Sandofer Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε όλους! Λέγομαι Θανάσης και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Huddersfield στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή διεξάγω έρευνα για τη διπλωματική εργασία και αφορά τη μη συναινετική διανομή σεξουαλικών εικόνων. Το ερωτηματολόγιο που σας παραθέτω παρακάτω είναι ανώνυμο, διαρκεί γύρω στα 15 με 20 λεπτά και απευθύνεται σε όσους είναι 18 και άνω. Θα παρακαλούσα πολύ όσοι μπορείτε και έχετε λίγο χρόνο ή όρεξη, να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Αν θέλετε, μπορείτε και να το προωθήσετε σε φίλους/συγγενείς. Θα μου είναι πολύτιμη η βοήθεια σας. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Link ερωτηματολόγιου: https://hud.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_8B9q9gwhFrnwWns
Sandofer Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, unforgiven είπε Done! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏 1
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Στις 17/5/2024 στις 12:43 ΜΜ, Sandofer είπε Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Πολυ μεγαλο το ερωτηματολογιο και εχει αρκετες ασχετες θεωρω ερωτησεις. Εχω παει να σταματησω 2 φορες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα