λογικα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...