7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:18 μμ (επεξεργασμένο) Το να φέρνει σε ένα παιχνίδι 12 χρόνων* - που ειχε όντως για τότε τις χάρες του και ηταν next gen σε πολλούς τομείς - δε το λες και σπουδαίο κατόρθωμα πάντως. (*αν θεωρήσουμε ότι ο σκελετός του ήταν έτοιμος από το 2013 κι έπειτα έκαναν μικροδιορθώσεις και optimizations). 2 hours ago, stevenfins said: Μακάρι να φέρνει αρκετά σε Unity. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:09 μμ από 7nisiotis 2
stevenfins Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το να φέρνει σε ένα παιχνίδι 12 χρόνων - που ειχε όντως για τότε τις χάρες του και ηταν next gen σε πολλούς τομείς - δε το λες και σπουδαίο κατόρθωμα πάντως. (αν θεωρήσουμε ότι ο σκελετός του ήταν έτοιμος από το 2013 κι έπειτα έκαναν μικροδιορθώσεις και optimizations). Συμφωνώ ότι δεν είναι σπουδαίο κατόρθωμα. Απλώς παραμένει κάτι θετικό και κυρίως για τον λόγο ότι έτσι φαίνεται πως ακούν λιγάκι και τα παράπονα των παικτών. Θα το δούμε βέβαια και στην πράξη πως θα τρέχει. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:27 μμ από stevenfins
just_a_dude Δημοσ. Σάββατο στις 07:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:43 πμ 19 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κοίτα η σειρά έχει ξεφύγει από το "assassin" από εποχές Blag Flag, δεν είναι εκεί το θέμα πιστεύω. Το θέμα είναι ότι διχάζουν τους players, βάζοντας έναν ιστορικά un-immersive φανταστικό χαρακτήρα με limitations ώστε να ευχαριστήσει τους νεότερους με mindless action και τους παλιότερους με ένα επίσης stealth based un-immersive χαρακτήρα. Και λένε όταν πας να ευχαριστήσεις τους πάντες, καταλήγεις με το να ευχαριστήσεις κανέναν. Το game χρειαζόταν male/female επιλογή στην αρχή όπως το Valhalla, αν και προτιμώ origin characters. Εντάξει ναι ο Λεσόρ είναι άκυρος, η επιλογή έγινε για politically correct λόγους. Απλά θέλω να πω ότι, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, το gameplay που έχω δει από τη Νίντζα φαίνεται ωραίο και έχει στοιχεία που δεν είχαν τα προηγούμενα. Δεν είναι κακό να επιστρέψει έστω και λίγο στα παλιά με parkour και stealth. Και θα μπορείς να παίξεις μόνο με τον έναν χαρακτήρα όλο το game. Δεν λέω ότι θα είναι GOTY or anything αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες να είναι κάπως καλό ειδικά αργότερα που θα πέσει η τιμή. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:37 πμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εντάξει ναι ο Λεσόρ είναι άκυρος, η επιλογή έγινε για politically correct λόγους. Απλά θέλω να πω ότι, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, το gameplay που έχω δει από τη Νίντζα φαίνεται ωραίο και έχει στοιχεία που δεν είχαν τα προηγούμενα. Δεν είναι κακό να επιστρέψει έστω και λίγο στα παλιά με parkour και stealth. Και θα μπορείς να παίξεις μόνο με τον έναν χαρακτήρα όλο το game. Δεν λέω ότι θα είναι GOTY or anything αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες να είναι κάπως καλό ειδικά αργότερα που θα πέσει η τιμή. Too little, too late. Τα reviews, τα αληθινά reviews τα βλέπω από τώρα, θα είναι το κλασσικό, "it's fine", τίποτα παραπάνω. Επειδή μας συνήθισαν σε μετριότητα, δεν θα έπρεπε να δεχόμαστε το λίγο καλύτερο, δεν είναι τζάμπα, τους πληρώνουμε. Όπως και να έχει, ότι και να πουλήσει το game, δεν θα τους σώσει, είναι πολύ αργά. Στοίχημα εξαγορά τους μέχρι το τέλος του 2025. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:24 πμ από {TDi}Dj2k..infc 3
polaki Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 πμ Ξέρει κανείς γιατί χρωστάει τόσα η Ubisoft? Δηλαδη μου φαίνεται απλά ακραίο fail. Και για πόσο ακόμα θα λειτουργούν όλα πριν εξαγοραστούν όσο όσο αν όντως μιλάμε για τόσα λεφτά μείον στο ταμείο; 2,7 δις διαβάζω.. σε λίγο θα σκάσει και το Δ.Ν.Τ..
