GordonGekko1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Παιδιά υπάρχει κάποια μέθοδος να ξεκλειδώσω iCloud χωρίς να εχω μαιλ και κωδικό ; 1
Λύση Dinos1973 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Λύση Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 2 hours ago, GordonGekko1 said: Παιδιά υπάρχει κάποια μέθοδος να ξεκλειδώσω iCloud χωρίς να εχω μαιλ και κωδικό ; Όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, υπάρχει, εφόσον πληρείς όλες τις παρακάτω προυποθέσεις (to make a long story short , είσαι ο, μετά από ΕΝΔΕΛΕΧΗ έλεγχο του κατασκευαστή, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ νόμιμος κάτοχος της συσκευής : Additional Support - Activation Lock (apple.com) Υποπτεύομαι οτι για να ρωτάς εδώ , μάλλον δεν... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2024 από d_1_0_s
GordonGekko1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Το στορυ έχει ως εξής , Ένας φίλος του πατέρα μου έχει συνεργείο καθαρισμού στην Γερμανία για ενοικιαζόμενα πολλές φορές τυχαίνει πελάτες χάνουν τα τηλέφωνα χωρις να τα ζητάνε πίσω ,τα κρατάει αυτός αμα αλλάξουν γνώμη , φυσικα μιλάει η εταιρία με τα αμάξια στους πελάτες και αν δεν τα παραλάβουν τον λένε κρατάτα, τώρα εγώ εχω αλλάξει σε μερικά πλακέτα αλλά μου έφερε ένα 13 προ μαξ χωρίς να λέει ότι είναι κλεμμένο προς θεού . Να το αλλάξω με την πλακέτα ξέρω το θέμα είναι υπάρχει Κάποιος τρόπος κάπως να το παρακάμψουμε χωρίς να αλλάξω την πλακέτα Και να ξαναγράψω όλα τα αρχεία από από δικό μου iPhone στο καινούργιο μέσω της οθόνης 2
Dinos1973 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 52 minutes ago, GordonGekko1 said: Το στορυ έχει ως εξής , Ένας φίλος του πατέρα μου έχει συνεργείο καθαρισμού στην Γερμανία για ενοικιαζόμενα πολλές φορές τυχαίνει πελάτες χάνουν τα τηλέφωνα χωρις να τα ζητάνε πίσω ,τα κρατάει αυτός αμα αλλάξουν γνώμη , φυσικα μιλάει η εταιρία με τα αμάξια στους πελάτες και αν δεν τα παραλάβουν τον λένε κρατάτα, τώρα εγώ εχω αλλάξει σε μερικά πλακέτα αλλά μου έφερε ένα 13 προ μαξ χωρίς να λέει ότι είναι κλεμμένο προς θεού . Να το αλλάξω με την πλακέτα ξέρω το θέμα είναι υπάρχει Κάποιος τρόπος κάπως να το παρακάμψουμε χωρίς να αλλάξω την πλακέτα Και να ξαναγράψω όλα τα αρχεία από από δικό μου iPhone στο καινούργιο μέσω της οθόνης Ανακύκλωση συσκευών, τώρα πως όλοι εσείς οικειοποιήστε "χαμένα" είναι άλλη ιστορία......στο τέλος δεν είναι δικό σας και όλες οι σκέψεις μας είναι ότι είναι κλεμμένο! Μπράβο στην Apple που το κάνει όλο και ποιο δύσκολο για του τυχερούς που βρίσκουν «χαμένα»!!! 1
GordonGekko1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ανακύκλωση συσκευών, τώρα πως όλοι εσείς οικειοποιήστε "χαμένα" είναι άλλη ιστορία......στο τέλος δεν είναι δικό σας και όλες οι σκέψεις μας είναι ότι είναι κλεμμένο! Μπράβο στην Apple που το κάνει όλο και ποιο δύσκολο για του τυχερούς που βρίσκουν «χαμένα»!!! Ξανά τονίζω ότι δεν είναι κλεμμένο , αλλά δεν με ενοχλεί αν με κατηγορείς αλλά ούτε περιμένω να με πιστέψεις , η ερώτηση ήταν άλλη 10 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Ανακύκλωση συσκευών, τώρα πως όλοι εσείς οικειοποιήστε "χαμένα" είναι άλλη ιστορία......στο τέλος δεν είναι δικό σας και όλες οι σκέψεις μας είναι ότι είναι κλεμμένο! Μπράβο στην Apple που το κάνει όλο και ποιο δύσκολο για του τυχερούς που βρίσκουν «χαμένα»!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις