Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Shadows [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 485
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει παιχνίδι της Ubisoft από τα ΑΑΑ που να μην έχει υποδειγματικα πανέμορφο κόσμο. Θέλετε far cry θέλετε AC θέλετε ghost recon θέλετε fenyx θέλετε watch dogs θέλετε crew θέλετε division τι να πρώτο αναφέρω. Και είναι ένας από τους λόγους που αν και με βαρετά quests ειδικά τα side γουστάρω πάρα πολύ απλά να περιπλανιεμαι να βγάζω τις φώτο μου και να χαλαρωνω. Όταν περνάς καλά με κάτι αυτό είναι το μόνο που μετράει. Και όσο και να κράζετε η Ubisoft σε αυτό το κομμάτι απλά την αγαπω. 

Τώρα για πιο λόγο πάει για φούντο? Για άλλους λόγους για την ασέβεια στους gamers σε κάποια θέματα για τα NFT και λίγο ότι έχει πλατιασει σεναριακα συν το μεγαλύτερο θέμα το έντονο woke στοιχείο από εποχή FC new dawn. Μακάρι να μην κλεισει το χαστούκι που ήθελα να φάει το έφαγε από εκεί και πέρα αναπόφευκτα θα γίνει πιο φτωχή η gaming κοινότητα με κάτι τέτοιο. Ούτε θέλω να πάνε όλα σε microsoft η tencent και να έχουμε αυτά που βλέπουμε. 

• Like 7
Δημοσ.

Αναφορικά με τις απαιτήσεις πως στέκεται σε σχέση με το Valhalla ή το οdyssey  ? 

Στα ίδια settings θέλει περισσότερο hardware ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω σε μορφή ψηφιακού κωδικού από αγορά CPU το εν λόγω παιχνίδι και δεν το θέλω. Το δίνω 40 €. Όποιος το θέλει ας στείλει πμ. Έχει και 6 μήνες συνδρομή στο Ubisoft+ Classics. 

Edit:  Επίσης είναι μόνο για όσους έχουν επεξεργαστές 13ης και 14ης γενιάς Intel!!

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Assassin's Creed Shadows [PC]
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δεν έχω παίξει παιχνίδι της Ubisoft από τα ΑΑΑ που να μην έχει υποδειγματικα πανέμορφο κόσμο. Θέλετε far cry θέλετε AC θέλετε ghost recon θέλετε fenyx θέλετε watch dogs θέλετε crew θέλετε division τι να πρώτο αναφέρω. Και είναι ένας από τους λόγους που αν και με βαρετά quests ειδικά τα side γουστάρω πάρα πολύ απλά να περιπλανιεμαι να βγάζω τις φώτο μου και να χαλαρωνω. Όταν περνάς καλά με κάτι αυτό είναι το μόνο που μετράει. Και όσο και να κράζετε η Ubisoft σε αυτό το κομμάτι απλά την αγαπω. 

Τώρα για πιο λόγο πάει για φούντο? Για άλλους λόγους για την ασέβεια στους gamers σε κάποια θέματα για τα NFT και λίγο ότι έχει πλατιασει σεναριακα συν το μεγαλύτερο θέμα το έντονο woke στοιχείο από εποχή FC new dawn. Μακάρι να μην κλεισει το χαστούκι που ήθελα να φάει το έφαγε από εκεί και πέρα αναπόφευκτα θα γίνει πιο φτωχή η gaming κοινότητα με κάτι τέτοιο. Ούτε θέλω να πάνε όλα σε microsoft η tencent και να έχουμε αυτά που βλέπουμε. 

Κι εγω την αγαπάω σαν εταιρία και πιστεύω αρκετοί εδώ μέσα συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφεις, όμως δεν αισθάνεσαι έστω και λίγο προδομένος τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο τίτλο και το ξεχείλωμα του;

Δημοσ.

Αυτό με τα players engaged αντί τις κανονικές πωλήσεις είναι εντελώς κουταμάρα. Και η EA έλεγε 1.5-2εκ players engaged για το Veilguard και ξέρουμε πως πήγε αυτό.

Δεν ξέρουμε πόσες απο τις Ubisoft+ συνδρομές υπήρχαν πριν το Shadows, ποσες έγιναν για το Shadows μόνο για δοκιμή και μετά ακύρωση, πόσοι πήραν το παιχνίδι σαν δώρο με κάποιο τρόπο κλπ.

Στο steam έχει αυτή τη στιγμή 57χιλ άτομα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το steam δεν είναι αντιπροσωπευτικός παράγοντας ούτε για τους παίκτες, ούτε για τις πωλήσεις. Το ίδιο ισχύει και για αλλά παιχνίδια που είναι σε συνδρομητές και παρέχονται σε κλειδιά για άλλα storefronts όπως της EA, της Microsoft κλπ.

Επίσης για τους υπέρμαχους του metacritic που θεωρούν το Ghost of Tsushima πολύ καλύτερο παιχνίδι, να υπενθυμίσω ότι και εκείνο έχει μόλις 83 metascore. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε χολή για όποιον περνάει καλά με αυτά τα παιχνίδια. Τα αρνητικά τους στο open world είναι γνωστά, αλλά παρόλα αυτά έχουν απήχηση. Ας αφήσουμε τον κόσμο να τα απολαύσει 😝

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Κι εγω την αγαπάω σαν εταιρία και πιστεύω αρκετοί εδώ μέσα συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφεις, όμως δεν αισθάνεσαι έστω και λίγο προδομένος τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο τίτλο και το ξεχείλωμα του;

Εννοεις για το shadows? Απο λιγο που διαβασα γιατι προσεχω αρκετα με τα spoilers μιλαμε για κατι αρκετα woke που ειναι και το μεγαλυτερο ελαττωμα του παιχνιδιου. Σαν gameplay και κοσμο ειδα οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Αυτο το woke πιστευω οτι θα καταστρεψει πολυ κοσμο το force τετοιων στοιχειων δηλαδη. Η φραση go woke go broke ειναι η μεγαλυτερη αληθεια των τελευταιων χρονων. 

Δημοσ.

Απο δω κ πέρα τι εχουμε να περιμενουμε; Οι unboxholics πεταξαν σχολιο οτι ξερουν το μέλλον του AC και λένε οτι θα ειναι κάτι επικό, αλλά δεν μπορούν να μιλησουν ακομα γιαυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...