sphinxgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Θέλω στα κελιά A1 έως A30, να μπαίνει αυτόματα ένα όνομα ανάλογα με τον αριθμό που έχω στη στήλη E. Δηλαδή, αν γράψω τους αριθμούς της στήλης E: στις πρώτες 5 γραμμές να μπει το όνομα Κώστας στις επόμενες 7, Νίκος Στις επόμενες 10, Δημήτρης Όσες περισσέψουν δεν με απασχολούν Έχετε καμία ιδέα? Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από sphinxgr
ChrisGT7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Καλησπέρα @sphinxgr, Δοκίμασε αν σε καλύπτει το συνημμένο αρχείο. ΟΝΟΜΑΤΑ.xlsx
sphinxgr Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 12 ώρες πριν, ChrisGT7 είπε Καλησπέρα @sphinxgr, Δοκίμασε αν σε καλύπτει το συνημμένο αρχείο. ΟΝΟΜΑΤΑ.xlsx 9.43 kB · 1 download Ωραίο αυτό που έκανες κ ευχαριστώ. Θέλω όμως όταν αλλάζω τους αριθμούς της στήλης Ε να μπορώ να τους αλλάξω και να αλλάζουν τα ονόματα ανάλογα. Πχ σήμερα θέλω 5 στον πρώτο και 10 στον δεύτερο. Αύριο θα είναι 7 και 3 κλπ. Κάθε μέρα θα αλλάζω αριθμούς εν ολίγοις και θα ενημερώνονται ανάλογα τα ονόματα. Σκεφτόμουν να το κάνω με μέτρημα γραμμών με κάποιο τρόπο. Θα γράφω πχ 10 και μόλις πηγαίνει στην 11η γραμμή θα αλλάζει όνομα. Θα αθροιζει τους αριθμούς που γράφω και θα τους συγκρίνει με τη γραμμή που είναι η συνάρτηση. Πρέπει να υπάρχει κ πιο εύκολος τρόπος όμως
ChrisGT7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Καλημέρα, Πάντα βοηθάνε οι διευκρινήσεις... Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Περιέχει μακροεντολές, οπότε πρέπει να τις ενεργοποιήσεις για να λειτουργήσει το κουμπί ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Στη στήλη ΟΝΟΜΑ γράφεις τα ονόματα, στη στήλη ΠΛΗΘΟΣ τις φορές που θα επαναλαμβάνεται το αντίστοιχο όνομα και πατάς ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΟΝΟΜΑΤΑ.xlsm 1
sphinxgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 18/5/2024 στις 11:58 ΠΜ, ChrisGT7 είπε Καλημέρα, Πάντα βοηθάνε οι διευκρινήσεις... Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Περιέχει μακροεντολές, οπότε πρέπει να τις ενεργοποιήσεις για να λειτουργήσει το κουμπί ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Στη στήλη ΟΝΟΜΑ γράφεις τα ονόματα, στη στήλη ΠΛΗΘΟΣ τις φορές που θα επαναλαμβάνεται το αντίστοιχο όνομα και πατάς ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΟΝΟΜΑΤΑ.xlsm 17.35 kB · 1 download Νταξ. Απίστευτος είσαι. Τρομερό κ φοβερό. Πραγματικά ευχαριστώ. Αυτό ακριβώς ήθελα. Ειλικρινά, ότι και να πω είναι λίγο ρε φίλε. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2024 από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα