Tlykog Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εμένα μου επανέφερε αυτή την πικάντικη φωτογραφία: …Τσίλι με λιγο φαγητό…στο σπίτι χαμός με τη γυναίκα μου. « Με κοροϊδεύεις τόσο καιρό ότι κανείς δίαιτα» και τέτοια… Άτιμη Apple με κατέστρεψες… Τι το ήθελα το beta testing;… …Στο θέμα: η έκδοση που εμφάνισε αυτό το bug είναι beta, άρα να είχαμε να λέγαμε… Εκτός αυτού είναι γνωστό ότι όταν διαγράφεις κάτι μπορεί να ανακτηθεί αν δε γραφτεί κάτι άλλο από πάνω του. Δηλαδή, πέρα από το αστείο της υπόθεσης, δεν υπάρχει κάποια άλλη είδηση. Επεξ/σία 17 Μαϊου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου ...Φαντάσου να έχεις πουλήσει το iphone... και ο νέος ιδιοκτήτης να βρει λαβράκια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 7 λεπτά πριν, azuli είπε Που πηγαν ολοι οι ''εγω δεν παιρνω android για να εχω ασφαλεια'' ρε παιδια? Τους ειδε κανενας? 🤣😂😆 Ενταξει ρητορικη ερωτηση,ξερουμε οτι ειναι απασχολημενοι χρησιμοποιοντας το apple τους ''επαγγελματικα'' αυτη τη στιγμη Διάβασες το άρθρο ή απλά τρολλαρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, azuli είπε Που πηγαν ολοι οι ''εγω δεν παιρνω android για να εχω ασφαλεια'' ρε παιδια? Τους ειδε κανενας? 🤣😂😆 Ενταξει ρητορικη ερωτηση,ξερουμε οτι ειναι απασχολημενοι χρησιμοποιοντας το apple τους ''επαγγελματικα'' αυτη τη στιγμη Μπορείς να μας εξηγήσεις, εσύ ή ο οποιοσδήποτε, πως επηρεάζεται η επαναφορά μιας διαγραμμένης φωτογραφίας μετά από ενημέρωση την ασφάλεια ενός λειτουργικού??? Επεξ/σία 17 Μαϊου από AtiX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, AtiX είπε Μπορείς να μας εξηγήσεις, εσύ ή ο οποιοσδήποτε, πως επηρεάζεται η επαναφορά μιας διαγραμμένης φωτογραφίας μετά από ενημέρωση την ασφάλεια ενός λειτουργικού??? ..από beta έκδοση… PS γιατί confused @Arkin; Δε διάβασες στο άρθρο ότι το bug εμφανίστηκε σε beta έκδοση και όχι σε έκδοση που θα πάρουν οι κάτοχοι των iphones; Από την τελική έκδοση κάποιοι το ανέφεραν, αυτό σημαίνει ότι δεν εμφανίστηκε σε όλους (ούτε σε εμένα), άρα έγινε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες που δεν είναι ακόμα γνωστές. Μπορεί πχ αυτοί οι κάτοχοι να συμετείχαν σστο beta testing και έκαναν αναβάθμιση λειτουργικού στην επίσημη έκδοση πάνω απο τη beta και το πρόβλημα παρέμεινε. Επεξ/σία 18 Μαϊου από Tlykog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Oχι ρε γμτ κι έδωσα την Κυριακή το παλιό τηλέφωνο στη γκόμενα... Κάηκα... Επεξ/σία 17 Μαϊου από Eloy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris25678 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Η φάση είναι να έχεις πουλήσει ή αγοράσει μεταχειρισμένο κινητό (Τα δεδομένα ουσιαστικά δεν "διαγράφονται" ποτέ, έως ότου αντικατασταθούν από νέα 1 και 0). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katehaki Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Άδικο για τους άντρες αυτό! Τώρα μόνο οι γυναίκες θα μπορούν να πουλάνε το παλιό τους iPhone. 🥲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 4 λεπτά πριν, aris25678 είπε Η φάση είναι να έχεις πουλήσει ή αγοράσει μεταχειρισμένο κινητό (Τα δεδομένα ουσιαστικά δεν "διαγράφονται" ποτέ, έως ότου αντικατασταθούν από νέα 1 και 0). Βασικά στα i-phone είναι αλλιώς, πρέπει να αποσυνδέσεις την συσκευή από το λογαριασμό που έχεις στην apple για να συνδεθεί ο νέος χρήστης,αν δεν το κάνεις το κινητό θεωρείται κλεμμένο, εγώ το τελευταίο apple που πούλησα γιατί το σιχάθηκα το διέγραψα από το account μου και του έκανα και factory reset, καλή τύχη σε όποιον το πήρε εάν θέλει να βρει φωτογραφίες μου η δεδομένα μου γενικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, AtiX είπε Μπορείς να μας εξηγήσεις, εσύ ή ο οποιοσδήποτε, πως επηρεάζεται η επαναφορά μιας διαγραμμένης φωτογραφίας μετά από ενημέρωση την ασφάλεια ενός λειτουργικού??? Το λειτουργικο δεν επηραζεται αυτο ειναι αυτονοητο. Το προβλημα ειναι αλλο... πες πως εσυ που σου αρεσει η τεχνολογια κατεβαζεις την beta επανερχονται οι φωτογραφιες και χωρις να το ξερεις θες να δειξεις στον φιλο σου μια φωτογραφια και μπροστα του εμφανιζεται μια φωτο με εναν παλιο σου φιλο "αγγαλια" που για δικους σου λογους δεν του εχεις μιλησει και εχεις διαγραψει την φωτογραφια. Μη με παρεξηγησεις καλοπροαιρετα γραφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 3 hours ago, anspinos said: Το Beta testing του IOS το πρόσεξε κανείς; Μάλλον όχι. Mάλλον δεν το διάβασες καλά. Quote iOS beta testers had the same complaints about the bug last week. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Το λειτουργικο δεν επηραζεται αυτο ειναι αυτονοητο. Το προβλημα ειναι αλλο... πες πως εσυ που σου αρεσει η τεχνολογια κατεβαζεις την beta επανερχονται οι φωτογραφιες και χωρις να το ξερεις θες να δειξεις στον φιλο σου μια φωτογραφια και μπροστα του εμφανιζεται μια φωτο με εναν παλιο σου φιλο "αγγαλια" που για δικους σου λογους δεν του εχεις μιλησει και εχεις διαγραψει την φωτογραφια. Μη με παρεξηγησεις καλοπροαιρετα γραφω Αυτό όμως που περιγράφεις δεν είναι θέμα ασφαλείας αλλά θέμα αξιοπιστίας ενός λειτουργικού… αν η τελική έκδοση έχει τέτοιο bug, υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, αν είναι beta λες ας πάει και το παλιάμπελο έχουμε δει και χειρότερα γενικά… ΥΓ: να παρεξηγήσω τι? Μια χαρά τα περιγράφεις… 🙂 Επεξ/σία 17 Μαϊου από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crispy_mummy Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν είμαι χρήστης iCloud ή iOS γενικότερα. Αλλά θα είχε ενδιαφέρων εάν η ενεργοποίηση του end-to-end encryption, το οποίο πρόσθεσε η Apple στο iCloud πριν κανά χρόνο αν θυμάμαι καλά, θα απέτρεπε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Γενικά πάντως όταν ανεβάζεις κάτι στο cloud χωρίς αυτό να έχει κρυπτογραφηθεί πρώτα τοπικά στη συσκευή σου, παύεις να είσαι εσύ εκείνος που έχει την κυριότητα των δεδομένων του. Επεξ/σία 17 Μαϊου από crispy_mummy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red232 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Έπεσαν από τα σύννεφα 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cormputer Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Ωραίο νέο για αυτούς που ψάχνονται. Θα πάρουν το τηλέφωνο του συντρόφου τους και θα κάνουν αναβάθμιση. Έτσι όλα τα iPhone θα βρίσκονται στο τελευταίο ios όπως θέλει η μαμά εταιρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα