Erotisoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Τα τελευταία 3 χρόνια διατηρώ μια ιστοσελίδα με αυξημένη επισκεψιμότητα (κυρίως ξένοι θεατές). Έως τώρα δεν είχα κάποιον σκοπό για έσοδα. Πρόσφατα μου ήρθε η ιδέα να βάλω ένα Bitcoin wallet, και οποίος(και αν) θέλει να μου κάνει δωρεά. (δεν έχω σκοπό να βγάλω έσοδα από διαφημίσεις, Iban , PayPal.. ) θέλω να παραμείνει 100% η ανωνυμία μου. Το θέμα είναι ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα από bitcoin wallets κλπ. Βρήκα ένα wallet (electrum) αλλά δεν ξέρω πως θα δημιουργήσω wallet, και πως θα μοιραστώ τον αριθμό του, για δωρεές. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα βήματα; επίσης αν θέλω να τα μετατρέψω σε € πως γίνετε ασφαλές η διαδικασία; τέλος με ποιον τρόπο κρατώ ασφαλές το wallets δίχως πχ να το χάσω μετά από βλάβη του σκληρού δίσκου μου;
zestikios Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Κάνε ένα account στην binance και βαλε το λινκ του btc wallet που θα δημιουργηθεί εκεί. Έτσι όποτε και αν θες (αφου γίνεις verified στην binance) τα τραβάς σε τράπεζα της επιλογής σου, με το ανάλογο fee.
Erotisoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 To αρχικό μου ερώτημα είναι πως θα φτιάξω με ασφάλεια το wallet στο electrum , επίσης όταν κοιτάω για receive μου έχει κάποιες επιλογές όπου λήγει ο κωδικός, για ποιον λόγο υπάρχει;
makiss8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 γιατι να φτιαξεις wallet στο electrum? στο προτεινε καποιος ? δεν ειναι και τοσο γνωστο γουολετ .. οπως ειπαν παραπανω φτιαξε λογαριασμο σε κρακεν binance crypto.com και βαζεις την διευθυνση σου στο σαιτ σου απο οποιο νοσμισμα θελεις βιτκοιν εθερουμ καρντανο κτλπ και ο καθε χρηστης οποια εφαρμογη και να εχει απλα σου κανει σεντ μερικα δολαρια σε κρυπτο επισης η κρυπτο κομ εχει καρτα οποτε πουλας τις δωρεες σου σε ευρω, τα στελνεις στην καρτα και τα κανεις αναληψη η τα ξοδευεις σε πος..
Erotisoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, makiss8 είπε γιατι να φτιαξεις wallet στο electrum? στο προτεινε καποιος ? δεν ειναι και τοσο γνωστο γουολετ .. οπως ειπαν παραπανω φτιαξε λογαριασμο σε κρακεν binance crypto.com και βαζεις την διευθυνση σου στο σαιτ σου απο οποιο νοσμισμα θελεις βιτκοιν εθερουμ καρντανο κτλπ και ο καθε χρηστης οποια εφαρμογη και να εχει απλα σου κανει σεντ μερικα δολαρια σε κρυπτο επισης η κρυπτο κομ εχει καρτα οποτε πουλας τις δωρεες σου σε ευρω, τα στελνεις στην καρτα και τα κανεις αναληψη η τα ξοδευεις σε πος.. Από την "έρευνα" που έκανα είδα ότι είναι ένα ασφαλές πορτοφόλι, επίσης θα ήθελα κάποια επιλογή όπου να μην κρατάει προμήθεια από τα νομίσματα μου,. Εσύ προτείνεις να μην ασχοληθώ με wallet αλλά με εταιρία;
makiss8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 ειναι ανταλλακτηρια που περνουν τα στοιχεια σου και εισαι κατα καποιο τροπο ασφαλης. οταν βγουν νομοι για τα κρυπτο αν καποιος σου στειλει 50κ πως θα τα εμφανισεις?εκτος αν εχεις μεγαλυτερο εισοδημα και μπορει να δικαιολογηθει καπως? χτυπας καμπανακι για ξεπλυμα, απλα ριχνω ιδεες, για να το ψαξεις καλυτερα, δεν ξερω ποιο ειναι πιο σωστο η πιο λαθος, κατα την αποψη μου παντα, ξεκινας και με paypal για αρχη και βλεπεις που ειναι το πιο ευκολο πως θα παει
Silverage Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχεις εμπειρία, άμα μπλέξεις με πορτοφόλια είναι πιθανό να χάσεις το seed phrase και μετά να τα χάσεις όλα. Ή να σου στείλουν κάνα περίεργο nft και να πας να το πειράξεις και να στα τραβήξουν όλα. Ή ακόμα και να κατεβάσεις πειραγμένο πορτοφόλι από κάνα περίεργο site του google και να στα φάνε. Για να τα μετατρέψεις σε ευρώ θα πρέπει να τα περάσεις από ανταλλακτήρια έτσι και αλλιώς οπότε φτιάξε κατευθείαν εκεί λογαριασμό. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από Silverage 2 1
Erotisoulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2024 Στις 17/5/2024 στις 9:53 ΠΜ, makiss8 είπε ειναι ανταλλακτηρια που περνουν τα στοιχεια σου και εισαι κατα καποιο τροπο ασφαλης. οταν βγουν νομοι για τα κρυπτο αν καποιος σου στειλει 50κ πως θα τα εμφανισεις?εκτος αν εχεις μεγαλυτερο εισοδημα και μπορει να δικαιολογηθει καπως? χτυπας καμπανακι για ξεπλυμα, απλα ριχνω ιδεες, για να το ψαξεις καλυτερα, δεν ξερω ποιο ειναι πιο σωστο η πιο λαθος, κατα την αποψη μου παντα, ξεκινας και με paypal για αρχη και βλεπεις που ειναι το πιο ευκολο πως θα παει Αν φτιάξω λογαριασμό στην binance, και γίνει ένα θαύμα και μου κάνουν, δωρεές σύνολο ψ bitcoins . Δεν θα μπορέσω να τα μετατρέψω σε € και να κρατήσει το κράτος 15% ΦΠΑ; (+ την προμήθεια της binance)
Προτεινόμενες αναρτήσεις