firepc Δημοσ. Σάββατο στις 10:38 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:38 πμ 10 λεπτά πριν, polaki είπε Ξέρει κανείς γιατί χρωστάει τόσα η Ubisoft? Δηλαδη μου φαίνεται απλά ακραίο fail. Και για πόσο ακόμα θα λειτουργούν όλα πριν εξαγοραστούν όσο όσο αν όντως μιλάμε για τόσα λεφτά μείον στο ταμείο; 2,7 δις διαβάζω.. σε λίγο θα σκάσει και το Δ.Ν.Τ.. αλλεπάλληλες αποτυχίες, S&B, xdefiant, SW outlaws, reskin παιχνιδιών κλπ κλπ 4 1
just_a_dude Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως εμείς ως gamers θα ωφεληθούμε από ένα πιθανό κλείσιμο ή εξαγορά της Ubi. 1
mike299 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 41 minutes ago, just_a_dude said: Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως εμείς ως gamers θα ωφεληθούμε από ένα πιθανό κλείσιμο ή εξαγορά της Ubi. Ότι θα δουν οι producers ότι εάν δεν βάλουν προτεραιότητα να κάνουν καλά παιχνίδια και θα έρθουν και τα λεφτά αντί για το 1) πώς θα βγάλουμε λεφτά και 2) πώς θα το κάνουμε με τον ελάχιστο κόπο και κόστος, μακροπρόθεσμα θα το πληρώσουν. Και καθώς πολλές εταιρείες βασίζονται στο άρμεγμα των IP τους, ελπίζουμε να λειτουργήσει σαν αφύπνιση προς όλους 9
just_a_dude Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μόλις τώρα, mike299 είπε Ότι θα δουν οι producers ότι εάν δεν βάλουν προτεραιότητα να κάνουν καλά παιχνίδια και θα έρθουν και τα λεφτά αντί για το 1) πώς θα βγάλουμε λεφτά και 2) πώς θα το κάνουμε με τον ελάχιστο κόπο και κόστος, μακροπρόθεσμα θα το πληρώσουν. Και καθώς πολλές εταιρείες βασίζονται στο άρμεγμα των IP τους, ελπίζουμε να λειτουργήσει σαν αφύπνιση προς όλους Ναι αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και τώρα που βλέπουν ότι χάνουν λεφτά οπότε πρέπει να δουλέψουν. Έχω μια μικρή ελπίδα ότι το Shadows δεν θα είναι εντελώς μάπα και ίσως οι καθυστερήσεις δείχνουν ότι όντως δουλεύουν σε πράγματα. Μακάρι. Γιατί σαν gamers θεωρώ την χρειαζόμαστε την Ubi όπως ήταν παλιά όμως. Too little too late? Μάλλον. Αλλά θα δούμε. 2
firepc Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 49 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως εμείς ως gamers θα ωφεληθούμε από ένα πιθανό κλείσιμο ή εξαγορά της Ubi. ΑΛΛΑΓΗ ζητάνε όλοι 1
mike299 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Just now, just_a_dude said: Ναι αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και τώρα που βλέπουν ότι χάνουν λεφτά οπότε πρέπει να δουλέψουν. Έχω μια μικρή ελπίδα ότι το Shadows δεν θα είναι εντελώς μάπα και ίσως οι καθυστερήσεις δείχνουν ότι όντως δουλεύουν σε πράγματα. Μακάρι. Γιατί σαν gamers θεωρώ την χρειαζόμαστε την Ubi όπως ήταν παλιά όμως. Too little too late? Μάλλον. Αλλά θα δούμε. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν απλώς από κακές πωλήσεις γιατί έτσι μετά από μια αποτυχία, θα έκαναν σημαντικές διορθωτικές κινήσεις. Αλλά τώρα βλέπεις ότι απλά κατηγορούν τους πελάτες τους που δεν το αγόρασαν και προσπαθούν να πάνε ακόμα πιο safe με ακόμα λιγότερες αλλαγές και καινοτομίες. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως εμείς ως gamers θα ωφεληθούμε από ένα πιθανό κλείσιμο ή εξαγορά της Ubi. Με την εξαγορά, θα έρθει η μεγάλη εταιρία και θα clean house, ειδικά άμα είναι από ανατολή. Με το κλείσιμο, κάποιος θα αγοράσει τα franchises τους και χειρότερα games δύσκολα να βγάλει. It's win-win για εμάς. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από {TDi}Dj2k..infc
just_a_dude Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Με την εξαγορά, θα έρθει η μεγάλη εταιρία και θα clean house, ειδικά άμα είναι από ανατολή. Με το κλείσιμο, κάποιος θα αγοράσει τα franchises τους και χειρότερα games δύσκολα να βγάλει. It's win-win για εμάς. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος λόγω Tencent 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος λόγω Tencent Ούτε εγώ, αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ήδη φτάσει στον πάτο. Πιο ήταν το τελευταίο game τους που πέρασες καλά από την αρχή μέχρι το τέλος? Εγώ δεν θυμάμαι καν. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από {TDi}Dj2k..infc 4
just_a_dude Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 33 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ούτε εγώ, αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ήδη φτάσει στον πάτο. Πιο ήταν το τελευταίο game τους που πέρασες καλά από την αρχή μέχρι το τέλος? Εγώ δεν θυμάμαι καν. Το Avatar Αλλά εντάξει επειδή μου αρέσει το lore και το βρήκα και 22 ευρώ. Από AC το Odyssey. Το Βλαχάρα δεν το άντεξα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα