mypagio Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Καλημέρα σας, ως κάτοχος συνδρομής prime gaming εδώ και 4 χρόνια παρατηρώ τους τελευταίους 3-4 μήνες ότι πλέον δίνει ελάχιστα ingame καλούδια σε παιχνίδια. Θυμάμαι έδινε για Lineage, LOL, TFT, Destiny 2 κλπ. Πλέον μόνο κάτι παιχνίδια της EA έχουν μείνει μόνο και αυτά δεν αξίζουν αν δεν έχεις το παιχνίδι. Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και βρήκα ότι η Riot, η Bungie κλπ σταματάνε τη συνεργασία με το Amazon Prime. Ξέρει κάποιος αν έχει γίνει κάτι; Άλλαξε η πολιτική της amazon; Απλά σαν απορία, γτ μου κάνει εντύπωση. Ευχαριστώ
Despotas Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Η Amazon απέλυσε αρκετό κόσμο στο gaming τμήμα πριν λίγους μήνες: https://www.theverge.com/2023/11/13/23959224/amazon-gaming-layoffs-crown-content-channel Έπειτα σταμάτησε πρόσφατα συνεργασίες με LoL, Valorant, Destiny κλπ όπως αναφέρεις: https://gamerant.com/amazon-prime-gaming-end-support-destiny-2-riot-lol-valorant-bad/ Προφανώς άλλαξε πολιτική αλλά μένει να δούμε πού θα καταλήξει όλο αυτό. 1
mypagio Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) Όσων αφορά το Destiny 2 νομίζω ότι ο κόσμος το γνώρισε πιο πολύ από εκεί και η αλήθεια είναι ότι έδινε καλά πράγματα αλλά σαν game δεν αξίζει. Δεν γίνεται να απαιτεί ένα παιχνίδι να πληρώνεις ΑΔΡΑ παρακαλώ κάθε dlc για να συνεχίσεις να έχεις progress τη στιγμή που άλλα παιχνίδια δεν το απαιτούν αλλά το έχουν σαν προαιρετικό (βλέπε Dead By Daylight). Δυστυχώς η Bungie αν δεν αλλάξει πολιτική βλέπω ή να τα δώσει free και να στηριχθεί στα microtransactions (όπως κάνουν όλοι) ή να το κλείσει. Το τέλος συνεργασίας με τη Riot νομίζω ότι πιο πολύ συνέφερε την Amazon παρά τη Riot που έχει πολύ επιτυχημένα παιχνίδια και με καλά νούμερα παικτών. Τέλος, για την Amazon gaming, νομίζω ότι εννοεί το τμήμα που είχε και διαχειριζόταν την gaming πλατφόρμα της και όχι τις συνεργασίες του Prime. Πάντως είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι πολλές εταιρείες (EA, Amazon κλπ) τελευταία απολύουν σωρηδόν κόσμο παρ' όλο που δεν έχει αλλάξει κάτι στο Population των παιχνιδιών τους. Καλά για την EA το ξέραμε (money, money, money) αλλά ακολουθούν και άλλες χωρίς αυτό να βγάζει νόημα. Προτιμούν να απολύσουν κόσμο από το να αφουγκραστούν την gaming community κοιτώντας μόνο το κέρδος (όπως διέλυσαν το Apex Legends). Ας μην ξεχνάμε και τι έκανε πρόσφατα η Ubisoft με τα παιχνίδια της. Μόνη φωτεινή εξαίρεση η Blizzard που από τότε που την πήρε η Microsoft, έχει απογειωθεί! Εδώ ολόκληρη Sony έκανε πίσω στις απαιτήσεις της προκειμένου να στηρίξει το Helldivers 2, με το community να πανηγυρίζει, ενώ οι υπόλοιποι απλά κοιτάζουν. Ίδωμεν... Επεξ/σία 17 Μαϊου από mypagio
kinitos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Και μην ξεχνάμε ότι όλοι στην αρχή για να τραβήξουν κόσμο δίνουν διαφορά πραγματα (έξτρα περιεχόμενο η και τα δωρεαν παιχνιδια) και μια μέρα σταματάει αυτό αφού πιάσει το στόχο η το ανάποδο αν δεν τραβάει. Εδώ γιατί ήταν δωρεάν δεν παίζει το δεν τραβάει. αλλά ότι είναι όλα πρόσθετα σε μια λογική prime όλα σε ένα άρα δίνω αρκετά παντου μαζεύω συνδρομές και μετά σιγά σιγά αφαιρώ γιατί πλέον δεν καίγομαι . Αυτό που είπα είναι πρόσθετο στα παραπάνω απολύσεις και λοιπά αλλά παίζει και μόνο του παντού. Και μην ξεχνάμε ότι έδινε καλούς τίτλους δωρεάν κάτι που πλέον σχεδόν σπανίζει το τελευταίο καιρό Επεξ/σία 19 Μαϊου από kinitos 1
mypagio Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, kinitos είπε Και μην ξεχνάμε ότι όλοι στην αρχή για να τραβήξουν κόσμο δίνουν και μέρα σταματάει αυτό αφού πιάσει το στόχο η το ανάποδο αν δεν τραβάει. Εδώ γιατί ήταν δωρεάν δεν παίζει το δεν τραβάει αλλά ότι είναι όλα πρόσθετα σε μια λογική prime όλα σε ένα άρα δίνω αρκετά οαντου μαζεύω συνδρομές και μετά σιγά σιγά αφαιρώ γιατί πλέον δεν καίγομαι . Αυτό που είπα είναι πρόσθετο στα παραπάνω απολύσεις και λοιπά αλλά παίζει και μόνο του παντού. Και μην ξεχνάμε ότι έδινε καλούς τίτλους δωρεάν κάτι που πλέον σχεδόν σπανίζει το τελευταίο καιρό Το θέμα είναι, όπως είπα και πιο πάνω, ότι έδινε cosmetics (εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια) και σε παιχνίδια της Riot που ήταν επιτυχημένα. Ούτε κάποιο στόχο ήθελε να πιάσει καθώς τα παιχνίδια της πάνε σφαίρα, ούτε δεν τράβαγε για τον ίδιο λόγο. Τώρα γιατί σταμάτησε δεν ξέρω. Μόνο η amazon ήταν κερδισμένη από αυτό ή έστω μια win-win κατάσταση. Επίσης δεν πολλά παιχνίδια που έδινε cosmetics ήταν δωρεάν. Δεν περίμεναν λογικά κάτι από αυτό. Απλά είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι πλέον από τα 30-40 παιχνίδια που έδινε cosmetics έχουν μείνει καμιά 10αριά.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, kinitos είπε Και μην ξεχνάμε ότι έδινε καλούς τίτλους δωρεάν κάτι που πλέον σχεδόν σπανίζει το τελευταίο καιρό Επειδή δε καταλαβαίνω τίποτα απ'ότι γράφεις πιο πάνω, θα σχολιάσω αυτό εδώ μόνο. Τίποτα δεν σου δίνει δωρεάν το Amazon prime, μηναία συνδρομή πρέπει να πληρώνεις. Δωρεάν παιχνίδια σου δίνει το epic. Μάθετε την διαφορά! 2
mypagio Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Επειδή δε καταλαβαίνω τίποτα απ'ότι γράφεις πιο πάνω, θα σχολιάσω αυτό εδώ μόνο. Τίποτα δεν σου δίνει δωρεάν το Amazon prime, μηναία συνδρομή πρέπει να πληρώνεις. Δωρεάν παιχνίδια σου δίνει το epic. Μάθετε την διαφορά! Για τους gamers και τους streamers άξιζε πάντως. Γιατί αν είχες μπει για τους κωδικούς στα Games έπαιρνες και παιχνίδια και δωρεάν συνδρομητική τηλεόραση και το αντίστροφο. Καμιά άλλη πλατφόρμα (Netflix, Disney) δεν το έκανε αυτό. Συμφωνώ ότι για την Ελλάδα έχει ίσως λίγους τίτλους και απευθύνεται πιο πολύ στους αμερικανούς αλλά εγώ προσωπικά μια χαρά το ευχαριστιέμαι χωρίς Netflix να έχω δωρεάν και τηλεόραση. Επιπλέον μου κρατούσε και τα stream μου 3 ή 6 μήνες νομίζω. Άρα για μένα ήταν τριπλό το όφελος. Για άλλους δεν ξέρω.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 32 λεπτά πριν, mypagio είπε Για τους gamers και τους streamers άξιζε πάντως. Γιατί αν είχες μπει για τους κωδικούς στα Games έπαιρνες και παιχνίδια και δωρεάν συνδρομητική τηλεόραση και το αντίστροφο. Καμιά άλλη πλατφόρμα (Netflix, Disney) δεν το έκανε αυτό. Συμφωνώ ότι για την Ελλάδα έχει ίσως λίγους τίτλους και απευθύνεται πιο πολύ στους αμερικανούς αλλά εγώ προσωπικά μια χαρά το ευχαριστιέμαι χωρίς Netflix να έχω δωρεάν και τηλεόραση. Επιπλέον μου κρατούσε και τα stream μου 3 ή 6 μήνες νομίζω. Άρα για μένα ήταν τριπλό το όφελος. Για άλλους δεν ξέρω. Δε γράφω πουθενά για το αν αξίζει ή όχι. Δε σχολίασα καν κάτι τέτοιο.
mypagio Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 19 Μαϊου Δεν ειπα οτι το ειπες. Την αποψη μου ειπα, πως το βλεπω απο τη δικη μου την πλευρα.. 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε γράφω πουθενά για το αν αξίζει ή όχι. Δε σχολίασα καν κάτι τέτοιο.
kinitos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 3 hours ago, xtrmsnpr said: Επειδή δε καταλαβαίνω τίποτα απ'ότι γράφεις πιο πάνω, θα σχολιάσω αυτό εδώ μόνο. Τίποτα δεν σου δίνει δωρεάν το Amazon prime, μηναία συνδρομή πρέπει να πληρώνεις. Δωρεάν παιχνίδια σου δίνει το epic. Μάθετε την διαφορά! Ναι το είπα λίγο μπερδεμένα με το κινητό τα έγραψα στα γρήγορα αλλά αμ το ξανά διαβάσεις θα καταλάβεις. Όσο για το δωρεάν έδινε και δίνει και τα έχεις αν τα κανεις claim ανεξάρτητα αν έχεις πλέον συνδρομή prime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα