archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, εργάζομαι από το σπίτι εδώ και μερικά χρόνια και για δικούς μου λόγους, σκέφτομαι να νοικιάσω ένα μικρό Κατάστημα και να πηγαίνω να δουλεύω από εκεί ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΩ. Τονίζω το τελευταίο με κεφαλαία γιατί είναι και ο λόγος που άνοιξα το νήμα. Ανοίγοντας Κατάστημα, είναι υποχρεωτικό να εργάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο ωράριο που επιβάλλουν πχ τα επιμελητήρια; Προφανώς δε μιλάμε για κουλές ώρες όπως 3 το πρωί, αλλά πχ μπορεί για 2 εβδομάδες να μείνει εντελώς κλειστό ή να πηγαίνω πχ 10-1 το πρωί ή 5-8 το απόγευμα και όλες τις άλλες ώρες κλειστό. Είναι εφικτό ένα πλήρως απελευθερωμένο ωράριο ή υπάρχουν περιορισμοί; Ευχαριστώ
Dinos1973 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 18 minutes ago, archer100 said: Καλησπέρα, εργάζομαι από το σπίτι εδώ και μερικά χρόνια και για δικούς μου λόγους, σκέφτομαι να νοικιάσω ένα μικρό Κατάστημα και να πηγαίνω να δουλεύω από εκεί ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΩ. Τονίζω το τελευταίο με κεφαλαία γιατί είναι και ο λόγος που άνοιξα το νήμα. Ανοίγοντας Κατάστημα, είναι υποχρεωτικό να εργάζεσαι κάποιο συγκεκριμένο ωράριο που επιβάλλουν πχ τα επιμελητήρια; Προφανώς δε μιλάμε για κουλές ώρες όπως 3 το πρωί, αλλά πχ μπορεί για 2 εβδομάδες να μείνει εντελώς κλειστό ή να πηγαίνω πχ 10-1 το πρωί ή 5-8 το απόγευμα και όλες τις άλλες ώρες κλειστό. Είναι εφικτό ένα πλήρως απελευθερωμένο ωράριο ή υπάρχουν περιορισμοί; Ευχαριστώ Καταστημα η γραφειο;
archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 4 minutes ago, Dinos1973 said: Καταστημα η γραφειο; Ειμαι αναμεσα στα δυο, θα προτιμουσα Καταστημα, γιατι μου αρεσει να βλεπω λιγο κινηση, να μιλαω με καναν γειτονα, να φωναξω εναν φιλο για καφε. Κατι σαν τα μικρα λογιστικα που βλεπουμε εδω κι εκει, απλα με αλλο αντικειμενο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μπερδεύτηκα. Το κατάστημα τι υπήρεσίες θα προσφέρει ή προιόντα θα πουλάει; Ή απλά θα φτιάξεις κατάστημα για να έρχονται φίλοι για καφέ; 🤣
archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Manefs23 said: Μπερδεύτηκα. Το κατάστημα τι υπήρεσίες θα προσφέρει ή προιόντα θα πουλάει; Ή απλά θα φτιάξεις κατάστημα για να έρχονται φίλοι για καφέ; 🤣 Ειναι η τριτη λεξη στον τιτλο Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από archer100 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό δεν καταλαβαίνω. Μην αρπάζεσαι. Θα δουλεύεις ως προγραμματιστής. Η πινακίδα τι θα λέει απ έξω; "Του προγραμματιστή η γωνιά;", "Software Cafe and Friends?" ... αυτό που θες νομίζω είναι γραφείο, και όχι κατάστημα! Και εγώ θέλω κάποτε να έχω ένα δικό μου χώρο και να εργάζομαι remotely! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από Manefs23
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 5 minutes ago, archer100 said: Ειναι η τριτη λεξη στο τιτλο. Αν θες περαιτερω βοηθεια και διευκρινισεις, στη διαθεση σου Θα πουλάς προγράμματα στο μαγαζί σου; Θα γράφεις τον κώδικα σε CD, θα σου δίνει ο πελάτης 50 ευρώ και θα του κόβεις απόδειξη λιανικής; 2
archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Manefs23 said: Ναι αυτό δεν καταλαβαίνω. Μην αρπάζεσαι. Θα δουλεύεις ως προγραμματιστής. Η πινακίδα τι θα λέει απ έξω; "Του προγραμματιστή η γωνιά;", "Software Cafe and Friends?" ... αυτό που θες νομίζω είναι γραφείο, και όχι κατάστημα! Και εγώ θέλω κάποτε να έχω ένα δικό μου χώρο και να εργάζομαι remotely! Δεν αρπαζομαι, απλα απαντω στις ερωτησεις σου. Υπαρχει εταιρια με επωνυμια και ΚΑΔ, υφισταμενη πελατεια, κτλ αν και δεν ειναι αυτο το ερωτημα του νηματος Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από archer100
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Καλά, μην νευριάζεις, θα ξέρεις σίγουρα! Απλά, άλλο να έχεις ένα γραφείο και να γράφεις υπηρεσίες λογισμικού, εταιρεία λογισμικού κλπ., και άλλο να έχεις ένα "κατάστημα" απλά και μόνο για να έρχονται φίλοι για καφέ, και να χαζεύεις κόσμο που περνά απ έξω. 😁
archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Manefs23 said: Καλά, μην νευριάζεις, θα ξέρεις σίγουρα! Απλά, άλλο να έχεις ένα γραφείο και να γράφεις υπηρεσίες λογισμικού, εταιρεία λογισμικού κλπ., και άλλο να έχεις ένα "κατάστημα" απλά και μόνο για να έρχονται φίλοι για καφέ, και να χαζεύεις κόσμο που περνά απ έξω. 😁 Σου ειπα πως δεν αρπαζομαι/ενοχλουμαι απο τις ερωτησεις σου. Απλα το νημα ειναι μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση: Ειναι εφικτο το να πηγαινεις ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ; Ειναι πολυ ξεκαθαρο το ερωτημα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από archer100
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 4 minutes ago, archer100 said: Υπαρχει εταιρια με επωνυμια και ΚΑΔ, υφισταμενη πελατεια, κτλ αν και δεν ειναι αυτο το ερωτημα του νηματος Αν το ερώτημα του θέματος είναι «μπορώ να ανοίγω και να κλείνω όποτε θέλω το μαγαζί μου;», τότε η απάντηση είναι «ναι». 1
filip123go Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Το βασικό πρόβλημα είναι η ασυνεννοησία στο thread. Γραφείο δεν σημαίνει 4 τοίχοι σε μια πολυκατοικία. Μπορεί να είσαι και σε μια γωνιά με βιτρίνα, όπως είπαν και οι από πάνω , οι οποίοι btw, προσπαθούν να σε βοηθήσουν και εσύ είσαι αγενής και εριστικός. Σε ξανά-ρωτάμε λοιπόν, στο χώρο που θα πηγαίνεις να δουλεύεις, θα πουλας κάτι; Θα έρχομαι εγώ και θα σου λέω "θέλω να μου φτιάξεις το τάδε πρόγραμμα" , η θα έχεις ένα τραπέζι με ένα pc επάνω, και μια καφετιέρα;; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 8 λεπτά πριν, archer100 είπε Σου ειπα πως δεν αρπαζομαι, νευριαζω, ενοχλουμαι απο τις ερωτησεις σου. Απλα το νημα ειναι μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση, δε χρειαζεται να γραψω ολοκληρο βιογραφικο και καταστατικο της εταιριας Ειναι εφικτο το να πηγαινεις ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ; Ειναι πολυ ξεκαθαρο το ερωτημα Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Όταν λές "Όποτε θέλεις" εννοείς δεν θα πηγαίνεις γιατί δεν θα έχεις κανονίσει με κάποιον φίλο να έρθει για καφέ; ή γιατί θα έχεις άλλες υποχρεώσεις με εταιρείες ή γιατί δεν θα έχεις προς πώληση "κώδικα";
gizaxgiza Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 όταν ανοίξεις το γραφείο γράψε και την διεύθυνση εδώ μέσα, μπορεί να θέλει κάποιος να έρθει να σε δει από κοντά να πιείτε καφεδάκι. 1 9
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε όταν ανοίξεις το γραφείο γράψε και την διεύθυνση εδώ μέσα, μπορεί να θέλει κάποιος να έρθει να σε δει από κοντά να πιείτε καφεδάκι. 😂😂😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα