MSSB Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ενδιαφέρον αυτο που αναφέρεις, εγώ διαβάζω θέματα απόδοσης σε nvidia κάρτες πάντως https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-shadows-suffers-from-major-optimization-issues-on-nvidia-gpus/ Και εδώ πιο αναλυτικά και με άλλες κάρτες που έτρεξε https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-shadows-pc-performance-analysis/ Ακριβώς! Τι παίζει και η 5090 δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 60 fps χωρίς RT. Ισως φτιάχνουν κανένα day one patch; Τα παιχνίδια τους τα δοκιμάζουν καθόλου πριν τα βγάλουν; 😂
sleepychris Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 minutes ago, MSSB said: Τι παίζει και η 5090 δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 60 fps χωρίς RT. Ισως φτιάχνουν κανένα day one patch; Τα παιχνίδια τους τα δοκιμάζουν καθόλου πριν τα βγάλουν; 😂 η αλλη πλευρα του νομισματος βεβαια λεει "η nvidia θελει τοσα φραγκα για μια καρτα που δεν μπορει να πιασει 60fps σε 4k χωρις RT ?"... 1
naruto14 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Η συνταγή είναι πάλι η κλασική UBI? δηλαδή πήγαινε καθάρισε το outpost ανέβα στο tower άνοιξε τον χάρτη κτλπ? Έχει τη κλασσική δομή της Ubisoft εννοείται, αλλά είναι σερβίρισμενη με τέτοιο τρόπο που καμουφλάρει κάπως το άφθονο περιεχόμενο. Σε αντίθεση με παλαιότερα ac που γέμιζε το map με markers. Επιπλέον, όλα είναι προαιρετικά, και δεν σε αναγκάζει να ασχοληθείς για να ανέβεις λεβελ. Αν και πέρα από τα πολλά κάστρα, δεν βρήκα κάτι που είναι τόσο χρονοβόρο σαν activity που να κουράζει από την επανάληψη. Ακόμα και τα synchronization points ξεκλειδώνονται μόνο για το fast travel. Δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω. 2
SabotazNic Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Σε αντίθεση με παλαιότερα ac που γέμιζε το map με markers. Δεν ξερω, το odyssey, περα απο καποια collectibles, δεν μου εδωσε αυτην την εντυπωση. Τα side του ηταν ενδιαφεροντα, και αν δεν βιαζοσουν να ανακαλυψεις τον χαρτη, λιγο πολυ σε πηγαιναν παντου. Ακομα και καποια collectibles (πχ θυμαμαι σε ενα πολυ μικρο νησι ανατολικα), ηταν οκ σε συγκριση με αλλα games. Εδω το combat παντως φαινεται βαρετο και επαναληψιμο 1
psof Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Το κανονικό modern AC δηλαδή με διαφορετικό θέμα. Παρόμοιες βαθμολογίες επίσης αν όχι λίγο χειρότερες. Πολύ generic content με τα κλασικά open world bugs, μέτρια ιστορία και γράψιμο, νερόβραστα mechanics, πολύ καλό παρκούρ πάνω σε γενικά πολύ πιστές αναπαραστάσεις της εποχής. Νομίζω αν σωθεί η εταιρία το επόμενο AC θα έχει θέμα τους πειρατές όπως το Black Flag αλλά με το μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο θέμα με μεγάλη προοπτική επιτυχίας για να τους σώσει.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Πάμε λίγο! Μύρισε τζαπανίλα και πρωινά Σαββατοκύριακου 90s --- και μόλις ξεκίνησε η ubi UK να παίζει το παιχνίδι σε pc https://www.twitch.tv/ubisoft 3 1
Vlad27 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Πάμε λίγο! Μύρισε τζαπανίλα και πρωινά Σαββατοκύριακου 90s --- και μόλις ξεκίνησε η ubi UK να παίζει το παιχνίδι σε pc https://www.twitch.tv/ubisoft ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!! (το βιντεάκι όχι το παιχνίδι). 2
negator2vc Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στην αρχη νομισα οτι ηταν ενα fan made video. Μετα ειδα οτι ειναι ο λογαριασμος της Ubi. 😮 Κορυφαιο user comment "If this was the actual pitch for this game. It would have never received any backlash." 🤣 Μου θυμισε κατι παλαιες ταινιες (του 80?) με νιντζα. Ultra retrila 😉 Επεξ/σία 19 Μαρτίου από negator2vc
CarbonFibre Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Γεμίσαμε με "return to form" reviews πάλι... Επεξ/σία 19 Μαρτίου από CarbonFibre 13
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Vlad27 είπε ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!! (το βιντεάκι όχι το παιχνίδι). και γω το παιχνίδι όσο είδα, το βρήκα μια από τα ίδια βαρετό. Βασικά βαρετή ήταν η εισαγωγή που έπαιζε ο τύπος, μιλούσε και έλεγε και χαζά. Δε ξέρω πως θα είναι η συνέχεια και πως το παιχνίδι ολόκληρο γιατί το έκλεισα το stream της ubi που έβλεπα. Μακάρι να μην είναι βαρετό! Επεξ/σία 19 Μαρτίου από xtrmsnpr 2
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Αν και έχει χαθεί η συνταγή εδω και χρόνια το πήρα με την συνδρομή της ubi να το δοκιμάσω
Silverage Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Εγώ αν και έχω αγοράσει και παίξει όλα τα AC μέχρι τώρα (εκτός από το 1), αυτό δεν θα το αγοράσω επίτηδες για τιμωρία της Ubisoft. Θα το παίξω βέβαια....με άλλον τρόπο. 1
seithan Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 hours ago, CarbonFibre said: Γεμίσαμε με "return to form" reviews πάλι... "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη..!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα