Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Shadows [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Μακάρι να μην κλεισει το χαστούκι που ήθελα να φάει το έφαγε από εκεί και πέρα αναπόφευκτα θα γίνει πιο φτωχή η gaming κοινότητα με κάτι τέτοιο. Ούτε θέλω να πάνε όλα σε microsoft η tencent και να έχουμε αυτά που βλέπουμε. 

Ρε συ arkin τι πιο φτωχή θα γίνει??? πιο φτωχή είναι τώρα η gaming βιομηχανία που υπάρχουν τέτοιες σιχαμερές εταιρίες που ζητάνε λεφτά με τέτοια παιχνίδια που βγάζουν, σου λένε για skull $ bones AAAA και αλλα ωραία... ανέφερες 3 franchise τους και τα 3 είναι το ίδιο παιχνίδι με άλλο μανδύα... μακάρι λοιπόν κλείσιμο ή εξαγορά ώστε να πάρουν και άλλοι το μήνυμα, δε τρώμε όλοι κουτόχορτο να αγοράζουμε τις βλακείες τους

• Like 6
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζει κανείς αυτή τη τακτική στο UFC...

• Haha 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, firepc said:

2 εκ παίκτες λέει :lol:

Ούτε 60Κ δεν πέρασε στο steam

AC ήταν πάντα τεράστιο στις κονσόλες, το Valhalla είχε peak 15k στο steam... Mirage 8k

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, Spartan117 said:

AC ήταν πάντα τεράστιο στις κονσόλες, το Valhalla είχε peak 15k στο steam... Mirage 8k

Δεν υπηρχαν στο Steam απο Day 1 ομως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, starmanwarz said:

Δεν υπηρχαν στο Steam απο Day 1 ομως.

Σίγουρα, αλλά ούτε ήταν full price. Δεν νομίζω οτι σώζεται η Ubi αλλά το shadows σίγουρα θα πουλήσει.

Αυτό που έκαναν τα παλικάρια με το engine μόνο και μόνο το αξίζει.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, psof είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζει κανείς αυτή τη τακτική στο UFC...

Η στάση της σαύρας / του βατράχου / της χελώνας; :P 

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, firepc said:

2 εκ παίκτες λέει :lol:

Ούτε 60Κ δεν πέρασε στο steam

Λογικό όταν μπορείς να βάλεις 1 μήνα "game pass" στο Ubisoft Connect για 18 ευρώ αντί να το πάρεις "full price" στο Steam. 😛

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Καλά αυτό είναι και λίγο άδικο γιατί άλλο το Παρίσι κατά την Γαλλική επανάσταση και άλλο η feudal Japan με τις επίπεδες γενικά πόλεις...

Δημοσ.
54 minutes ago, psof said:

Καλά αυτό είναι και λίγο άδικο γιατί άλλο το Παρίσι κατά την Γαλλική επανάσταση και άλλο η feudal Japan με τις επίπεδες γενικά πόλεις...

Νομιζω αναφέρεται στο animation που η κίνηση στο unity δείχνει πιο φυσική σε σχεση με το shadows

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, naruto14 είπε

Επίσης για τους υπέρμαχους του metacritic που θεωρούν το Ghost of Tsushima πολύ καλύτερο παιχνίδι, να υπενθυμίσω ότι και εκείνο έχει μόλις 83 metascore.

Η Directors Cut πάντως είχε μεγαλύτερο score :P 

image.png.0875cdefc5d868a0bc53d068dacbcf4a.png

οπως και σε steam reviews, αν και ειναι νωρίς ακόμα, δεν νομίζω να πλησιάσει το Tsushima

image.png.42be0a295f0bde8e853c668e9175a38a.png image.png.ff82e31e7afdbcb5acc35fbf13ba8dae.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Η Directors Cut πάντως είχε μεγαλύτερο score :P 

image.png.0875cdefc5d868a0bc53d068dacbcf4a.png

οπως και σε steam reviews, αν και ειναι νωρίς ακόμα, δεν νομίζω να πλησιάσει το Tsushima

image.png.42be0a295f0bde8e853c668e9175a38a.png image.png.ff82e31e7afdbcb5acc35fbf13ba8dae.png

Η director's cut το ίδιο παιχνίδι είναι, με ένα αδιάφορο expansion επιπλέον. Εγώ τα απόλαυσα και τα δύο το ίδιο εξίσου, παρά τα ελαττώματα του καθενός. Και το λέει αυτό κάποιος που παράτησε το Odyssey στις 15-20 ώρες και το Valhalla στο 5ωρο. Παρόλο που λατρεύα τα setting τους, ειδικά στην περίπτωση του Odyssey, έβλεπα ξανά το ίδιο παιχνίδι με το Origins που είχα ρίξει 70+ ώρες .

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Ρε συ arkin τι πιο φτωχή θα γίνει??? πιο φτωχή είναι τώρα η gaming βιομηχανία που υπάρχουν τέτοιες σιχαμερές εταιρίες που ζητάνε λεφτά με τέτοια παιχνίδια που βγάζουν, σου λένε για skull $ bones AAAA και αλλα ωραία... ανέφερες 3 franchise τους και τα 3 είναι το ίδιο παιχνίδι με άλλο μανδύα... μακάρι λοιπόν κλείσιμο ή εξαγορά ώστε να πάρουν και άλλοι το μήνυμα, δε τρώμε όλοι κουτόχορτο να αγοράζουμε τις βλακείες τους

Η Ubisoft δεν πρόκειται να κλείσει, το franchise αξίζει 7 δισεκατομμύρια, ενώ η Ubisoft αξίζει 1+ δισεκατομμύρια και χρωστάει δεν ξέρω ποσα. 

Το franchise θα συνεχίσει ανεξαρτήτως Ubisoft, το θέμα είναι να πάρει το πόδι το παρόν management. Στο παρακάτω video τα εξηγεί:

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Η Ubisoft δεν πρόκειται να κλείσει, το franchise αξίζει 7 δισεκατομμύρια, ενώ η Ubisoft αξίζει 1+ δισεκατομμύρια και χρωστάει δεν ξέρω ποσα. 

Το franchise θα συνεχίσει ανεξαρτήτως Ubisoft, το θέμα είναι να πάρει το πόδι το παρόν management. Στο παρακάτω video τα εξηγεί:

Η σειρά assassin Creed ίσως είναι η μοναδική σειρά που δεν εξαρτάται από τις βαθμολογίες που παίρνει στο metacritic! Τα περισσότερα παιχνίδια assassin's Creed έχουν σχετικά μέτριες βαθμολογίες γύρω στα 80 αλλά πουλάνε τα κέρατα τους!!

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...