Tambas91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου ’Αμα είναι πάλι η κλασική συνταγή ubi δηλαδή πήγαινε στο outpost, ρίξτο, ανέβα στην κορφή άνοιξε χάρτη και μετά στο επόμενο που έχει εχθρούς με μεγαλύτερο level.. ξερό skip και μακάρι εξαγορά και κλείσιμο... κουράσαν! 2 1
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε ’Αμα είναι πάλι η κλασική συνταγή ubi δηλαδή πήγαινε στο outpost, ρίξτο, ανέβα στην κορφή άνοιξε χάρτη και μετά στο επόμενο που έχει εχθρούς με μεγαλύτερο level.. ξερό skip και μακάρι εξαγορά και κλείσιμο... κουράσαν! Έτσι ακριβώς θα είναι👍δεν περιμένω αλλαγές σε αυτό το κομμάτι.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βαρέθηκα μόνο και μόνο από το βίντεο. 2 2
naruto14 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Από το παραπάνω ένα βίντεο μου φαίνεται ένα reskin του Valhalla, που ήταν reskin του Odyssey, που ήταν reskin του Origins. Μέχρι και τα μενού φαίνονται ίδια. Ήλπιζα για κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, να ξεφύγουμε από αυτό το χαζό leveling σύστημα της σειράς. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από naruto14
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ε λογικά έτσι θα είναι με κάποιες βελτιώσεις απ' ότι φαίνεται στα animations και κάποια mechanics του τύπου αν περπατάς σε σκεπές το χειμώνα θα πέσουν οι παγοκρύσταλλοι και θα τους ακούσουν οι εχθροί, κτλ. Εμένα με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής μου φαίνεται κάπως ενδιαφέρον το gameplay με την τύπισσα (φυσικά όταν πέσει στο 20αρικο, όχι full price) αλλά αυτό θα εξαρτηθεί αν το stealth είναι καλό. Κοινώς αν οι εχθροί δεν είναι εντελώς βλάκες, για το οποίο κρατάω πολύ μικροσκοπικό καλαθάκι. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από just_a_dude 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Εικοσάρικο θα πάρει χρονια να πέσει, αλλα στα 40 εύρα παίζει μέσα σε μήνες κρίνοντας από το Outlaws. Μάλλον είναι η τελευταία τους ευκαιρία, καθώς χρωστάνε νομίζω κοντά στα 3 δισεκατομμύρια και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει πείσει πολλούς το game. 1 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εικοσάρικο θα πάρει χρονια να πέσει, αλλα στα 40 εύρα παίζει μέσα σε μήνες κρίνοντας από το Outlaws. Μάλλον είναι η τελευταία τους ευκαιρία, καθώς χρωστάνε νομίζω κοντά στα 3 δισεκατομμύρια και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει πείσει πολλούς το game. Το Avatar λιγότερο από ένα χρόνο μετά το πήρα 22 (όχι από grey μαγαζί). Θα δούμε βέβαια. 1
toyo73 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Πλεον. τα τελευταια ανοιχτου κοσμου της ubisoft( AC- Far-cry κτλ) ειναι τοσο βαρετα, που προτιμω 8ωρο ανθρακωρυχος παρα να κανω εστω loading.Aπο οτι φαινετα, ετσι θα ειναι και το shadows.
xartemporas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου On 17/01/2025 at 21:10, Psycho_Warhead said: Εδω είσαι @Tambas91! 4
7nisiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 hours ago, toyo73 said: Πλεον. τα τελευταια ανοιχτου κοσμου της ubisoft( AC- Far-cry κτλ) ειναι τοσο βαρετα, που προτιμω 8ωρο ανθρακωρυχος παρα να κανω εστω loading.Aπο οτι φαινετα, ετσι θα ειναι και το shadows. Γενικά το βλέπεις κιόλας ότι μετά το 'reveal', την προσμονή και το λανσάρισμα , σε γενικές γραμμές, λησμονούνται σαν παιχνίδια. Δεν ξεχωρίζουν. 1
Arkin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Γενικά το βλέπεις κιόλας ότι μετά το 'reveal', την προσμονή και το λανσάρισμα , σε γενικές γραμμές, λησμονούνται σαν παιχνίδια. Δεν ξεχωρίζουν. Προσωπικα παντα περναω καλα με ubisoft παιχνιδια. Ναι repetitive αλλα ποιο παιχνιδι τοσων ωρων δεν ειναι? FC και AC αγαπημενα franchises παντα διασκεδαστικα και ας εχουν πλατιασει. Τωρα που μπηκαν achievements steam ανετα τα ξανα παιζω ολα με τη σειρα ηδη σκεφτομαι για FC 3 FC 4 FC 5 και τελος το FC 6 με το DLC που εχει τους 3 villains απο τα FC 3/4/5 και ακομα περιμενω το valhalla να πεσει στο 20αρικο η complete στο steam μιας και κατω απο 35 δεν εχει πεσει το ιδιο και η gold του FC 6. Ριξε τιμη ubisoft ποσα χρονια στην αγορα και ακομα ζηταει 35αρια. 3
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν με απασχολεί το κυνήγι των achievements. Ουδέποτε με ένοιαξε. Δηλαδή αν πεταχτεί ένα θα πω " α για δες " για 2 δευτερόλεπτα και αυτό ήταν. Το ξέχασα μετά από λίγο ότι συνέβη κιόλας. Far Cry 3, άντε 4 και Primal. Μετά ήταν μια μέτρια επανάληψη. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου από 7nisiotis 2
Arkin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Δεν με απασχολεί το κυνήγι των achievements. Ουδέποτε με ένοιαξε. Δηλαδή αν πεταχτεί ένα θα πω " α για δες " για 2 δευτερόλεπτα και αυτό ήταν. Το ξέχασα μετά από λίγο ότι συνέβη κιόλας. Far Cry 3, άντε 4 και Primal. Μετά ήταν μια μέτρια επανάληψη. Και το 5 έβαλε πολλά νέα κόλπα στο franchise και άλλαξε αρκετά από τα προηγούμενα το βρήκα ίσως το πιο fun far cry. Με το 6 δεν έχω ασχοληθεί ακόμα. Και το primal είναι απλά underrated κρίμα που δεν ακούστηκε όσο θα έπρεπε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα