csontheline Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, JakeKaufman said: Δυο επιλογές: 1) το δίνεις σε εταιρία διαχείρισης που κρατάει κάποιο ποσοστό (30-40%) 2) έχεις δυο συνεργάτες: ο ένας είναι maintenance για ότι χρειαστεί και ο άλλος είναι καθαριότητα. Check in remote με smart lock Έχεις κάποιο ακίνητο το οποίο διαχειρίζεσαι με έναν από τους 2 τρόπους; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2024 από csontheline 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 10 ώρες πριν, csontheline είπε Ποιος θα δέχεται τον κόσμο Απο οσα διαβαζω και απο οσα μου εχουν πει φιλοι που χρησιμοποιουν συχνα abnb,εχω καταληξει οτι ο κοσμος προτιμαει να κανει self check in,να μη βλεπει κανεναν για να μην τους χαλαει την εμπειρια του σπιτιου. Ειτε κλειδουχος με pin, ειτε smart lock. 1
csontheline Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, StamTheMan said: Απο οσα διαβαζω και απο οσα μου εχουν πει φιλοι που χρησιμοποιουν συχνα abnb,εχω καταληξει οτι ο κοσμος προτιμαει να κανει self check in,να μη βλεπει κανεναν για να μην τους χαλαει την εμπειρια του σπιτιου. Ειτε κλειδουχος με pin, ειτε smart lock. Συμφωνώ. Αλλά, όσοι τα διαχειρίζονται είναι κοντά, σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι. Ο TS θέλει και να είναι μακρυά και να του κάνουν τις δουλειές άλλοι και να βγάζει χρήματα (υποθέτω ότι δεν ενδιαφέρεται να μένει με 100-200€/μήνα, χωρίς να συνυπολογιστούν οι φθορές). Φυσικά δεν γίνεται να του πουν κάτι τυχαίοι τύποι στο ίντερνετ αν θα του βγει, αλλά μόνο αν πάρει συμβουλές από κάποιον επαγγελματία (μεσίτη, επενδυτικό σύμβουλο, λογιστή, διαχειριστή τέτοιων ακινήτων), με μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί πληρωμή της συμβουλής, θα δει αν του ταιριάζει. Έχει αφήσει (προφανώς, στο δημόσια στο ίντερνετ τα γράφει) πολλά στοιχεία εκτός, οπότε δεν είναι εύκολο να πάρει σωστή πληροφόρηση. Edit : Αν τα έχει λύσει όλα αυτά και το μόνο του πρόβλημα είναι η ενοικίαση με κλειστό δωμάτιο, έχει απαντηθεί ήδη και άδικα σπαταλάμε τον ιδρώτα μας στα πληκτρολόγια. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2024 από csontheline 2
JakeKaufman Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 14 hours ago, csontheline said: Έχεις κάποιο ακίνητο το οποίο διαχειρίζεσαι με έναν από τους 2 τρόπους; Όχι. Έχω ένα πλωτό σκαφος που νοικιάζω εξ αποστάσεως με αυτό τον τρόπο, τον πρώτο
yiankap Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2024 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, απλά ήμουνα εκτός και δεν μπορούσα να μπορούσα να παρακολουθήσω σωστά το forum. Ενημερωτικά μόνο : 1. Μaintenance του χώρου - καθαριότητα κλπ, το έχω κανονίσει. Βρήκα άτομα που αν τα χρειαστώ δήλωσαν έτοιμα να με εξυπηρετήσουν. 2. Εννοείται ότι δεν θα κάνω την κίνηση με συμβουλές από το internet. Έχω κατ' αρχάς έναν συνάδελφο που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με σχετική επιτυχία εδώ και χρόνια και μου είπε ότι θα με καθοδηγήσει. Ο λογιστής μου εννοείται ότι θα είναι ο πρώτος που θα ρωτήσω όταν σκεφτώ σοβαρά να το προχωρήσω. Απλά ήθελα τη γνώμη για το κλειστό δωμάτιο, αν είναι εντάξει ή αν είναι κάτι το απαγορευτικό οπότε το airbnb θα το ξεχνούσα εντελώς. Από ότι βλέπω μάλλον εντάξει θα είναι και όταν θα έρθει η ώρα θα το προχωρήσω. Τώρα που τελειώσαμε, να σας πω και τη δικιά μου εμπειρία με κλειστό δωμάτιο σε χώρο που επρόκειτο να νοικιάσουμε κάποτε. Ήμουνα 13-14 χρονών (είμαι 50 τώρα) και αναγκαστήκαμε να ψάξουμε για να βρούμε σπίτι να νοικιάσουμε λόγω ιδιοκατοίκησης. Μια μέρα πήγαμε οικογενειακώς να δούμε ένα σπίτι που ήταν σε αγγελία. Μαζί με τον ιδιοκτήτη είδαμε το σπίτι, ρωτήσαμε το ενοίκιο και από ότι θυμάμαι, καλάρεσε στους γονείς μου γιατί ήταν οικονομικό και ήταν και μονοκατοικία. Πάω να ανοίξω μια πόρτα του σπιτιού και τη βλέπω κλειδωμένη, ρωτάω τον ιδιοκτήτη αν θα ανοίξει αυτή την πόρτα (έψαχνα να βρω ποιο μπορεί να ήταν το δωμάτιο μου) και μας είπε "Όχι δεν μπορώ να σας ανοίξω το δωμάτιο. Εκεί μέσα είναι όλα τα πράγματα της κόρης μου και αυτό το δωμάτιο θα μείνει κλειδωμένο και δεν θα το ανοίξετε". Και ρωτάει τότε ο πατέρας μου με απορία : "Και πότε θα έρθει η κόρη σας για να πάρει τα πράγματά της" και λαμβάνουμε την εξής αποστομωτική απάντηση : " Η κόρη μου δεν ζει πια, την σκότωσε ο άντρας της μέσα σε αυτό το σπίτι πριν από μερικά χρόνια και δεν θέλω να πειράξετε τα πράγματά της". Ο πατέρας μου τον ευχαρίστησε, του είπε ότι δεν μας κάνει το σπίτι γιατί ήταν μακριά από το σχολείο μου και φύγαμε τρέχοντας..... Έχω αλλάξει πόλη κατοικίας, αλλά όποτε επιστρέφω στην πόλη μου και περνώ από το σημείο, το σπίτι έχει την ίδια εικόνα που είχε πριν τόσα χρόνια και είναι εμφανώς εγκαταλελειμμένο. Δεν πιστεύω να βρέθηκε ποτέ ενοικιαστής..... 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα