Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, sleepychris είπε

Εγω κυριε καθηγητα, περιμενω να βγει κ να το παιξω, ωστε να εχω γνωμη.

Εφοσον δεν εχει κυκλοφορισει ακομη, πως ξερει ο επιστημονας παραπανω οτι ειναι «broken»;

Αντι να θελετε να βγει ενα παιχνιδι καλο κ να το χαρειτε, ευχεστε να ειναι κακο ωστε να βγαλετε χολη!

Την άποψή του είπε. Έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Όσο για εμένα, έχω γράψει πολλάκις πως το παιχνίδι, είτε είναι broken είτε όχι, θα το παίξω. Είμαι fan της σειράς. Και για το άθλιο -από κάθε άποψη- Odyssey έβγαλα χολή, αλλά το τερμάτισα. Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έβαλα ubisoft+ επί τη "ευκαιρία" να παίξω και το star wars.

Ναι ξέρω..

Spoiler

Saturday Morning Cartoons Dnd GIF by Dungeons & Dragons

Δε μου προσθέτει το shadows στo library,να υποθέσω επειδή δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για download ?

Επεξ/σία από Sprou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sprou είπε

Δε μου προσθέτει το shadows στo library,να υποθέσω επειδή δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για download ?

Στο pc το preload ανοίγει 17/3.
Στο xbox έχει μόνο ήδη ανοίξει.

cgykcpexc6yESUQ5dC46NT.jpg 

Ubisoft reveals Assassin's Creed Shadows preload and unlock times

• Thanks 2
Δημοσ.

Φαίνεται πως η καθυστέρηση έκανε δουλεία. Νομίζω πως είναι το πιο καλογυαλισμένο assassin's που έχω δει. Δεν λέω απαραίτητα ότι είναι το καλύτερο, αλλά μοιάζει κάπως πιο ολοκληρωμένο.

• Like 2
Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι θα τρεχει πολυ καλα θα εχει ολες τις τεχνολογιες. Απο gameplay να δουμε τι θα γινεται και ποσο θα διαφοροποιηθει απο τα τελευταια origins odyssey valhalla εκτος mirage που εκεινο ειναι κατι τελειως διαφορετικο.

Assassin’s Creed: Shadows will support NVIDIA DLSS 4 & Multi-Frame Gen

https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-shadows-will-support-nvidia-dlss-4-multi-frame-gen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...