sennaferrari Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Καλησπέρα, Γνώμες για mx5 nc1,8 με 100κ χλμ για δέυτερο αυτοκίνητο (σκ βολτες)? Απο αξιοπιστεία πως τα πάει γενικά? Σε σχέση με slk200 πχ? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 3 hours ago, sennaferrari said: Καλησπέρα, Γνώμες για mx5 nc1,8 με 100κ χλμ για δέυτερο αυτοκίνητο (σκ βολτες)? Απο αξιοπιστεία πως τα πάει γενικά? Σε σχέση με slk200 πχ? Ευχαριστώ! Μια χαρα οτι καλυτερο μπορεις να παρεις. Αλλη φαση η slk, πιο οδηγοκεντρικο το mazda θα ευχαριστηθεις περισοτερο οδηγηση. Εναλακτικα δες και z3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου αν εχεις κοντα πίστα μπορείς να βγαλεις αρκετά γούστα με το mx5, σε εναν απλό δρόμο δεν υπερτερεί τπτ καλύτερα τοτε slk που πας βολτα χωρις πολλα πολλα πχ ταξιδακια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Αν είσαι μέχρι 1,75 και αδύνατος μόνο. Για οτιδήποτε παραπάνω είναι μαρτύριο αυτό το αμάξι. Εγώ την slk θα έπαιρνα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sennaferrari Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βασικα ειμαι 1,85 και οκ αδυνατος. Δεν το θέλω για ταξίδια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), σκέφτομαι και tt 2ης γεννιας (αλλά 2.0 tfsi, δεν βρίσκω 1.8 με τπτ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Με 1,85 ύψος δεν νομίζω ότι χωράς στο Miata. Τουλάχιστον όχι "ανθρώπινα". Το ότι δεν το θες -τώρα- για ταξίδια (οι "σκ βολτες" εξάλλου μέχρι που θα είναι; ) δεν λέει κάτι. Ακόμα και από το σπίτι σου μέχρι την κοντινή πλατεία να πηγαίνεις δεν γίνεται να είσαι καμπουριασμένος και διπλωμένος σαν τελικό "ς"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sennaferrari Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Ομολο΄γω το φοβάμαι το slk, σε νορμάλ τιμές βρίσκω μόνο αυτόματα με πολλα χλμ και ξερω τα προβλήματα με καδένα/λαδοπαγιδες/οροφή. Για tt κανείς γνώμη? έχω ήδη tfsi και δεν εχει βγάέι κιχ προς το παρον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα