imr Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Εγω ψηφισα, θα ηθελα να ερθω αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να ειμαι 6+ νοτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου 1 ώρα πριν, imr είπε Εγω ψηφισα, θα ηθελα να ερθω αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να ειμαι 6+ νοτια Συνήθως καθόμαστε κανα 3ωρο και 7 αν έρθεις καλά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 18/5/2024 στις 2:33 ΜΜ, imr είπε Εγω ψηφισα, θα ηθελα να ερθω αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να ειμαι 6+ νοτια Στις 18/5/2024 στις 3:42 ΜΜ, tsofras είπε Συνήθως καθόμαστε κανα 3ωρο και 7 αν έρθεις καλά είναι Έχει μεγαλώσει και πολύ η μέρα, οπότε είμαστε μια χαρά! Οκτώ και δέκα τώρα και δεν έχει δύσει καλά-καλά ο Ήλιος ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Δυσκολη εβδομαδα μου βαλατε 😕 Δε ψηφιζω ακομα μην αλλοιωσω το αποτελεσμα κ στο τελος δεν τα καταφερω Τη τρεχουσα θα ημουν πιο άνετος..για την επομενη θα το ξερω προς το τελος της τρεχουσας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυσκολη εβδομαδα μου βαλατε 😕 Δε ψηφιζω ακομα μην αλλοιωσω το αποτελεσμα κ στο τελος δεν τα καταφερω Τη τρεχουσα θα ημουν πιο άνετος..για την επομενη θα το ξερω προς το τελος της τρεχουσας Την τρέχουσα δεν μπορώ εγώ Θέτε να το πάω την επόμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου για να είμαι ειλικρινής την επόμενη Τετάρτη, σε 10 μέρες δλδ θα με βόλευε κι εμένα καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 23 λεπτά πριν, zanskou είπε για να είμαι ειλικρινής την επόμενη Τετάρτη, σε 10 μέρες δλδ θα με βόλευε κι εμένα καλύτερα Μα για την επόμενη εβδομάδα έχω βάλει ημερομηνίες 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου με μπερδέψατε μωρέ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Καλημέρα Πρόσθεσα και την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου , έβαλα και 3 επιλογές αν είστε "flexible" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 9 ώρες πριν, tsofras είπε Την τρέχουσα δεν μπορώ εγώ Θέτε να το πάω την επόμενη? Μπηκα εβαλα για την επομενη Τεταρτη τωρα 😅 Θα βαλω και για τη πρωτη του ιουνιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Μόλις τώρα, paylidis είπε Μπηκα εβαλα για την επομενη Τεταρτη τωρα 😅 Θα βαλω και για τη πρωτη του ιουνιου Το έκανα reset κάντε ένα κόπο να ξαναψηφίσετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Θωμά για δες μια τα settings του poll. ζητάει να διαλέξεις τρεις επιλογές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zanskou είπε Θωμά για δες μια τα settings του poll. ζητάει να διαλέξεις τρεις επιλογές Πίστευα ότι είναι 1 έως 3 Θα το αλλάξω σε εύρος Edit : Έτοιμο thx man Επεξ/σία 20 Μαϊου από tsofras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου εγώ εκτός από 6-7/06 μπορώ γενικά, λογικά θα έρθω με το ds να γελάσουμε. Όποιος έχει το μηχανάκι για το wireless android auto ας το φέρει να το δούμε μήπως παραγγείλουμε και εμείς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Παίδες, την Τετάρτη (29/5) είναι και ο τελικός Conference League 2024 στις 10.00 μ.μ. έχετε το υπόψη και για τον χώρο συνάντησης και για τυχόν κίνηση στους δρόμους που μπορει να προκύψει Εγώ είμαι Ο.Κ. όλες τις μέρες (δεν ψήφισα για να μην επηρεάσω το αποτέλεσμα χωρίς λόγο) Επεξ/σία 20 Μαϊου από NovaLacertae 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις