Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed Shadows [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάψει να ασχολούμαι με τη συγκεκριμένη σειρά γιατί η μπάλα σεναριακα έχει χαθεί. Το τελευταίο creed που ειχα παίξει ηταν το Valhalla, το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου. 

• Like 1
  • Απαντ. 486
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 18/3/2025 στις 6:52 ΜΜ, sleepychris είπε

Τι ακριβως βρισκεις «περιεργο» ;

9 και 10ρια όπως και 6ρια και 7ρια, κοινώς πέρα από τα 8ρια, έχει αρκετές βαθμολογίες του ύψους και του βάθους.

Φέρνει αρκετά στις βαθμολογίες του Valhalla.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από βαθμολογιες όπως φαίνεται είναι άλλη μια μετριότητα της Ubisoft 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Προσωπικά, έχοντας ξεζουμισει το Origins, δεν άντεξα πολλές ώρες στα Odyssey και Valhalla. Τελείωσα ωστόσο το Mirage το οποίο βρήκα αρκετά μέτριο. Το Shadows κάνει αρκετά πράγματα καλά για να δώσει μια νέα πνοή στο franchise, τουλάχιστον σε gameplay μηχανισμούς. Δεν είναι η επανάσταση που κάποιος φανταζόταν, αλλά είναι σίγουρα ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι. Και οι καθυστερήσεις έπιασαν τόπο, βλέποντας πόσο optimized είναι σε όλα του .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 18/3/2025 στις 8:06 ΜΜ, naruto14 είπε

Και οι καθυστερήσεις έπιασαν τόπο, βλέποντας πόσο optimized είναι σε όλα του .

Ενδιαφέρον αυτο που αναφέρεις, εγώ διαβάζω θέματα απόδοσης σε nvidia κάρτες πάντως

https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-shadows-suffers-from-major-optimization-issues-on-nvidia-gpus/

Και εδώ πιο αναλυτικά και με άλλες κάρτες που έτρεξε

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-shadows-pc-performance-analysis/

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 7:33 ΜΜ, Fulgore είπε

9 και 10ρια όπως και 6ρια και 7ρια, κοινώς πέρα από τα 8ρια, έχει αρκετές

Τουλαχιστον στη φωτογραφια που εβαλες, 6αρια κ 7αρια δεν βλεπω.

• Haha 1
Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 8:20 ΜΜ, sleepychris είπε

Τουλαχιστον στη φωτογραφια που εβαλες, 6αρια κ 7αρια δεν βλεπω.

Η φωτογραφία δείχνει κάποιες βαθμολογίες από ορισμένα ''γνωστα'' κανάλια, και αν δεις από κάτω λέει ότι υπάρχουν συνολικά πάνω από 110 reviews.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 8:21 ΜΜ, Fulgore είπε

Η φωτογραφία δείχνει κάποιες βαθμολογίες από ορισμένα ''γνωστα'' κανάλια, και αν δεις από κάτω λέει ότι υπάρχουν συνολικά πάνω από 110 reviews.

Αν εχεις τη καλοσυνη, στειλε μια το link. 
Ειτε εδω ειτε pm.

• Haha 1
Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 8:10 ΜΜ, Fulgore είπε

Ενδιαφέρον αυτο που αναφέρεις, εγώ διαβάζω θέματα απόδοσης σε nvidia κάρτες πάντως

https://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-shadows-suffers-from-major-optimization-issues-on-nvidia-gpus/

Και εδώ πιο αναλυτικά και με άλλες κάρτες που έτρεξε

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-shadows-pc-performance-analysis/

Για να είμαι ειλικρινής, δε δοκίμασα να κάνω brute force πολλά fps. Ήξερα ότι θέλω να παίξω με το Ray tracing ψηλά, οπότε ότι ρυθμίσεις πείραξα γίνονταν γύρω από αυτό το σκεπτικό. Και με frame gen στα 80-100 fps, δεδομένου ότι παίζω με controller και το latency ήταν μόνιμα κάτω από 30ms, η εμπειρία μου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Και σε αυτές τις ρυθμίσεις δεν είδα ούτε το CPU να ζορίζεται. 

Βγήκαν και οι επίσημοι drivers σήμερα. Θα τους δοκιμάσω μήπως βελτιώνουν κάτι, αλλά δε νομίζω να δω κάποια διαφορά.

Δημοσ.
  Στις 18/3/2025 στις 8:06 ΜΜ, naruto14 είπε

Προσωπικά, έχοντας ξεζουμισει το Origins, δεν άντεξα πολλές ώρες στα Odyssey και Valhalla. Τελείωσα ωστόσο το Mirage το οποίο βρήκα αρκετά μέτριο. Το Shadows κάνει αρκετά πράγματα καλά για να δώσει μια νέα πνοή στο franchise, τουλάχιστον σε gameplay μηχανισμούς. Δεν είναι η επανάσταση που κάποιος φανταζόταν, αλλά είναι σίγουρα ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι. Και οι καθυστερήσεις έπιασαν τόπο, βλέποντας πόσο optimized είναι σε όλα του .

Η συνταγή είναι πάλι η κλασική UBI? δηλαδή πήγαινε καθάρισε το outpost ανέβα στο tower άνοιξε τον χάρτη κτλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...