tsofras Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σειρά έχουμε οι Νότιοι Για πάμε να δούμε τους συνήθεις ύποπτους και με το καλό να γνωρίζουμε και κάποιον "καινούριο" απο κοντά Εκτός Σ/Κ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων Μέρος : ΣΕΦ parklng ( θα κάνω update με google pin) Ώρα : 18.00-18.30 Ημέρα : Θα γίνει update Ψηφίστε https://strawpoll.com/XOgON1Gwan3 Επεξ/σία 18 Μαϊου από tsofras 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου count me in αν βολέψει η ώρα με τη δουλειά. για νότια βολεύει στο ΣΕΦ αν πάρουμε κανένα καφέ στο χέρι. ή προς Φλοίσβο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαϊου 11 λεπτά πριν, zanskou είπε count me in αν βολέψει η ώρα με τη δουλειά. για νότια βολεύει στο ΣΕΦ αν πάρουμε κανένα καφέ στο χέρι. ή προς Φλοίσβο Και εγώ για ΣΕΦ έλεγα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Καλή ιδέα. Κ προς Φλοίσβο καλά είναι ανάμεσα βασικά μαρίνα Φλοίσβου και tae kwo do θυμαμαι είχε χώρο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου ισχύει έχει ένα μεγάλο πάρκινγκ εκεί (λίγο πριν το Αβέρωφ και τη μαρίνα) και αρκετό χώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Καθημερινή, 6 + νοτια...καλά να περάσετε, μόνο με ελικόπτερο προλαβαίνω να έρθω 😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 21 λεπτά πριν, and_64 είπε Καθημερινή, 6 + νοτια...καλά να περάσετε, μόνο με ελικόπτερο προλαβαίνω να έρθω 😂 Ναι το σκέφτηκα για εσένα μαν εδώ βόρεια και άργησες Ρεπό δεν έχεις μέσα στην εβδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 9 minutes ago, tsofras said: Ναι το σκέφτηκα για εσένα μαν εδώ βόρεια και άργησες Ρεπό δεν έχεις μέσα στην εβδομάδα? Nope! Κοίτα αν δεν είναι Δευτέρα ή Τετάρτη μπορώ (υπο προυποθέσεις) να φύγω γύρω στις 7 αντί για 8-8μιση αλλά και πάλι, νότια δεν προλαβαίνω με τίποτα να ερθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 6 λεπτά πριν, and_64 είπε Nope! Κοίτα αν δεν είναι Δευτέρα ή Τετάρτη μπορώ (υπο προυποθέσεις) να φύγω γύρω στις 7 αντί για 8-8μιση αλλά και πάλι, νότια δεν προλαβαίνω με τίποτα να ερθω. Κρίμα, Ε ανοίγει ο καιρός κανονίζουμε πιο σύντομα και επάνω πάλι την επόμενη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Ίσως σας έρθω και εγώ! Σας διαβάζω silently Απο day 1 θα έλεγα. Με τον Θωμά είχαμε βρεθεί απο κοντά (αυτό το χειριστήριο απο τα edifier υπάρχει ακόμα; ) Τότε είχα και εγώ ανησυχίες και είχα καταλήξει σε Fiesta St-Line με το οποίο είμαι ακόμα αν και οι ανησυχίες ποτέ δεν τελειώνουν νομίζω. BTW πήρα γκατζετάκι που κάνει wireless το android auto οπότε αν έρθω τελικά θα το δει και απο κοντά όποιος ενδιαφέρεται. Ωραία φάση είναι ειδικά για 31 ευρώ που το πήρα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου ειχα πάρει κι εγώ ένα τέτοιο μπλιμπλίκι για το Ceed και την after market οθόνη που του είχα βάλει. όντως από τα καλύτερα λεφτά που είχα δώσει ποτέ για αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, papaniki είπε Ίσως σας έρθω και εγώ! Σας διαβάζω silently Απο day 1 θα έλεγα. Με τον Θωμά είχαμε βρεθεί απο κοντά (αυτό το χειριστήριο απο τα edifier υπάρχει ακόμα; ) Τότε είχα και εγώ ανησυχίες και είχα καταλήξει σε Fiesta St-Line με το οποίο είμαι ακόμα αν και οι ανησυχίες ποτέ δεν τελειώνουν νομίζω. BTW πήρα γκατζετάκι που κάνει wireless το android auto οπότε αν έρθω τελικά θα το δει και απο κοντά όποιος ενδιαφέρεται. Ωραία φάση είναι ειδικά για 31 ευρώ που το πήρα. Το είχα κρατήσει τόσο καιρό μήπως το ζήταγες , τώρα αγνοείται η τύχη του. Αν είναι να έρθεις θα κάνω μία ψακτική Επεξ/σία 17 Μαϊου από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Και εγώ βέβαια είμαι μέσα (εκτός απροόπτου) για όπου αποφασίσει την συνάντηση η ομάδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Εγώ ανάλογος. Η νε το αμαξι αν εινσι διαθέσιμο η με την μηχανή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου Ψηφίστε ημέρα έβαλα poll στο πρώτο post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις