Tlykog Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 10:28 ΠΜ, billdanos είπε Μην ανησυχείς, η Google -που δεν ενδιαφέρεται για τα δεδομένα σου- είναι η μόνη αξιόπιστη λύση σχετικά με την προστασία τους. Σε λιγο θα μας πεις ότι βγάζει και χρήματα από αυτά… Χωρίς αυτή δε θα υπήρχε internet… Με σήματα καπνού και περιστέρια θα επικοινωνούσαμε… Τοιχογραφίες σε σπηλιές θα κάναμε… Να πλένεις τα χέρια σου πριν γράψεις για τη Google… 23 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Αν είχε μπει έστω και για λίγο στην νέα συσκευή έστω και στα deleted που κρατάει 30 μέρες (δεν ξέρω να τα γράφει τοπικά) τότε μπορεί να ισχύει ότι την ανέκτησε από την συσκευή. Το ότι οι φωτό δεν έχουν metadata δείχνει ότι μάλλον δεν τις αξιοποιούσε κάπως αλλά ακόμα κι αν ήταν από iCloud κάπως επανήλθαν από βλακεία. Σίγουρα είναι πλήγμα στην αξιοπιστία πάντως…. Και γιατί μόνο σε μια φωτογραφία; Γιατί όχι σε άλλες; Πιο πιθανό είναι απλά να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 58 λεπτά πριν, Tlykog είπε Σε λιγο θα μας πεις ότι βγάζει και χρήματα από αυτά… Χωρίς αυτή δε θα υπήρχε internet… Με σήματα καπνού και περιστέρια θα επικοινωνούσαμε… Τοιχογραφίες σε σπηλιές θα κάναμε… Να πλένεις τα χέρια σου πριν γράψεις για τη Google… Και γιατί μόνο σε μια φωτογραφία; Γιατί όχι σε άλλες; Πιο πιθανό είναι απλά να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. Ναι κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς και η Apple δεν βγάζει ανακοίνωση. Η Google σίγουρα έπαιξε τεράστιο ρόλο στο πως είναι το Ίντερνετ σήμερα. Δεν ήταν όμως μόνη και αν δεν υπήρχε σίγουρα θα καλυπτόταν το κενό. Δυστυχώς κάπου στην πορεία έγινε πολύ άπληστη όπως άλλωστε και η Apple. Η διαφορά τους είναι ότι η μια ζητάει λεφτά ενώ η άλλη τα στοιχεία σου. Για αυτό πρέπει η Apple να γίνει ξεκάθαρη και πειστική για το τι συνέβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι: https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_web_search_engines Σίγουρα αν δεν υπήρχε η Google κάποιος άλλος θα κάλυπτε το κενό… yahoo, Alta vista κ.α. Ιδέες και μυαλά υπήρχαν. Στο επιχειρηματικό το έχασαν και τους έφαγε η Google… Η Apple πάντα έτσι ήταν. Τώρα έχει και προσιτές σχετικά τιμές, στις αρχές ήταν ο ορισμός του απόλυτα απλησίαστου… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 20 Μαϊου Βγήκε fix: This update provides important bug fixes and addresses a rare issue where photos that experienced database corruption could reappear in the Photos library even if they were deleted. No, Apple isn’t secretly keeping deleted photos While some have asked if this means Apple keeps our deleted photos, the explanation for what actually happened is suggested in the release notes. Apple is clearly embarrassed by the bug as it doesn’t meet their mark for privacy. However, the behavior wasn’t by design. Instead, Apple appears to be describing the fix as repairing the database handling mechanisms, ensuring that the photo library records of deletions are accurate to prevent previously deleted photos from resurfacing. The way photo deletion is designed to work is as follows: photos are deleted by the user, moved to the Recently Deleted album, and actually deleted 40 days later. Photos can be manually removed completely before 40 days are up by deleting images from the Recently Deleted album. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Δεν ξέρω τι λέτε, εμένα με έσωσε αυτό. Είχα σβήσει παλιά κάτι β@ζιά που μου έστειλαν και τώρα τα βρήκα ξανά ! Thanks Apple ❤️ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαϊου "Now how are the deleted photos “reappearing” after being deleted? This is because almost every case of this incident happening which Apple has investigated has been caused by the photo(s) being deleted from the “Photos” app but NOT the “Files” app. They are two separate apps with two copies of the photos. When you download, share/receive, or take a screenshot (Mainly Safari screenshots) on your iPhone it sometimes (Depending on different factors) saved to both the “Files” and “Photos” app. Now when you go to delete said photos from the “Photos” app a identical copy of it is still present within the “Files” app, this makes it appear as it is deleted from the “Photos” app. But due to a rare bug within iOS 17.5 the system attempts to re-save all photos/media/files from the “Files” app into the “Photos” app, this happens during the re-indexing process which happens when you update your iPhone. Since the “Photos” app can’t display files but it can display media/photos, it appears as your “deleted” photos have reappeared ALTHOUGH they have been on your iPhone the whole time in the “Files” app. And as for the photos reappearing after a factory reset of the device, Apple has not investigated ANY CASES OF THIS." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J0hn82 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Πηγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου "...addresses a rare issue where photos that experienced database corruption could reappear in the Photos library even if they were deleted" Database corruption??? Σε iphone?!?! Μαρούσκα, το evian! (Θα έβαζα φωτό αλλά αν πάθει database corruption δεν θα σβήνει ποτέ ) ΥΓ να υπενθυμίσω και το the Fappening, όταν χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες διασήμων διέρρευσαν από το icloud πριν όχι πολλά χρόνια. 2 στα 2 το ios, πιο ασφαλές και από χάρτινο λουκέτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Κοιτα να δεις πλακα που με αυτα και με τα αλλα που διαβαζω εδω μου φαινεται ασφαλες το τρυπιο Android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαϊου 3 hours ago, anonymous999 said: [....] ΥΓ να υπενθυμίσω και το the Fappening, όταν χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες διασήμων διέρρευσαν από το icloud πριν όχι πολλά χρόνια. 2 στα 2 το ios, πιο ασφαλές και από χάρτινο λουκέτο Τουλάχιστον να θυμόμαστε σωστά: το 'fappening' ήταν η 'διαρροή' φωτογραφιών διασήμων που είχαν αφήσει ως κωδικό το '1234' ή το username τους - δεν ήταν διαρροή του iCloud. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, paredwse said: Τουλάχιστον να θυμόμαστε σωστά: το 'fappening' ήταν η 'διαρροή' φωτογραφιών διασήμων που είχαν αφήσει ως κωδικό το '1234' ή το username τους - δεν ήταν διαρροή του iCloud. Ούτε το cloud που έφτιαξε η γιαγιά μου δεν επιτρέπει τέτοιους κωδικούς ή δεν έχει κάποιας μορφής 2 factor authentication... ήταν στο icloud και διέρρευσαν=ήταν διαρροή του icloud. Εκτός αν υπονοεις ότι από όλες τις υπηρεσίες picture hosting μόνο οι χρήστες του icloud είναι τέτοιου νοητικού βεληνεκούς ώστε να έβαλαν τέτοια passwords... δεν εννοούσες αυτό, σωστά; 😁 Επεξ/σία 21 Μαϊου από anonymous999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαϊου 32 λεπτά πριν, anonymous999 είπε Ούτε το cloud που έφτιαξε η γιαγιά μου δεν επιτρέπει τέτοιους κωδικούς ή δεν έχει κάποιας μορφής 2 factor authentication... ήταν στο icloud και διέρρευσαν=ήταν διαρροή του icloud. Εκτός αν υπονοεις ότι από όλες τις υπηρεσίες picture hosting μόνο οι χρήστες του icloud είναι τέτοιου νοητικού βεληνεκούς ώστε να έβαλαν τέτοια passwords... δεν εννοούσες αυτό, σωστά; 😁 Βασικά αυτό που εννοούσε δεν μπορεί να στο γράψει εδώ… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 25 minutes ago, billdanos said: Βασικά αυτό που εννοούσε δεν μπορεί να στο γράψει εδώ… Δεν ξέρω, εγώ απλά περιγράφω ένα pattern που παρατηρώ: 2010: "το κρατάτε λάθος" 2014: "τα passwords σας ήταν αδύναμα" 2024: "οι φωτογραφίες σας φταίνε, που έπαθαν data corruption" Πα πα πα, κι εγώ ο πτωχός τω πνεύματι που νόμιζα ότι "it just works"...κι αυτό λάθος θα το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 22 Μαϊου 6 ώρες πριν, anonymous999 είπε Δεν ξέρω, εγώ απλά περιγράφω ένα pattern που παρατηρώ: 2010: "το κρατάτε λάθος" 2014: "τα passwords σας ήταν αδύναμα" 2024: "οι φωτογραφίες σας φταίνε, που έπαθαν data corruption" Πα πα πα, κι εγώ ο πτωχός τω πνεύματι που νόμιζα ότι "it just works"...κι αυτό λάθος θα το καταλαβα Το συναρπαστικό είναι πως αυτά τα patterns μπορούμε και τα φτιάχνουμε μόνοι μας μέσα στο μυαλό μας ώστε να επιβεβαιώνουμε τις ψευδαισθήσεις μας! Μαέβιους Παχατουρίδης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα