eko13 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για πληροφόρηση σας μόλις μου ηρθε αυτό το sms H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΛHΓEI ΣTO CU ΣOY ΣTIΣ 24/6. AN EIΣAI AKOMA ΦOITHTHΣ ΣTEIΛE ΣTO [email protected] TO EN ENEPΓEIA ΠAΣO 'H ΔIKAIOΛOΓHTIKO ΦOITHΣHΣ ΣE IEK/KOΛΛEΓIO/EΠAΣ/ΣTPATIΩTIKH ΣXOΛH KAI H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΘA ANANEΩΘEI ΣTON APIΘMO ΣOY! EAN ΔEN EIΣAI AKOMA ΦOITHTHΣ, TO CU EXEI ΓIA ΣENA MONAΔIKEΣ ΠPOΣΦOPEΣ. BAΛE TO THΛEΦΩNO ΣOY EΔΩ ΓIA NA ΣE ENHMEPΩΣOYME: https://bit.ly/Vodafone_Special-offer Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάποια στιγμή να έρθει, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ μεχρι τώρα να κόβεται φοιτητικό καρτοκινητο, οι περισσότεροι το γύρναγαν σε καρτοσυμβόλαιο. Εμένα δεύτερο νούμερο είναι μπορεί να το κόψω και τελείως... Επεξ/σία 17 Μαϊου από eko13 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hi--Tech Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ το ίδιο SMS. Τέλος φοιτητικού CU για όποιον δεν ισχύει το πάσο και καταργείται και το CU LIQUID που ήταν vfm Επεξ/σία 21 Μαϊου από Hi--Tech 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Μου ηρθε το ιδιο μηνυμα Θα μεταφερθει ο αριθμος σε καποιο συγκεκριμενο προγραμμα αυτοματα?Ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hi--Tech Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου @exitpc Όχι. Αν θυμάμαι σωστά θα επιστρέψει σε καρτοκινητό CU αλλά χωρίς τα φοιτητικά πακέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα το μήνυμα αν και πλέον δεν έχει τεράστια διαφορά το cu με το φοιτητικό σε τιμές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παρόλο που δεν πήρα sms δέχτηκα κλήση από vodafone. Μου πρότειναν συμβόλαιο μονο για μένα (και καλα) με 13,50 ευρώ για απεριόριστα και 6000sms και 6gb. Δεν το δέχτηκα καθώς υπάρχουν πιο φθηνά προγράμματα με κάρτα. Εν τω μεταξύ άλλα πακέτα έχει στο σαιτ, άλλα μου βγάζει στην εφαρμογή. Ισως επειδή ακόμη δεν έχει λήξει το φοιτητικό. https://www.vodafonecu.gr/paketa/ Επεξ/σία 21 Ιουνίου από The_Judas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 1 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Για ενημερωση σας, δεν εκανα καμμια ενεργεια και λογικα θα επρεπε να ειχε ληξει το φοιτιτικο. Σημερα ομως μπηκαν κανονικα τα 600ΜΒ και τα 600 λεπτα😁. Ισως φταιει που ειχα ενεργό πακετο. Θα δουμε και τον επομενο μηνα.😏 Ισως να ηταν απλη πιεση για να κανει ο κοσμος συμβολαιο. Βεβαια μια χαρα προσφορες εχω και απο cu για συνδεση και απο εταιρικο. 20,01 ολα απεριοριστα (λεπτα - ιντερνερ) και 400' διεθνη😁 αλλα δυστυχώς το δίκτυο δεν συγκρίνεται με Κοσμοτε οποτε δεν μπορει να είναι το βασικο μου νουμερο... Επεξ/σία 1 Ιουλίου από eko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisPGR Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Το ίδιο ακριβώς, εμένα με κάλεσαν σήμερα (μετά από ακριβώς 10 χρόνια) αλλά επειδή μπορώ να βγάλω βεβαίωση σπουδών, σκέφτομαι να στείλω σε εκείνο το email μήπως κάνουν ανανέωση γιατί γράφει "Στείλε το εν ενεργεία πάσο ή δικαιολογητικό φοίτησης". Πάσο δεν έχω εδώ και 4 χρόνια αλλά βεβαίωση σπουδών μπορώ να βγάλω ακόμα. Θα δείξει. Πάντως τα τελευταία 4 χρόνια με καλούσαν 2 φορές τον χρόνο ότι το πάσο λήγει κλπ αλλά ήταν πολύ αγενής αυτή που με κάλεσε πρώτη φορά και κάτι ψυλλιάστηκα, με είχε καλέσει Παρασκευή ή Σάββατο μεσσημέρι όπου τα καταστήματα Vodafone ήταν ήδη κλειστά και την άλλη μέρα ήταν επίσης κλειστά οπότε αν ήθελα να ρωτήσω στο κατάστημα έπρεπε να περιμένω μέχρι την Δευτέρα, μου είπε το κλασικό ότι καλεί από την Vodafone και ότι μου έληξε το φοιτητικό (επειδή πέρασαν 6 χρόνια όπου λήγει το πάσο) και ότι θα μου κάνει προσφορά μόνο για τώρα και αν δεν δεχθώ μετά η τιμή θα είναι πολύ πιο ακριβή κλπ. μου έστειλε ένα link σε μήνυμα (το μήνυμα έγραφε Vodafone κανονικά) όταν άνοιξα το link πάτησα να δω τα terms and conditions όμως και πέταγε error και λέω τι φάση, αυτή με ξανακάλεσε και με ρώτησε γιατί δεν έχω πατήσει επιβεβαίωση της είπα ότι δεν θα πατήσω επιβεβαίωση γιατί δεν μπορώ να δω τους όρους, και άρχισε να μου λέει ότι δεν γίνεται να μην πατήσω επιβεβαίωση κλπ, αφού δεν με έπεισε στο τέλος μου λέει θα το φτιάξουν και θα με ξανακαλέσει, με ξανακάλεσε μετά το ξαναπάτησα, (την είχα ρωτήσει για αν είναι συμβόλαιο και μου είχε πει ότι δεν είναι συμβόλαιο) ανοίγω τους όρους και βλέπω ότι είναι συμβόλαιο και (μου είχε πει ότι θα είναι ~12€ το μήνα) βλέπω στο συμβόλαιο να γράφει 16,5€ το μήνα και της λέω ότι αφού μου είπατε ότι δεν είναι συμβόλαιο και έλεγε ναι δεν είναι συμβόλαιο είναι καρτοσυμβόλαιο κλπ και ότι είναι ~12€ όπως μου είπε αλλά έχει και κάποιες χρεώσεις κλπ και πήγε τόσο και μπούρδες, της λέω μπορούμε να το αφήσουμε όπως είναι και μου λέει μετά ότι δεν γίνεται και ότι έχει ξεκινήσει ήδη την διαδικασία και κλπ της λέω πως ξεκινήσατε τη διαδικασία αφού δεν έχω πατήσει επιβεβαίωση? προσπαθεί να το καλύψει μετά της λέω θα το αφήσω έτσι και θα πάω από Δευτέρα σε κατάστημα Vodafone να ρωτήσω, μόλις της το είπα νευρίασε πιο πολύ και μετά μου λέει αν δεν πατήσεις επιβεβαίωση μετά θα με χρεώσουν έξτρα επειδή θα ακυρωθεί η διαδικασία που έχει ξεκινήσει ήδη κλπ και της λέω δεν πατάω τίποτα άμα είναι ας με χρεώσετε. Με είχαν πρήξει στα τηλέφωνα, με το που ήρθε η Δευτέρα δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο από μόνοι τους. Δεν μου ήθρε καμία απολύτως χρέωση, το νούμερο ακόμα δουλεύει κανονικά. Με ξαναπήρανε μετά από 6 μήνες αλλά ήμουν ήδη ψυλλιασμένος από την προηγούμενη φορά, μου έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα, άνοιξα πάλι τους όρους συμβολαίου να δω και πρόσεξα ότι μέσα εκεί έγραφε το όνομα της συνεργαζόμενης εταιρίας, μόλις με ξαναπήραν για να πατήσω πάλι επιβεβαίωση τους λέω από τη vodafone καλείτε ή από συνεργαζόμενη εταιρία την τάδε (αυτήν που έγραφε μέσα στο συμβόλαιο με έδρα Μαρούσι Αττικής) και μετά μου τα μάσαγε, οπότε λέω δεν θέλω τίποτα ευχαριστώ γεια σας. Αυτό γινόνταν κάθε 6 μηνο αλλά όλες τις άλλες φορές μόλις που τους ρώταγα αν με καλούν από τη Vodafone ή από αυτή τη συνεργαζόμενη εταιρία δεν μου συνέχιζαν τα σάλια και μετά απλά κλείνανε την κλήση. Ότι να νε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 18 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Για νεωτερη ενημερωση σας, πλεον κοπηκε το φοιτιτικο, αρα πλεον ληγουν. Μικρο το κακο για μενα διοτι το ειχα μονο για ιντερνετ. Εχω βαλω και ενα απεριόριστο μεχρι 19/8, απο Σεπτέμβρη βλεπουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα