NickTG Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 5 hours ago, atypicalcoder said: Ρε παιδιά επειδή διαβάζω διάφορες υπερβολές τύπου "το καλύτερο παιχνίδι του αιώνα" , "περιμένω πως και πως σε 10 χρόνια να βγει" και άλλα τέτοια. Δεν έχετε βαρεθεί δλδ τόσο GTA? δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον ενθουσιασμό. Οκ σίγουρα το GTA είναι GTA και τραβάει το ενδιαφέρον. Αλλά οκ μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό δλδ. Προσωπικά μου άρεσε το GTA SA. Μετά το σταμάτησα γιατί απλά βαρέθηκα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως πέτυχε το 5. Για μένα το GTA SA ήταν καλύτερο από το GTA 5. Πάνε οι εποχές που βγαίνανε παιχνίδια gameplay-first. Πλέον βγαίνουν graphics-first και είναι φουλ βαρετά. Το έπαιξες το 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 ώρα πριν, NickTG είπε Το έπαιξες το 5? Όχι δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έχω βαρεθεί να το βλέπω σε streams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisnikolop Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 22 ώρες πριν, NickTG είπε Το έπαιξες το 5? Κλάσεις χειρότερο από San Andreas και ο μόνος λόγος που κράτησε τόσα χρόνια είναι το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, harisnikolop said: Κλάσεις χειρότερο από San Andreas και ο μόνος λόγος που κράτησε τόσα χρόνια είναι το online. Κλάσεις κιόλας. Για να είναι τόσο χειρότερο λογικά πρέπει να είναι χειρότερο σε κάθε επίπεδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα