Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Shadows [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@naruto14 Γιακούζα δεν έχω παίξει, οπότε δεν έχω άποψη, αν και το έχω ακούσει κι από άλλους. Είναι άλλο όμως το σενάριο κι άλλο οι χαρακτήρες και η εμβάθυνση τους. Όπως και να έχει είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει κάτι τέτοιο. Υποκειμενικά είναι αυτά βεβαίως οπότε... συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Για shadows όταν το παίξω (εννοείται αλλά εν ευθέτω) θα έχω άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι χρειάστηκαν 4 games για να ξαναβάλουν proper parkour/animation είναι για γέλια, ειδικά όταν παραμένει κατώτερο του Unity. Τι φάση, έχουν ξεχάσει ότι έφτιαξαν εκείνο το game;! Που να μην ήταν και Γάλλοι. Άντε φτάνει, η Tencent παραμονεύει στις σκιές. :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραίο μου φαίνεται μέχρι στιγμής.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρόλο βαράει ένα εικονίδιο με ένα ματάκι που έχει στο κέντρο  και πάνω της οθόνης;

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 1:56 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το ότι χρειάστηκαν 4 games για να ξαναβάλουν proper parkour/animation είναι για γέλια, ειδικά όταν παραμένει κατώτερο του Unity. Τι φάση, έχουν ξεχάσει ότι έφτιαξαν εκείνο το game;! Που να μην ήταν και Γάλλοι. Άντε φτάνει, η Tencent παραμονεύει στις σκιές. :P

Παρόλο που έχει υποστεί δραματικές βελτιώσεις το παρκουρ, έχει ορισμένες φορές κάποια σημεία που σκαλώνει. Όσο περισσότερο το μαθαίνεις και καταλαβαίνεις πως λειτουργεί μπορείς να τα μειώσεις αισθητά. Θέλει να μάθεις πότε να χρησιμοποιείς το A και πότε το B (Xbox Controller). 

Η διαφορά με το Unity, είναι ότι εκεί είχε πολύ διαφορετική αρχιτεκτονική η εποχή που επέτρεπε μεγαλύτερη ελευθερία στην πόλη. Εδώ, ακόμα και το Kyoto που είναι η μεγαλύτερη πόλη στο παιχνίδι, είναι πρακτικά ένα χωριουδάκι μπροστά στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης :P

Στις 21/3/2025 στις 2:38 ΜΜ, lucanis είπε

Πολύ ωραίο μου φαίνεται μέχρι στιγμής.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ρόλο βαράει ένα εικονίδιο με ένα ματάκι που έχει στο κέντρο  και πάνω της οθόνης;

Φαντάζομαι θα λες αυτό που σου δείχνει αν είσαι visible κατά το stealth. Δεν του δίνω ποτέ σημασία η αλήθεια είναι, δεν έχει και πολύ μεγάλη ουσία η ύπαρξη του. Καλύτερα να κάνεις focus στο περίγυρο σου και να ανιχνεύεις εχθρούς με Eagle Vision.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/3/2025 στις 3:37 ΜΜ, naruto14 είπε

Παρόλο που έχει υποστεί δραματικές βελτιώσεις το παρκουρ, έχει ορισμένες φορές κάποια σημεία που σκαλώνει.

Και να σκαλώσει δεν τρέχει και κάτι...🤣

Επεξ/σία από psof
  • Haha 9
Δημοσ.

Να το δοκιμάσω λέτε στο σύστημα της υπογραφής η θα παίξω σε 1080 low;

Έχω αγορασμένα όλα τα προηγούμενα της σειράς αλλά δεν ξέρω όσο gameplay εχω δει κάτι με χαλάει στο συγκεκριμένο. Θα βάλω τη μηνιαία συνδρομή απλά και μόνο να το τερματίσω, δεν ξέρω αν θα το αγοράσω ακόμα..

Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 4:45 ΜΜ, psof είπε

Και να σκαλώσει δεν τρέχει και κάτι...🤣

Επέκταση  

Καλά αυτά είναι extreme bugs που πρέπει να είσαι τελείως άτυχος (ή τυχερός, depending on how you see it 😝) για να σου τύχουν. Δεν έχω συναντήσει ούτε καν κάτι κοντά σε τόσο περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/3/2025 στις 7:05 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

Τι φάση, μάζεψαν NPC's απο το SW outlaws και τους πέταξαν φεουδαρχική Ιαπωνία;

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 2
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 8:37 ΜΜ, Tenshi είπε

Τι φάση, μάζεψαν NPC's απο το SW outlaws και τους πέταξαν φεουδαρχική Ιαπωνία;

όχι μόνο τους NPC - η Ναόμι ξεσκίζει τους πάντες με τόση ευκολία και τόσο "ρεαλιστικά" που μου θύμισε την τύπισσα από το outlaws που έδινε μπουνιά (!!!) στο κεφάλι των stormtrooper (οι οποίοι έχουν κράνος) και αυτοί σωριάζονταν σα την Κανέλλη. 

μονο εγώ νόμιζα στην αρχή ότι ο yasuke φοράει φόρμα adidas? 

• Haha 6
Δημοσ.

Από θέμα perfomance πάντως επιβεβαιώνω το παιχνίδι τρέχει βούτυρο και απ όσο είδα ο 566.36 driver είναι πιο γρήγορος από τον τελευταίο 572.83. Με τον 566.36 είχα 53-54fps και με τον 572.83 είχα 49-50fps στην ίδια σκηνή χωρίς fg. 

Ξεκίνησε δυνατά πάντως το παιχνίδι με καλή εισαγωγή να δούμε και παρακάτω. Τα γραφικά, φωτισμοί, textures, flora είναι πολύ εντυπωσιακά και το draw distance απλά απίστευτο, έχουν κάνει φοβερή δουλειά.  

ACShadows-plus-2025-03-22-00-19-26-559.j

ACShadows-plus-2025-03-22-00-19-08-689.j

ACShadows-plus-2025-03-22-00-23-26-664.j

ACShadows-plus-2025-03-22-00-28-24-142.j

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
  Στις 21/3/2025 στις 9:41 ΜΜ, ParafronGR είπε

μου θύμισε την τύπισσα από το outlaws που έδινε μπουνιά (!!!) στο κεφάλι των stormtrooper (οι οποίοι έχουν κράνος) και αυτοί σωριάζονταν σα την Κανέλλη.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...