Tambas91 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Η Ubisoft δεν πρόκειται να κλείσει, το franchise αξίζει 7 δισεκατομμύρια, ενώ η Ubisoft αξίζει 1+ δισεκατομμύρια και χρωστάει δεν ξέρω ποσα. Το franchise θα συνεχίσει ανεξαρτήτως Ubisoft, το θέμα είναι να πάρει το πόδι το παρόν management. Στο παρακάτω video τα εξηγεί: Το θέμα είναι ότι έχει κουράσει αυτό το πράμα … ξαναζεσταμένο φαγητό κάθε χρόνο με μηδέν καινοτομία… Το μόνο που έχουν να δείξουν είναι ένα όμορφο περίβλημα δηλαδή ο κόσμος και ουσία τίποτα … και στον αντίποδα βλέπουμε παιχνίδια τύπου kcd2 από μια εταιρία που είναι μυρμήγκι μπροστά σε ubi και τι παπάδες μπορούν να πετύχουν άμα υπάρχει αγάπη και μεράκι … συγνώμη λοιπόν που δε θα στεναχωρηθώ καθόλου άμα βάλει λουκέτο λες και άμα βγάλει νέο assassin θα διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα 10 παιχνίδια 7
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου Off-Topic: Spoiler Δεν είχα δει ότι βγήκε τελικά το Yasuke Simulator. 2
spanian Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Off-Topic: Reveal hidden contents Δεν είχα δει ότι βγήκε τελικά το Yasuke Simulator. Spoiler μάπα μου φαίνεται. 1
lucanis Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Μανίκι το game με την γυναίκα. Αναγκάστηκα να κάνω turn on στα options το guaranteed assassination.
Sprou Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, lucanis είπε Μανίκι το game με την γυναίκα. Αναγκάστηκα να κάνω turn on στα options το guaranteed assassination. Εννοείται on και από θέμα immersion για μένα ,το assassination είναι ξεκάθαρο death.
Saloufas Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στην αρχή ναι είναι δύσκολο μέχρι να ανεβάσεις skills, εγώ το έχω αφήσει default, τι μλκ έχουν κάνει με τον συγχρονισμό στα achievements? Έχω μια κεραιούλα wifi και μερικές φορές χάνει το σήμα με αποτέλεσμα να με πετάει έξω από το παιχνίδι όποτε χάνει επαφή με το internet, ότι να ναι.
bill_viper Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 16 ώρες πριν, lucanis είπε Μανίκι το game με την γυναίκα. Αναγκάστηκα να κάνω turn on στα options το guaranteed assassination. 16 ώρες πριν, Sprou είπε Εννοείται on και από θέμα immersion για μένα ,το assassination είναι ξεκάθαρο death. Ναι, η Naoe είναι oriented στο stealth κομμάτι ενώ ο Yasuke στο brutal. Έχω γράψει ~20 ώρες σε Series X και το παιχνίδι είναι μαγευτικό, ο κόσμος του, τα physics του! Είμαι λάτρης όλων των AC μόνο και μόνο γιατί δε χορταίνω το open world τους, χαλαρά η Ubisoft όσο κράξιμο και αν τρώει (που είναι και της μόδας) φτιάχνει με διαφορά τους καλύτερους κόσμους! Αυτή τη στιγμή είμαι στη δουλειά, και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να συνεχίσω το παιχνίδι. Σπάνια (στα 40 μου) game μου δημιουργεί αυτό το αίσθημα! Παίζω στο normal επίπεδο δυσκολίας και το λες κομματάκι δύσκολο, ειδικά αν είσαι με τη Naoe και σου έρθουν 3-4 μαζεμένοι είναι σχεδόν σίγουρο το death! Θέλει να μάχεσαι με το μυαλό, να κάνεις blocking ή avoid στο σωστό χρόνο, να χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες της κτλ. Μόνο 1 κάστρο έχω βγάλει και αυτό με τα χίλια ζόρια και μετά από πολλά reloads last savepoint...Οι daisho είναι αγγούρι να τους βγάλεις!! 8 1
naruto14 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Εντωμεταξύ θέλω να παίξω περισσότερο αλλά έχω ξεζουμίσει το περιεχόμενο το παιχνιδιού σε side missions και μένουν κάτι ερωτηματικά μόνο στο χάρτη και οι side αποστολές τύπου βρες Χ πιάτα, σκότωσε Y bandits κλπ. Και αυτά στις 65 ώρες. Δυστυχώς αυτά δεν με τραβάνε να ασχοληθώ. Κάποιες άλλες side αποστολές που είχαν και ένα ωραίο story από πίσω (όπως οι Yokai και η Butterfly Girl) ήταν πιο ενδιαφέρουσες και σε παρότρυνε να ασχοληθείς. Τώρα έχει μείνει δυστυχώς μόνο η σαβούρα side... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα