FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλημέρα. Έχω που λετε ένα toyota avensis 2000, το οποιο πήρα από τον παππού μου. Έχω αρχίσει τελευταία να το συμμαζεύω. Έχω παρατηρήσει μπροστά ότι το δεξί και αριστερό φτερό, σαν να μην εινσι σε τόσο σωστή θέση, καθώς όταν πήγα να βάλω γνησια αλλά φανάρια και φλας, με το ζόρι μπαίνανε. Ξέρω πως ο παππούς μου πριν το πάρει χτύπησε λίγο το δεξί φτερό, και πως ο προηγούμενος είχε επίσης τρακάρει από την άλλη πλευρά. Το πήγανε σε έναν φανοποιό ο οποιος έκανε ένα "ψευτο" σουλούπωμα, ίσα ίσα για να μην φαίνεται με το μάτι πολύ.. Εκ του αποτελέσματος, φανάρια και φλας όπως είπα δεν μπαίνουν όπως πρέπει, ήθελαν λίγο πίεση για να κάτσουν. Εγω θέλω να γίνει δουλειά 100% επαγγελματική πλέον, αλλά, γίνεται τα φτερά να επισκευαστουν πλήρως από ψιλοτρακαρισκατα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Φυσικα και γινεται οτι θελεις να φταιξει ενας φανοποιος . Ωραιο αμαξι..Το ειχα 2000-2005 1
dpolal Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, FilipIoannidis είπε Καλημέρα. Έχω που λετε ένα toyota avensis 2000, το οποιο πήρα από τον παππού μου. Έχω αρχίσει τελευταία να το συμμαζεύω. Έχω παρατηρήσει μπροστά ότι το δεξί και αριστερό φτερό, σαν να μην εινσι σε τόσο σωστή θέση, καθώς όταν πήγα να βάλω γνησια αλλά φανάρια και φλας, με το ζόρι μπαίνανε. Ξέρω πως ο παππούς μου πριν το πάρει χτύπησε λίγο το δεξί φτερό, και πως ο προηγούμενος είχε επίσης τρακάρει από την άλλη πλευρά. Το πήγανε σε έναν φανοποιό ο οποιος έκανε ένα "ψευτο" σουλούπωμα, ίσα ίσα για να μην φαίνεται με το μάτι πολύ.. Εκ του αποτελέσματος, φανάρια και φλας όπως είπα δεν μπαίνουν όπως πρέπει, ήθελαν λίγο πίεση για να κάτσουν. Εγω θέλω να γίνει δουλειά 100% επαγγελματική πλέον, αλλά, γίνεται τα φτερά να επισκευαστουν πλήρως από ψιλοτρακαρισκατα? Όλα μπορεί να τα φτιάξει ο σωστός μάστορας. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις στο τέλος να έχεις ξοδέψει ποσό μεγαλύτερο από την αξία του αυτοκινήτου. Μιλάμε για 24 χρονών όχημα. 6
Narayan Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, FilipIoannidis είπε Καλημέρα. Έχω που λετε ένα toyota avensis 2000, το οποιο πήρα από τον παππού μου. Έχω αρχίσει τελευταία να το συμμαζεύω. Έχω παρατηρήσει μπροστά ότι το δεξί και αριστερό φτερό, σαν να μην εινσι σε τόσο σωστή θέση, καθώς όταν πήγα να βάλω γνησια αλλά φανάρια και φλας, με το ζόρι μπαίνανε. Ξέρω πως ο παππούς μου πριν το πάρει χτύπησε λίγο το δεξί φτερό, και πως ο προηγούμενος είχε επίσης τρακάρει από την άλλη πλευρά. Το πήγανε σε έναν φανοποιό ο οποιος έκανε ένα "ψευτο" σουλούπωμα, ίσα ίσα για να μην φαίνεται με το μάτι πολύ.. Εκ του αποτελέσματος, φανάρια και φλας όπως είπα δεν μπαίνουν όπως πρέπει, ήθελαν λίγο πίεση για να κάτσουν. Εγω θέλω να γίνει δουλειά 100% επαγγελματική πλέον, αλλά, γίνεται τα φτερά να επισκευαστουν πλήρως από ψιλοτρακαρισκατα? Στο δικό μου που έχει παρόμοιο πρόβλημα μπροστά, ο φανοποιός μου είπε πως για να γίνει σωστή δουλειά θέλει κανά χιλιάρικο, επειδή έχουν σπάσει τα σημεία στήριξης επάνω στον προφυλακτήρα και τα φώτα οπότε πρέπει να αλλαχθούν. Οτιδήποτε λιγότερο είναι προσωρινή λύση και θα φαίνεται πως είναι πρόχειρη δουλειά. Επομένως επειδή η εμπορική αξία όλου του οχήματος είναι ελάχιστα περισσότερα από την τιμή επισκευής, αποφάσισα να το αφήσω έτσι μέχρι να αλλαχθεί το όχημα.
FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 14 λεπτά πριν, dpolal είπε Όλα μπορεί να τα φτιάξει ο σωστός μάστορας. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις στο τέλος να έχεις ξοδέψει ποσό μεγαλύτερο από την αξία του αυτοκινήτου. Μιλάμε για 24 χρονών όχημα. Τώρα έχω ήδη δώσει αρκετά.. Απλά δεν θέλω με τη παραμικρή λακκούβα να φύγουν τα φλας, Επδ και τα δύο φλας στα φτερά δεν έχουν κουμπώσει καλά.. Λόγω των φτερών πάλι 13 λεπτά πριν, Narayan είπε Στο δικό μου που έχει παρόμοιο πρόβλημα μπροστά, ο φανοποιός μου είπε πως για να γίνει σωστή δουλειά θέλει κανά χιλιάρικο, επειδή έχουν σπάσει τα σημεία στήριξης επάνω στον προφυλακτήρα και τα φώτα οπότε πρέπει να αλλαχθούν. Οτιδήποτε λιγότερο είναι προσωρινή λύση και θα φαίνεται πως είναι πρόχειρη δουλειά. Επομένως επειδή η εμπορική αξία όλου του οχήματος είναι ελάχιστα περισσότερα από την τιμή επισκευής, αποφάσισα να το αφήσω έτσι μέχρι να αλλαχθεί το όχημα. Τώρα εγώ μπήκα ήδη στη διαδικασία αγόρασα φλας φανάρια κτλπ. Απλά θέλω να προλάβω καταστάσεις μη μου κρεμαστεί κσνενα φλας έξω, Επδ δεν έχουν κουμπώσει καλά Αργότερα θα ανεβάσω φώτο για να καταλάβετε πάνω Κατω τι παίζει
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 28 λεπτά πριν, dpolal είπε Όλα μπορεί να τα φτιάξει ο σωστός μάστορας. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις στο τέλος να έχεις ξοδέψει ποσό μεγαλύτερο από την αξία του αυτοκινήτου. Μιλάμε για 24 χρονών όχημα. Εξαρτάται και από τη μηχανική του κατάσταση και τα χλμ που έχει κάνει. Ισως να μην είναι κακή λύση.
FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εξαρτάται και από τη μηχανική του κατάσταση και τα χλμ που έχει κάνει. Ισως να μην είναι κακή λύση. Το αμάξι το έχω βάψει, και του έκανα πέρσι ένα γενικό ρεκτιφιέ, τα άλλαξα όλα, και πλέον δεν έχει καμία σχέση με πριν, μηχανικά αυτό. Στα θέματα φανοποιιας είναι που το έχω αφήσει.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε Το αμάξι το έχω βάψει, και του έκανα πέρσι ένα γενικό ρεκτιφιέ, τα άλλαξα όλα, και πλέον δεν έχει καμία σχέση με πριν, μηχανικά αυτό. Στα θέματα φανοποιιας είναι που το έχω αφήσει.. Σε αυτή την περίπτωση ίσως συμφέρει. Το έβαψες χωρίς να φτιάξεις και τις ζημιές από λαμαρίνες; Γιατί; Επεξ/σία 16 Μαϊου από Γιάννης Platano
villasg Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Βρες καποιον που κανει επισκευες "μαυρα" να στο φτιαξει γιατι ζητανε πολλα γενικα . Υπαρχουν σε καθε περιοχη καλοι και οικονομικοι μαστορες
FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε αυτή την περίπτωση ίσως συμφέρει. Το έβαψες χωρίς να φτιάξεις και τις ζημιές από λαμαρίνες; Γιατί; 0 Όχι, οι ζημιές "σουλουπωθηκαν", απλά όχι τελείως, σε μια οικονομική τιμή, ίσα για να μη το καταλαβαίνεις με τη πρώτη ματιά. Δουλειά δουλειά, δεν έγινε καλή. Τότε δεν είχα λεφτά και για το σωστό φτιάξιμο, και χωρίς βάψιμο φαινόταν το αμάξι πραγματικά γύφτικο 3 λεπτά πριν, villasg είπε Βρες καποιον που κανει επισκευες "μαυρα" να στο φτιαξει γιατι ζητανε πολλα γενικα . Υπαρχουν σε καθε περιοχη καλοι και οικονομικοι μαστορες Δεν έχω ιδέα από καλούς φανοποιους στην Αθήνα, στον θείο μου που πήγα για το βάψιμο ευχαριστημένος δεν είμαι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε Δεν έχω ιδέα από καλούς φανοποιους στην Αθήνα, στον θείο μου που πήγα για το βάψιμο ευχαριστημένος δεν είμαι. Σε ποια περιοχή μένεις; Ξέρω έναν πολύ καλό αλλά είναι στη Ν. Ιωνία
FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ποια περιοχή μένεις; Ξέρω έναν πολύ καλό αλλά είναι στη Ν. Ιωνία Καλλιθέα μένω. Δεν με πειράζει να πεταχτώ και νέα Ιωνία. Εγώ θέλω να γίνει σωστή δουλειά, να επανέλθουν τα φτερά για να δέχονται τα φλας κανονικά. Ακόμα και η μάσκα δεν μπαίνει καλά, λόγω των φαναριών που δεν κάθονται καλά, λόγω των φτερών πάλι..
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 54 λεπτά πριν, FilipIoannidis είπε Καλλιθέα μένω. Δεν με πειράζει να πεταχτώ και νέα Ιωνία. Εγώ θέλω να γίνει σωστή δουλειά, να επανέλθουν τα φτερά για να δέχονται τα φλας κανονικά. Ακόμα και η μάσκα δεν μπαίνει καλά, λόγω των φαναριών που δεν κάθονται καλά, λόγω των φτερών πάλι.. https://www.xo.gr/profile/profile-905948090/el/ Πολυ καλος και τιμιος
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Μπας και έχει πάρει ράμφη κλπ και για αυτό δεν κάθονται σωστά τα φτερά κλπ;
FilipIoannidis Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Μπας και έχει πάρει ράμφη κλπ και για αυτό δεν κάθονται σωστά τα φτερά κλπ; Όταν λες ραμφη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα