greekman30g Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Χθες επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Hisense Hellas και τους ρώτησα Αν και πότε θα υποστηρίζουν οι τηλεοράσεις τους την εφαρμογή cosmote tv και η απάντηση τους ήταν ότι θα την υποστηρίξουν στο μέλλον αλλά δεν ξέρουν πότε. Απαράδεκτη απάντηση και δεν ξέρουν όυτε κ οι ίδιοι πότε...απλά το είπαν έτσι για να το πουν και μπορεί και ποτέ να μην γίνει αυτο ....έτσι ενώ είχα σκοπό να πάρω την 65Uk8 τώρα θα πάω σε 65TCL845. Δεν τους νοιάζει να χάνουν πελάτες .Απλά Απαράδεκτοι!!!! Επεξ/σία 17 Μαϊου από greekman30g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) @greekman30g Τι σχέση έχει η Hisense με την εφαρμογή της Cosmoye tv. Υπεύθυνη για την κυκλοφορία της εφαρμογής της Cosmote tv είναι η cosmote και όχι η hisense. Η cosmote αποφασίζει αν και πότε θα βγάλει την εφαρμογή για κάποιο λειτουργικό και το vidaa της hisense προφανώς μέχρι τώρα δεν ήταν στα σχέδια της. Οπότε εσύ και υπόλοιποι κάτοχοι hisense πρέπει να πιέσετε την cosmote και όχι την hisense η οποία φυσιολογικό είναι να μην γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει η cosmote την εφαρμογή της για το λειτουργικό vidaa. Επεξ/σία 18 Μαϊου από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekman30g Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) Φίλε μου εστειλα email και με πήραν τηλέφωνο από την cosmote και ούτε αυτοί ξέρουν εάν και πότε θα βγάλουν εφαρμογή cosmote tv για vidaa λογισμικό.καμια ελπίδα στον ορίζοντα... Για πες αυτό τώρα είναι Φυσιολογικό? Επεξ/σία 24 Μαϊου από greekman30g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheProgressive Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ξερει καποιος πως θα δουμε cosmote tv σε hisense ρε παιδια? Απο την στιγμη που δεν υπαρχει το app μεσω vidaa ποια αλλη λυση υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Εγώ με το cosmote box που εχω βλέπω κανονικά στην τηλεοραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manamana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Καλό το tv box αλλά γιατί εάν κάποιος έχει smart tv να το χρησιμοποιήσει και να έχει και δεύτερο τηλεκοντρόλ; Ο Γερμανός που ανήκει στον όμιλο Cosmote, πουλάει ένα σκασμό τηλεοράσεις hisense, αλλά μάλλον δεν θεωρούν χρήσιμο να βγάλουν μια εφαρμογή για τους πελάτες τους που τις αγόρασαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος 777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 14/9/2024 στις 9:18 ΠΜ, TheProgressive είπε Ξερει καποιος πως θα δουμε cosmote tv σε hisense ρε παιδια? Απο την στιγμη που δεν υπαρχει το app μεσω vidaa ποια αλλη λυση υπαρχει ? Είτε με το box της cosmote, είτε με ένα άλλο tv box. Προσωπικά χρησιμοποιώ το tv box της strong leaps+(είτε το λευκό είτε το μαύρο ), γύρω στα 50 ευρώ που είναι και της ίδιας μαμάς εταιρείας(skyworth )με το tv box της cosmote, υποστηρίζοντας Dolby vision και Atmos Απλά εξαιρετικό . Μπορείς να βάλεις την ρύθμιση στο hdmi και να χρησιμοποιείς έτσι αποκλειστικά το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης hi sense. Το έχω κάνει και λειτουργεί άψογα τόσο με το tv box της cosmote όσο και με το strong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheProgressive Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, Τάσος 777 είπε Είτε με το box της cosmote, είτε με ένα άλλο tv box. Προσωπικά χρησιμοποιώ το tv box της strong leaps+(είτε το λευκό είτε το μαύρο ), γύρω στα 50 ευρώ που είναι και της ίδιας μαμάς εταιρείας(skyworth )με το tv box της cosmote, υποστηρίζοντας Dolby vision και Atmos Απλά εξαιρετικό . Μπορείς να βάλεις την ρύθμιση στο hdmi και να χρησιμοποιείς έτσι αποκλειστικά το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης hi sense. Το έχω κάνει και λειτουργεί άψογα τόσο με το tv box της cosmote όσο και με το strong Σε ευχαριστω πολυ φιλε.. Δεν ορ Προτιμας το tv box της xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim62 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Παντως η Cosmote ειναι τα ζωα μου αργα σε τετοια θεματα.Προχτες που μιλησα με Hisense μου ειπε ο υπαλληλος οτι πριν 1,5 μηνα η Cosmote ισχυριζοταν οτι εριξε δοκιμαστικα την εφαρμογη στο λειτουργικο της Vidaa και οτι δεν υπηρξε προβλημα. Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα γιατι ολο φημες ακουγονται εδω και 2 χρονια και επισημα η Cosmo δεν εχει βγαλει ενα δελτιο τυπου κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος 777 Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:52 μμ Στις 21/10/2024 στις 10:48 ΠΜ, TheProgressive είπε Σε ευχαριστω πολυ φιλε.. Δεν ορ Προτιμας το tv box της xiaomi? Δεν έχει διαφορά από το strong. Το strong έχει επί πλέον θύρες. Είτε με το Xiaomi 2gen είτε με το strong θα είσαι οκ. Ρύθμιση της αντίστοιχης εξόδου HDMI (της τηλεόρασης) σε ενδυναμωμενη μορφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα