Προς το περιεχόμενο

Κατηγορούμενη για παραβίαση του Νόμου Ψηφιακών Υπηρεσιών η Temu, μετά από σωρεία καταγγελιών καταναλωτών

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφήστε ρε παιδιά την εξέλιξη να λειτουργήσει κάπως. Πουλάει λέει το temu καλλυντικά χωρίς να γράφει συστατικά. Αν πάς και πασαλείβεσαι με κρέμες που πήρες 2 ευρώ και γεμίσεις καντίλες, προφανώς κάτι παίζει. Φυσική επιλογή λέγεται, μακάρι να προκαλλούν και στείρωση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, MrRush said:

Μα φυσικά και φταίνε, όταν είναι χτισμένα για να πατάνε πάνω σε αυτά και να σε κάνουν να αγοράζεις παραπάνω. 

Ψάχνω μια τιμή για κάτι στο amazon, μετά από λίγες μέρες σκάει ειδοποίηση "we thought you might like to buy something in this category". 

Πως θα σου φαινόταν η ιδέα του ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΣ? 

1 hour ago, MrRush said:

Είναι σαν να λες σε έναν παχύσαρκο αν θέλει να φάει, προφανώς και είναι επιλογή του να πει όχι αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα πει ναι. 

Οκ, και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο θα παραμείνει παχύσαρκος. Ας το ραβε.

• Like 4

Τι εγινε αρχισε να χανει το amazon και το καθε amazon πολλα χρηματα λογο του temu και ηρθαν οι αχρηστοι της Ευρωπαϊκης Ενωσης να μας βοηθησουν επειδη ειμαστε μικρα παιδια και δεν ξερουμε? Βοηθηστε τον κοσμο σε κανα σοβαρο ζητημα που κοιτατε μονο την παρτη σας και αφηστε το temu ησυχο. Μαθαμε τωρα λυσαμε ολα τα προβληματα και το temu μας μαρανε. Οπως τοτε με την αλλαγη ωρας. Αχταρμαδες και αρλουμπες με τους αχρηστους που μπλεξαμε. 

• Like 1

1 ώρα πριν, lordvec είπε

Αφήστε ρε παιδιά την εξέλιξη να λειτουργήσει κάπως. Πουλάει λέει το temu καλλυντικά χωρίς να γράφει συστατικά. Αν πάς και πασαλείβεσαι με κρέμες που πήρες 2 ευρώ και γεμίσεις καντίλες, προφανώς κάτι παίζει. Φυσική επιλογή λέγεται, μακάρι να προκαλλούν και στείρωση.

Κάποιος πρέπει να προστατεύσει και τους ηλίθι@υς. Είναι υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας.

• Haha 4

25 minutes ago, dtk-386 said:

Κάποιος πρέπει να προστατεύσει και τους ηλίθι@υς. Είναι υποχρέωση κάθε πολιτισμένης κοινωνίας.

Τους προστάτεψε όσο μπορούσε με το να απαγορεύσει τις διαφημίσεις τσιγάρων στην τηλεόραση και στη Formula1. 

Αντί να τους τα τρώει τώρα η Μarlboro και οι γιατροί, τους τα τρώνε οι στοιχηματικές μιας και 9 στις 10 διαφημίσεις στην τηλεόραση είναι πλέον τζόγος. 

Για το shopping, "έχει ο θεός" ακόμα... :D

• Like 3
  • Haha 1

Κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά εγώ το αναφέρω ως γενική λογική. Το ότι επειδή ο άλλος είναι χαζός και έχει «παραδόσει πινακίδες κυκλοφορίας του εγκεφάλου του» δεν σημαίνει ότι η κοινωνία θα τον αφήσει έρμαιο του καθενός.

• Thanks 1

29 minutes ago, dtk-386 said:

Δε βλέπω αντίστοιχη ευαισθησία από αυτήν την πολιτισμένη κοινωνία προς ασθενείς και ηλικιωμένους για κάποιο λόγο όμως... 

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, lordvec είπε

Δε βλέπω αντίστοιχη ευαισθησία από αυτήν την πολιτισμένη κοινωνία προς ασθενείς και ηλικιωμένους για κάποιο λόγο όμως... 

Εγώ πάλι βλέπω μεγάλη ευαισθησία στον έλληνα όταν τον χτυπάς στην τσέπη και στις αγορές από Κίνα.

• Like 2

3 ώρες πριν, endeavour είπε

Αγαπητέ φίλε, δες ποιοι είναι αυτοί της "Κομισιον" που αποφασίζουν όλες αυτές τις μπουρδες. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ. Υπάρχουν (όπως είπες) τόσα άλλα σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν και αυτοί κυνηγάνε συμφωνα με τις προσταγες συμφερόντων lobbies (όχι των δικών μας). 60.000+ προσωπικό κάνει παρτυ στις Βρυξέλλες ... ΠΑΡΤΥ ΤΡΕΛΟ.

Οι μόνοι κυριολεκτικά χρυσοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν απασχολούν ποτέ τις ντόπιες "Μένουμε Ευρώπη πάσει (ανθρωπο)θυσία" φυλλάδες, σάιτς και τους "παράγω άχρηστα πιστοποιητικά με πλάτες του κράτους" επαγγελματίες της "ελεύθερης" αγοράς.

• Like 1
  • Thanks 1

4 hours ago, Pitsfitili said:

Τους γλενταει το Temu  για αυτό αντιδρούν. Για ένα προϊόν έγραψα ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος και μου πιστώθηκαν τα λεφτά μου πίσω σε 3 δευτερόλεπτα...

Άιντε να το κάνεις αυτό σε κατάστημα της ευρωπαϊκής Ένωσης, θα σου βγάλουν το λάδι μέχρι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Κοίτα και εμείς στο eshop τι γυναίκας μου, αν τα κοσμήματα μας τα έφτιαχναν στο διπλανό στρατόπεδο συγκέντρωσης και τη χασούρα που είχαμε τα πρώτα χρόνια μας τα κάλυπτε το Κόμμα, σε 2 δευτερόλεπτα θα σου γυρνάγαμε τα λεφτά όχι σε 3.

• Like 4

1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Κοίτα και εμείς στο eshop τι γυναίκας μου, αν τα κοσμήματα μας τα έφτιαχναν στο διπλανό στρατόπεδο συγκέντρωσης και τη χασούρα που είχαμε τα πρώτα χρόνια μας τα κάλυπτε το Κόμμα, σε 2 δευτερόλεπτα θα σου γυρνάγαμε τα λεφτά όχι σε 3.

Eδω δεν μιλαμε για το ΑΝ εδω μιλαμε με γεγονοτα... ΜΕ το Αν σου παω στο φεγγαρι εγω.
!

51 minutes ago, dtk-386 said:

Κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά εγώ το αναφέρω ως γενική λογική. Το ότι επειδή ο άλλος είναι χαζός και έχει «παραδόσει πινακίδες κυκλοφορίας του εγκεφάλου του» δεν σημαίνει ότι η κοινωνία θα τον αφήσει έρμαιο του καθενός.

αυτοι που αγοραζουν δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα.εστω το 99,9. καθημερινα φυσιολογικα ατομα που απλα δεν βαζουν το μυαλο να σκεφτει αφου βαριουνται που ζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...