Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το βγάλουν πλέον η Hisense έχει 2 χρονιές σερί τα περισσότερα βραβεία σε premium τηλεοράσεις, η UKX δηλαδή έχει βγει για 2η συνεχόμενη σειρά η καλύτερη premium τηλεόραση. Και προσωπικά επειδή πήρα του 2023 το μοντέλο πέρυσι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε σύγκριση με την Q95 του 2022 που είχα και μια lg G σειρά, δεν θυμάμαι πια, που έχουν οι δικοί μου στο πατρικό. Για ήχο ενσωματωμένο δεν το συζητάμε καν δεν βλέπει κανέναν με τα ηχεία που φοράει, εξου δυστυχώς και ο όγκος της και το ποσό βαριά είναι (2 με 3 φορές σε σχέση με μια εκ των άλλων μεγάλων). Βέβαια μιλάμε για μια τηλεόραση που τότε στοίχιζε 4000 ευρώ οι 65 ίντσες τώρα έχει ούτε τα μισά γιατί έχει βγει του 2024 οπότε τώρα ειδικά αξίζει ακόμα περισσότερο για όποιον το σκέφτεται και η UK8 απ ότι έχω δει σε αμερικανικά reviews για τα λεφτά της είναι όπλο. 

Δημοσ.

Στην δικια μου Hisense 7pro 55'' δεν υπαρχει το app της κοσμοτε tv παντως. Η Vidaa απ την αλλη, εχει ανακοινωσει απ της 11 νοεμβρη οτι πλεον ειναι διαθεσιμο.Εχω τρεξει και update οπου δεν υπαρχει κατι νεοτερο να προσθεσει.Καμια γνωμη για το τι φταιει;

Στις 19/11/2024 στις 11:14 ΠΜ, SavasF είπε

Καλημέρα .

Το Cosmote TV είναι live σε HISENSE TV . Θα μπει και στις προηγούμενες σειριές. 

πως το προσθεσες; εχω την 7pro 55'' και δεν υπαρχει σε εμενα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 6:41 ΜΜ, BATHORY21 είπε

Στην δικια μου Hisense 7pro 55'' δεν υπαρχει το app της κοσμοτε tv παντως. Η Vidaa απ την αλλη, εχει ανακοινωσει απ της 11 νοεμβρη οτι πλεον ειναι διαθεσιμο.Εχω τρεξει και update οπου δεν υπαρχει κατι νεοτερο να προσθεσει.Καμια γνωμη για το τι φταιει;

πως το προσθεσες; εχω την 7pro 55'' και δεν υπαρχει σε εμενα.

Θα μπει φίλε.Ξεκινησαν σε 3 καινούριες σειρές θα μπει και στις προηγούμενες σειρές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...