Tlykog Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, MikeKata είπε Σου την έσκασα, γεννήθηκα 7 χρόνια μετά την ταινία 😂 Γι αυτό τη θυμάσαι. Υπάρχει κόσμος που γεννήθηκε 20+ χρόνια μετά την ταινία... Εγώ γεννήθηκα 4 χρόνια πριν την ταινία... Επεξ/σία 17 Μαϊου από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 17 Σεπτεμβρίου 2013 βγήκε το gtav και μετά από 11 χρόνια εξακολουθεί να πουλάει 😱 17 Σεπτεμβρίου 2025 λέτε να βγει το gtavi για να παίζουμε έως το 2035 τουλάχιστον; Αρκεί να μην έχουμε πεθαίνει μέχρι τότε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Από τώρα οικονομία για καινούργιο PC!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teomaniacos Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Ετοιμαστείτε να μην το σηκώνει κανένα πσ ούτε στα low στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 13 λεπτά πριν, dreaming123 είπε 17 Σεπτεμβρίου 2013 βγήκε το gtav και μετά από 11 χρόνια εξακολουθεί να πουλάει 😱 17 Σεπτεμβρίου 2025 λέτε να βγει το gtavi για να παίζουμε έως το 2035 τουλάχιστον; Αρκεί να μην έχουμε πεθαίνει μέχρι τότε 😂 Μπα... μεχρι το 2045 θα το πανε, με remaster GTA VI, μετα remake GTA VI και τελος το 2040 το remaster remake GTA VI 🤣 οποτε και θα βγάλουν το GTA VII που θα παει μεχρι το 2080 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 hour ago, Socratis_g said: Μυρίζει από τώρα παράταση για Q1 2026. Πάντως μιλάμε για την μεγαλύτερη καθυστέρηση sequel της ιστορίας των video games. Και καλά κάνανε αφού το V ακόμα τους γεννάει χρήμα. Ακόμα περιμένουμε elder scrolls 6!!! 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 2 ώρες πριν, pcos είπε μπα, για '26 το κοβω, μαζι με τις νεες 6090 της nvidia και το PS6 2026, PS6, nvidia σειρα 6, GTA 6 ολα δενουν Σηκωθείτε τώρα από τα κρεβάτια τα ανάκλιντρα κλπ κλπ 1 ώρα πριν, dhm21911 είπε Έχει και κάποιος άλλος την αίσθηση ότι θα κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ η είμαι μόνο εγώ; Δεν νομίζω να νοιάζει και κανέναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Η σειρά παιχνιδιών GTA είναι από τις αγαπημένες μου. Το τρέιλερ που έβγαλαν όμως, σε συνδιασμό με τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια μου λέει ότι ίσως να μην είναι τόσο καλό όσο περιμένει ο κόσμος. Ειδικά μετά το μεγάλο φιάσκο του cyberpunk, προσωπικά κρατάω τις πισινές μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killerx3 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Καλά κρασιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arnold94 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Οι αστυνομικοί στην Αμερική πιστεύετε τους αρέσει να παίζουν GTA στον ελεύθερο χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 5 ώρες πριν, dhm21911 είπε Έχει και κάποιος άλλος την αίσθηση ότι θα κοστίζει πάνω απο 100 ευρώ η είμαι μόνο εγώ; ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ.......... Αρκεί να βγεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Από τις λίγες πλέον εταιρείες που βγάζουν παιχνίδι χωρίς να απογοητεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stockie Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά επειδή διαβάζω διάφορες υπερβολές τύπου "το καλύτερο παιχνίδι του αιώνα" , "περιμένω πως και πως σε 10 χρόνια να βγει" και άλλα τέτοια. Δεν έχετε βαρεθεί δλδ τόσο GTA? δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον ενθουσιασμό. Οκ σίγουρα το GTA είναι GTA και τραβάει το ενδιαφέρον. Αλλά οκ μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό δλδ. Προσωπικά μου άρεσε το GTA SA. Μετά το σταμάτησα γιατί απλά βαρέθηκα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως πέτυχε το 5. Για μένα το GTA SA ήταν καλύτερο από το GTA 5. Πάνε οι εποχές που βγαίνανε παιχνίδια gameplay-first. Πλέον βγαίνουν graphics-first και είναι φουλ βαρετά. Επεξ/σία 18 Μαϊου από atypicalcoder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου σαν το san andreas δεν υπαρχει. προσωπικα ηδη μαζευω λεφτα, οσο αστειο και να ακουγεται. ελπιζω να βρεθω με καμια 5080 ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα