Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Όντως, τίμιο προς καλό, αλλά μέχρι εκεί.

Κάπου κουτσαίνει, κάπου παραπατάει σε κάποιες στιγμές-σκηνές.

Φτάνει με τον Ράγκναρ, όμως...ένα ρόλο/τρόπο παιξίματος έχει.

Τrue... Ο Τravis Fimmel στο Vikings ειχε φάση, ήταν πρώτη φορά που τον έβλεπα και είχε ενδιαφέρον...

Μετά μόλις είδα οτι τον castαραν και στο raised by wolves, χάρηκα μέχρι που το είδα... και έπαιζε εναν Ragnar Lothbrok σε αλλο setting...

Kαι τώρα βλέπω ξανά το ίδιο... τελικά παίζει κάποιο ρόλο ή απλά υποδύεται τον εαυτό του?

• Like 2
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπου και στο Vikings δεν ειναι καλος. Εκτος τοπου και χρονου ειναι οι εκφρασεις του. Πιο τρελος απο τον Floki φαινεται.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βαλε και το Warcraft που ΚΑΙ εκει επαιζε τον Ragnar βασικα :p

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι είναι από τους ηθοποιούς που παίζουν με έναν τρόπο παντού και πρέπει ουσιαστικά να βρουν ρόλο που να τους ταιριάζει αντί να "ταιριάξουν" αυτοί στον ρόλο. Στο vikings και στο raised by wolves μ' άρεσε πάντως.

Επεξ/σία από Gilmaru
Δημοσ.

Σου αρεσει επειδη εχει charisma, το λεω γιατι και εμενα μου αρεσε και δεν καταλαβαινα γιατι... μιας και δεν επαιζε καλα τον ρολο.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, reignmanGG said:

ή απλά υποδύεται τον εαυτό του?

Τουλάχιστον κόβει την αυστραλιανή προφορά. 😛

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 10:02 ΜΜ, xavier είπε

το ανησυχητικο ειναι οτι απο τα reviews τρωει αρκετο ξυλο. Θα δειξει.

Kαι καλά κάνει που τρώει ξύλο γιατί οι ιθύνοντες θέλουν  πολύ ξύλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλος ο πιλοτος εχει τη χαρακτηριστικη ποιοτητα του HBO,εχει αρκετη δολοπλοκια,διψα για εξουσια,μυστηριο,ενδιαφεροντες χαρακτηρες και επιβλητικοτητα χωρις να γινεται πομπωδες.

Spoiler

Πιο εινδιαφερον σημειο του επισοδειου η δολοπλοκια της Βαλια εναντιον του Αυτοκρατορα Καρινο στον Αρακις.

Μακαρι να συνεχισει ετσι.

Επεξ/σία από johny f
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρον το 1ο επεισόδιο. Δεν το βαρέθηκα καθόλου.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλό το 2ο, ειδικά η τελευταία σκηνή. Γίνεται ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ο Desmont Hart.

Και τα

Spoiler

b00bs

λουκουμάκι ήταν. 😁

Επεξ/σία από Glikos
  • Haha 1
Δημοσ.

Πολυ καλο και το 2ο

Spoiler

με πιο ενδιαφερον χαρακτηρα το Ντεσμοντ που ειναι ουσιαστικα αυτος που με τις γνωσεις και τις ικανοτητες του μπορει να σταματησει τη Βαλια απ'το να ελεγχει τους παντες απ'τον Αυτοκρατορα και τις Οικογενειες μεχρι τους εξεγερμενους.

Ειδικα στο τελος απ'τη μια η σκηνη με το Δουκα και μετα που λεει στη Βαλια οτι τα ειπε ολα στον Αυτοκρατορα για το ρολο της και που αντεχει στις δυναμεις της Βαλια κορυφαιες.Αρκετο ενδιαφερν εχει και η Δοκιμασια της νεαρης δοκιμου πισω στην Αδελφοτητα.

Δημοσ.

Πρώτο επεισόδιο χθες βράδυ για μένα. Πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα μετά και από κάποια σχόλια που είχα διαβάσει. Κορυφαία ποιότητα παραγωγής, θυμίζει σε πολλά τις τελευταίες δύο του Villeneuve και ηθοποιοί σχεδόν στο σύνολο τους σε υψηλό επίπεδο. Βέβαια δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από ονόματα όπως η Emily Watson, η Olivia Williams και ο Mark Strong. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Πρώτο επεισόδιο χθες βράδυ για μένα. Πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα μετά και από κάποια σχόλια που είχα διαβάσει. Κορυφαία ποιότητα παραγωγής, θυμίζει σε πολλά τις τελευταίες δύο του Villeneuve και ηθοποιοί σχεδόν στο σύνολο τους σε υψηλό επίπεδο. Βέβαια δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από ονόματα όπως η Emily Watson, η Olivia Williams και ο Mark Strong

Για εμένα είναι η μεγάλη απογοήτευση, τόσο σαν χαρακτήρας (πραγματικά, σαν ένας φλούφλης που άγεται και φέρεται από όποιον περνάει βόλτα εκεί γύρω είναι), όσο και για τον τρόπο που παίζει.

Δημοσ.

Ένας αυτοκράτορας με πολλά στο κεφάλι του είναι και ύαινες γύρω του. Σαν ηθοποιός πάντα μου άρεσε. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, liakinen είπε

Ένας αυτοκράτορας με πολλά στο κεφάλι του είναι και ύαινες γύρω του.

Εκεί ακριβώς είναι το θέμα μου. Είναι Ο Αυτοκράτορας και τον έχουν οι πάντες για φάπες. Οι Δούκες, η σύζυγος, οι σύμβουλοι, ένα τσουτσέκι-στρατιώτης που εμφανίστηκε από το πουθενά, κάτι περαστικοί από το παλάτι, κλπ.

Δεν ξέρω αν θα εξελιχθεί διαφορετικά ο χαρακτήρας του, αλλά προς το παρόν είναι καρικατούρα.

5 ώρες πριν, liakinen είπε

Σαν ηθοποιός πάντα μου άρεσε.

Χωρίς να τον θεωρώ κάτι εξαιρετικό, εννοείται πως μου αρέσει γενικά. Ειδικά εδώ, δεν ξέρω, με χαλάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...