astrea966 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 καλημερα. θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σε ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε με το nas μου.εχω στησει σε ενα pc xpenology και το χρησιμοποιω σαν αποθηκη ταινιων και σειρων.δουλευε υποδειγματικα μεχρι προχθες που εκανε την τελευταια αναβαθμιση.ακομα και μετα την επανεκκινηση δεν εδειχνε να εχει καποιο θεμα και εμεινε για ενα 10ωρο σε λειτουργια κανονικα.μπορουσα κανονικα να δω τους φακελους μου και να κανω και Login μεσω του web interface.απο χθες μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. οταν παω να συνδεθω μεσω web interface κανει αυτοματα τερματισμο και σβηνει.αν δεν δοκιμασω να κανω συνδεση μενει κανονικα αναμενο και μπορω να δω τους φακελους μου και τα αρχεια μου κανονικα απο το pc και οπου αλλου εχω κανει mount τους δισκους. κατεβασα και το synology assistant το οποιο μολις το τρεχω βλεπει το nas και μου το δειχνει σε κατασταση ready αλλα ταυτοχρονα το nas κανει τερματισμο και σβηνει οση ωρα το προγραμμα κανει αναγνωριση της καταστασης του λειτουργικου. εστησα απο την αρχη σε αλλο δισκο για δοκιμη το xpenology στην εκδοση που αναβαθμιστηκε το δικο μου και δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα. τα αρχεια μου μπορω να τα δω στην περιπτωση που χρειαστει να το ξαναστησω απο την αρχη αλλα θελω να το αποφυγω για να γλυτωσω τις υπολοιπες ρυθμισεις . ssl - ftp και telnet δεν ειναι ενεργα για να συνδεθω. καμια ιδεα κανεις τι μπορω να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα