tsofras Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου 54 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Παίδες, την Τετάρτη (29/5) είναι και ο τελικός Conference League 2024 στις 10.00 μ.μ. έχετε το υπόψη και για τον χώρο συνάντησης και για τυχόν κίνηση στους δρόμους που μπορει να προκύψει Εγώ είμαι Ο.Κ. όλες τις μέρες (δεν ψήφισα για να μην επηρεάσω το αποτέλεσμα χωρίς λόγο) Έτσι πείτε και τα αθλητικά γιατί εγώ δεν ασχολούμαι Ωραίος Νίκο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Εγώ θα είμαι 8 με 10 Ιουνίου για την Αθήνα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 21/5/2024 στις 10:22 ΜΜ, @pnea1973 είπε Εγώ θα είμαι 8 με 10 Ιουνίου για την Αθήνα!!! Ωραία θα ήταν να βλέπαμε το BYD στη συνάντηση ------------------ 8 έχουμε ψηφίσει , υπάρχει διασπορά @NTC Labs που είσαι εσύ ? Δεν πιστεύω να μην έρθεις ? Δεν ξέρω αν βγαίνει άκρη με την μέρα απο το Poll πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 2 ώρες πριν, tsofras είπε Ωραία θα ήταν να βλέπαμε το BYD στη συνάντηση ------------------ 8 έχουμε ψηφίσει , υπάρχει διασπορά @NTC Labs που είσαι εσύ ? Δεν πιστεύω να μην έρθεις ? Δεν ξέρω αν βγαίνει άκρη με την μέρα απο το Poll πάντως εκτος απροοπτου παρασκευες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου O @ritualistic μας το κρυβει το Q! Αντε για ελα, κ αυτη τη φορα θα ειμαστε κοντα! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Καλημερες! Μεχρι 15 Ιουνιου με Ποσειδωνια, γιορτες σχολειων, φροντιστηριων κτλ ανεβαινω τον Γολγοθα μου.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Well το ακυρώνουμε αφού δεν μπορούμε να συντονιστούμε ούτε καν οι 5-6 που μαζευόμαστε συνήθως λόγω υποχρεώσεων. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για όταν κανονίσουμε ας μου στείλει p.m. να τον βάλω στο viber group. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Θα ήθελα να έρθω κι εγώ να δω τις αμαξάρες σας (και το gadget για το wireless) αλλά δουλεύω με βάρδιες οπότε λίγο δύσκολα 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις