MikhailBakurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 14 hours ago, micos000 said: Αυτό δηλαδή το αγνοούμε. 🤔 Nαι, γιατί τελικά έκοψα κι εγώ το ''εκτός εμπορικού τριγώνου''. Τι να κάνουμε, μεγαλώνουμε κι ωριμάζουμε, δε μπορούμε να πηγαίνουμε με άγνοια κινδύνου ανάμεσα από όλη την Ινδική Χερσόνησο για να φάμε ένα φαλάφελ στη Βάθης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 15 hours ago, GATE123 said: Εγώ σου παραθέτω στα 400€ που ήθελες. Τα υπόλοιπα που μάζεψες άστα καβατζα. Ή πας σε iPhone. https://www.skroutz.gr/s/53621156/Sony-Xperia-10-VI-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Mayro.html 2 sim + 1 e-sim ξέχασε το. Πολύ δυνατή η πρότασή σου. Κομψή, μαζεμένη, καλή κάμερα, λειτουργική και οικονομική. Με ξενίζει η αργή φόρτιση κυρίως. Η απουσία ασύρματης δεν είναι κάτι που με χαροποιεί, αλλά δεν είναι deal breaker. Pixel 8/8a δεν είσαι φαν να φανταστώ, που είναι κοντά σε τιμή (σ.σ.: δεν είναι μακριά) θυσιάζοντας το jack για (πιθανώς; ) καλύτερη κάμερα + υποτυπώδη ασύρματη; Μου αρέσει ακόμα και το motorola edge 40 / edge 40 neo ως συνολικό πακέτο, και η οθόνη στα 6.55 είναι λίγο μικρότερη από αυτή που έχω, αλλά σε πολύ λιγότερο γκουμούτσα συσκευή. Αν ανέβαζα το όριο ανοχής ως εκεί, θα πρότεινες αυτή τη συσκευή; Πάντως το xperia είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός μου παίχτης, θα πάω να το δω από κοντά / πιάσω και είμαι πολύ κοντά να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 54 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Μου αρέσει ακόμα και το motorola edge 40 / edge 40 neo Να σου πω την αμαρτία μου, όταν βλέπω καμπυλωτές οθόνες φεύγω μακριά. Μπορεί να είναι μουράτες και όμορφες, αλλά αν χρειαστεί να αλλάξεις οθόνη (ο μη γένοιτο) και θα σου κοστίσει και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολύ μικρότερες απ' ότι σε κανονικές (επίπεδες) οθόνες. Επίσης πρέπει να βάλεις καμπυλωτό τζαμάκι γιατί οι ζελατίνες ξεκολλάνε και οι θήκες δεν καλύπτουν σωστά τα πλαϊνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Επαναφέρω το θέμα, γιατί τελικά αποφάσισα να μην πάρω καινούριο κινητό και το υποβάλω στο Ελληνικό καλοκαίρι. Μάζεψα και παραπάνω μπάτζετ (πάω μέχρι το 1000ρικο συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επίσης, ραφίναρα περισσότερο τι θέλω: Μαξ 6.2/6.3 ίντσες οθόνη (τέρμα στους κινέζους γκαζοτενεκέδες με τις 7) Πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας, ιδανικά και βραδινής. Το βίντεο δε με απασχολεί καθόλου. Διάρκεια μπαταρίας που να βγαίνει η μέρα με απλά τασκς. Ιδανικά jack2jack, αλλά ξέρω ότι πλέον τα πράματα δυσκολεύουν για τα παλιά - καλά ακουστικάκια μου. Λοιπές απαιτήσεις που έθεσα εξ αρχής (e-sim, dual sim, ΚΑΛΟ hotspot) παραμένουν. Βάσει των ανωτέρω, έχω ξεχωρίσει iphone 15/16 προ ( με ξενίζει το λειτουργικό, δεν το ξέρω ), samsung s23/24 (διαβάζω μέτρια σχόλια για κάμερες) και google pixel 8A/9 (μικρή υποστήριξη στην Ελλάδα και ελάχιστη διαθεσιμότητα στο άμαζον). Τι θα προτείνατε επί του τριπόλου, βάσει του τί ζητάω; Δες αυτή τη λίστα: https://www.gsmarena.com/best_compact_phones_buyers_guide-review-2029.php Για μένα Xiaomi 14 στο όριο που έχεις θέσει ή Motorola Edge 50 Neo για κάτι πιο οικονομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε Πολύ δυνατή η πρότασή σου. Κομψή, μαζεμένη, καλή κάμερα, λειτουργική και οικονομική. Με ξενίζει η αργή φόρτιση κυρίως. Η απουσία ασύρματης δεν είναι κάτι που με χαροποιεί, αλλά δεν είναι deal breaker. Pixel 8/8a δεν είσαι φαν να φανταστώ, που είναι κοντά σε τιμή (σ.σ.: δεν είναι μακριά) θυσιάζοντας το jack για (πιθανώς; ) καλύτερη κάμερα + υποτυπώδη ασύρματη; Μου αρέσει ακόμα και το motorola edge 40 / edge 40 neo ως συνολικό πακέτο, και η οθόνη στα 6.55 είναι λίγο μικρότερη από αυτή που έχω, αλλά σε πολύ λιγότερο γκουμούτσα συσκευή. Αν ανέβαζα το όριο ανοχής ως εκεί, θα πρότεινες αυτή τη συσκευή; Πάντως το xperia είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός μου παίχτης, θα πάω να το δω από κοντά / πιάσω και είμαι πολύ κοντά να το πάρω. Pixel δεν θα το πρότεινα γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Εννοώ service κλπ. Το Xperia είναι κοντά σε αυτά που θες. Τώρα η αργή φόρτιση και η ασύρματη εεε εντάξει κάνεις μια θυσία. Εξάλλου δεν το γράφεις. Αλλά μην περιμένεις με όλα αυτά ου ζητάς να υπάρχει κάτι. Όλα πλέον είναι μεγάλα σε μέγεθος. Και εγώ από 6.28 πήγα σε σε 6.82(το ανάποδο δηλαδή 😅 ). Motorola έχω κακή εμπειρία (λόγο τάμπλετ). Αλλά και πάλι για να μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι δες και αυτό. Εάν πάλι θες 6.5 σου έχω και άλλη δυνατή πρόταση που έχει και γρήγορη φόρτιση και ασύρματη και με τα πάντα που ζητάς. Μέχρι και 3.5 jack . Δηλαδή δεν θα κάνεις υποχώρηση πουθενά. Sony Xperia 1VI Εδώ φτάνεις ταβάνι στο μπάτζετ σου. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, GATE123 said: Pixel δεν θα το πρότεινα γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα. Εννοώ service κλπ. Το Xperia είναι κοντά σε αυτά που θες. Τώρα η αργή φόρτιση και η ασύρματη εεε εντάξει κάνεις μια θυσία. Εξάλλου δεν το γράφεις. Αλλά μην περιμένεις με όλα αυτά ου ζητάς να υπάρχει κάτι. Όλα πλέον είναι μεγάλα σε μέγεθος. Και εγώ από 6.28 πήγα σε σε 6.82(το ανάποδο δηλαδή 😅 ). Motorola έχω κακή εμπειρία (λόγο τάμπλετ). Αλλά και πάλι για να μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι δες και αυτό. Εάν πάλι θες 6.5 σου έχω και άλλη δυνατή πρόταση που έχει και γρήγορη φόρτιση και ασύρματη και με τα πάντα που ζητάς. Μέχρι και 3.5 jack . Δηλαδή δεν θα κάνεις υποχώρηση πουθενά. Sony Xperia 1VI Εδώ φτάνεις ταβάνι στο μπάτζετ σου. Ναι, κατανοητά αυτά, έχω ξαναβρεθεί στη θέση επιλογής κινητού άλλες 4-5 φορές στη ζωή μου και ΠΑΝΤΑ μου σπάει νεύρα. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι προσφέρει το καθένα και είναι πλέον τόσο πολυχρηστικά που λες "γιατί να μην έχω κι αυτό το φιτσουρ! ". Φαντάσου τώρα με δυσκολία θα αφήσω το μόνο αγαπημένο φιτσουρ των κινέζικων, το IR blaster, μόνο και μόνο γιατί πλέον είναι εύκολο να αγοράσεις τέτοιες συσκευές χωρίς κατ' ανάγκη να τις έχει το κινητό σου πάνω. Ξέρεις πόσες φορές με έχει σώσει σε επαρχία και γιατρούς, με αλλαγή καναλιών / μείωση έντασης ήχου σε τηλεοράσεις - ραδιόφωνα; Το κακό τις προηγούμενες φορές, ήταν ότι είχα ως απένταρος μπάτζετ... ελληνικής αγοραστικής δύναμης. Ήθελα με 100-150 να πάρω το καλύτερο που έδινε η αγορά. Το κακό τώρα, είναι ότι έχω το μπάτζετ και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Τα μόνα σίγουρα, είναι ότι δε θέλω άλλη σιχαμένη κινεζούμπα με χάλια κάμερες, πλαστικούρα και οθόνες μεγέθους μικρής τηλεόρασης. Φτάνει με τα poco/moco/foco που έχουν έναν καλό επεξεργαστή ως σημείο πώλησης, αλλά είναι πηγμένα στο bloatware, σου χώνουν κινεζίλες, έχουν δύσχρηστο UI και η μισή τους συνδεσιμότητα είναι δυσλειτουργική ή κακοφτιαγμένη (BT, 4G κλπ κλπ), ενώ σιχαίνεσαι που τα έχεις στην τσέπη, ή που σου πιάνουν τα χέρια... ολόκληρα. Επειδή φυσικά ~1200 ευρώ δεν πρόκειται να δώσω για μία συσκευή που κλέπτεται για πλάκα, όπως δεν κουβαλάω ποτέ 1200 ευρώ πάνω μου, θα μείνω σε κάτι πιο λιτό. Θα πά να πιάσω το 10 VI αύριο μόλις σχολάσω, άμα μ' αρέσει θα το πάρω κιόλας, τα sony center το έχουν σε καλύτερη τιμή από το amazon και τους σκρουτζάδες. Άμα μου κάτσει το παίρνω, άμα δε μου πολυαρέσει θα βαρέσω 15/16 pro που παραμένει μικρό και packs the most punch for the money (και κάτω από 1000 ευρώ). Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από MikhailBakurin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε Ναι, κατανοητά αυτά, έχω ξαναβρεθεί στη θέση επιλογής κινητού άλλες 4-5 φορές στη ζωή μου και ΠΑΝΤΑ μου σπάει νεύρα. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι προσφέρει το καθένα και είναι πλέον τόσο πολυχρηστικά που λες "γιατί να μην έχω κι αυτό το φιτσουρ! ". Φαντάσου τώρα με δυσκολία θα αφήσω το μόνο αγαπημένο φιτσουρ των κινέζικων, το IR blaster, μόνο και μόνο γιατί πλέον είναι εύκολο να αγοράσεις τέτοιες συσκευές χωρίς κατ' ανάγκη να τις έχει το κινητό σου πάνω. Ξέρεις πόσες φορές με έχει σώσει σε επαρχία και γιατρούς, με αλλαγή καναλιών / μείωση έντασης ήχου σε τηλεοράσεις - ραδιόφωνα; Το κακό τις προηγούμενες φορές, ήταν ότι είχα ως απένταρος μπάτζετ... ελληνικής αγοραστικής δύναμης. Ήθελα με 100-150 να πάρω το καλύτερο που έδινε η αγορά. Το κακό τώρα, είναι ότι έχω το μπάτζετ και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Τα μόνα σίγουρα, είναι ότι δε θέλω άλλη σιχαμένη κινεζούμπα με χάλια κάμερες, πλαστικούρα και οθόνες μεγέθους μικρής τηλεόρασης. Φτάνει με τα poco/moco/foco που έχουν έναν καλό επεξεργαστή ως σημείο πώλησης, αλλά είναι πηγμένα στο bloatware, σου χώνουν κινεζίλες, έχουν δύσχρηστο UI και η μισή τους συνδεσιμότητα είναι δυσλειτουργική ή κακοφτιαγμένη (BT, 4G κλπ κλπ), ενώ σιχαίνεσαι που τα έχεις στην τσέπη, ή που σου πιάνουν τα χέρια... ολόκληρα. Επειδή φυσικά ~1200 ευρώ δεν πρόκειται να δώσω για μία συσκευή που κλέπτεται για πλάκα, όπως δεν κουβαλάω ποτέ 1200 ευρώ πάνω μου, θα μείνω σε κάτι πιο λιτό. Θα πά να πιάσω το 10 VI αύριο μόλις σχολάσω, άμα μ' αρέσει θα το πάρω κιόλας, τα sony center το έχουν σε καλύτερη τιμή από το amazon και τους σκρουτζάδες. Άμα μου κάτσει το παίρνω, άμα δε μου πολυαρέσει θα βαρέσω 15/16 pro που παραμένει μικρό και packs the most punch for the money (και κάτω από 1000 ευρώ). Ναι εγώ έκανα και την ανώτατη πρόταση. Να σου πω την αλήθεια η πρώτη επιλογή θα ήταν ιδανική( 10 VI). Και ας μην έχει γρήγορη φόρτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Το είδα το 10 VI, δε μου γέμισε το μάτι. Κάμερα όχι τραγικά καλύτερη από το poco X3 pro που έχω, μήκος αντίστοιχο, μόνο το πλάτος μειώνεται (το μήκος είναι που ενοχλεί στις τσέπες). Το βάρος είναι το μόνο του ατού. Η οθόνη αξιοπρεπέστατη. Κατασκευή αρκετά πλαστική και ΤΡΟΜΕΡΑ ενοχλητικό το ανεστραμμένο back - menu ''πλήκτρο'' επί της οθόνης αφής. Μου φαίνεται, θα θυσιάσω τη jack2jack για ένα iphone. Είναι καιρός να κάνω τη δοκιμή. Κι αν δε μου αρέσει, σε 2-3-4-5 μήνες πωλείται στην τιμή του σχεδόν ακέραια. Το ερώτημα είναι αν πάω στο 15 pro, στο 16 απλό ή στο 16pro. Δε νομίζω ότι μεγαλύτερα ή μικρότερα μοντέλα είναι δόκιμα σε αυτή τη φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε Το είδα το 10 VI, δε μου γέμισε το μάτι. Κάμερα όχι τραγικά καλύτερη από το poco X3 pro που έχω, μήκος αντίστοιχο, μόνο το πλάτος μειώνεται (το μήκος είναι που ενοχλεί στις τσέπες). Το βάρος είναι το μόνο του ατού. Η οθόνη αξιοπρεπέστατη. Κατασκευή αρκετά πλαστική και ΤΡΟΜΕΡΑ ενοχλητικό το ανεστραμμένο back - menu ''πλήκτρο'' επί της οθόνης αφής. Μου φαίνεται, θα θυσιάσω τη jack2jack για ένα iphone. Είναι καιρός να κάνω τη δοκιμή. Κι αν δε μου αρέσει, σε 2-3-4-5 μήνες πωλείται στην τιμή του σχεδόν ακέραια. Το ερώτημα είναι αν πάω στο 15 pro, στο 16 απλό ή στο 16pro. Δε νομίζω ότι μεγαλύτερα ή μικρότερα μοντέλα είναι δόκιμα σε αυτή τη φάση. Θέλεις 15-20 μέρες για εξοικείωση. Εάν είναι να θυσιάσεις το jack πρώτου πας σε iPhone δες και κανένα άλλο σε Android. Xiaomi 13 ? Το S24 μην το υποτιμάς..... Πήγαινε δες τα και τα δύο. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από GATE123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 07:38 πμ Στις 28/10/2024 στις 7:33 ΜΜ, MikhailBakurin είπε Το είδα το 10 VI, δε μου γέμισε το μάτι. Κάμερα όχι τραγικά καλύτερη από το poco X3 pro που έχω, μήκος αντίστοιχο, μόνο το πλάτος μειώνεται (το μήκος είναι που ενοχλεί στις τσέπες). Το βάρος είναι το μόνο του ατού. Η οθόνη αξιοπρεπέστατη. Κατασκευή αρκετά πλαστική και ΤΡΟΜΕΡΑ ενοχλητικό το ανεστραμμένο back - menu ''πλήκτρο'' επί της οθόνης αφής. Μου φαίνεται, θα θυσιάσω τη jack2jack για ένα iphone. Είναι καιρός να κάνω τη δοκιμή. Κι αν δε μου αρέσει, σε 2-3-4-5 μήνες πωλείται στην τιμή του σχεδόν ακέραια. Το ερώτημα είναι αν πάω στο 15 pro, στο 16 απλό ή στο 16pro. Δε νομίζω ότι μεγαλύτερα ή μικρότερα μοντέλα είναι δόκιμα σε αυτή τη φάση. Δεν αλλάζει η διάταξη των πλήκτρων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:49 πμ Δες το Xiaomi 14(θυσιάζεις 3.5mm jack) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα