Brashida Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα η εφαρμογή όπου να ακούγεται ο ήχος δυνατός και μπασατος..Έχω βρει κάτι εφαρμογές volume booster αλλά δεν κάνουν δουλειά δεν ακούγεται καθαρά ο ήχος
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Αυτό εξαρτάται πιο πολύ από το κινητό. Δοκίμασε το poweramp
Brashida Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 11 minutes ago, adi32 said: Αυτό εξαρτάται πιο πολύ από το κινητό. Δοκίμασε το poweramp Το ξέρω ότι εξαρτάται απλά είπα αν γίνεται κάτι τέτοιο...Δεν υπάρχει κάποια σελίδα πχ να βάζεις ένα τραγούδι κάτι και να στο μετατρέπη σε ποιο μπασατο αλλά να ακούγεται και καθαρά..
geomrk Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 απο κινητό μην περιμένεις πολλά.Για καλό ήχο σε μπάσο και να μη χάνει κοίτα σε ακουστικά άνω του 100ρικου
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, geomrk είπε απο κινητό μην περιμένεις πολλά.Για καλό ήχο σε μπάσο και να μη χάνει κοίτα σε ακουστικά άνω του 100ρικου και με BT ακουστικά των 15€ μια χαρά μπάσο ακούς 22 ώρες πριν, Brashida είπε Έχω βρει κάτι εφαρμογές volume booster αλλά δεν κάνουν δουλειά δεν ακούγεται καθαρά ο ήχος αν δώσεις πολλά μπάσα τι να σου κάνει το ηχειάκι, απλά θα μπουκώνει . Πάρε κανα BT φορητό ηχειάκι , σίγουρα καλύτερο θα ακούγεται σε μικρές εντάσεις με περισσότερο μπάσο Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από korakios
geomrk Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, korakios είπε και με BT ακουστικά των 15€ μια χαρά μπάσο ακούς και τοτε ποιος ο λογος υπαρξης των 300 ευρω ακουστικων; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από geomrk
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, geomrk είπε και τοτε ποια η υπαρξη των 300 ευρω ακουστικων; εννοείται ακούς καλύτερα όλες τις συχνότητες αλλά τζάμπα θα πάνε με τον προενισχυτή του κινητού και mp3/mp4 συμπιεσμένο ήχο ... (έχω τα BeyerDynamic DT 990 Pro σαν καλό ζεύγος) δε νομίζω ο TS να ψάχνεται για hifi ήχο , απλά να ακούγονται περισσότερα μπάσα στο κινητό του
JakeKaufman Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 1 hour ago, korakios said: εννοείται ακούς καλύτερα όλες τις συχνότητες αλλά τζάμπα θα πάνε με τον προενισχυτή του κινητού και mp3/mp4 συμπιεσμένο ήχο ... (έχω τα BeyerDynamic DT 990 Pro σαν καλό ζεύγος) δε νομίζω ο TS να ψάχνεται για hifi ήχο , απλά να ακούγονται περισσότερα μπάσα στο κινητό του Ποιος παίζει ακόμα mp3 στο κινητό του;
BadBoy Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 16 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ποιος παίζει ακόμα mp3 στο κινητό του; Εντάξει και γω τα περισσότερα σαν flac τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό, αλλά δε μπορείς να τα βρεις όλα σε τόσο καλή ποιότητα.
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 18 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Ποιος παίζει ακόμα mp3 στο κινητό του; μην κολλάς στο format , γενικά συμπιεσμένο ήχο έχε στο νου σου
piiii Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε Ποιος παίζει ακόμα mp3 στο κινητό του; Εγώ με αυτό... 2
JakeKaufman Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 1 hour ago, korakios said: μην κολλάς στο format , γενικά συμπιεσμένο ήχο έχε στο νου σου Γιατί συμπιεσμένο; Εγώ streamάρω lossless
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Γιατί συμπιεσμένο; Εγώ streamάρω lossless εσύ ναι , άλλος όχι , ο TS άγνωστο αδιάφορο για την ερώτηση που έκανε Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από korakios
lector Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, geomrk είπε και τοτε ποιος ο λογος υπαρξης των 300 ευρω ακουστικων; Ιδιος φανταζομαι με το λογο υπαρξης κινητου των 1500 ευρω
csontheline Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 14 hours ago, lector said: Ιδιος φανταζομαι με το λογο υπαρξης κινητου των 1500 ευρω Ούτε καν; Μα που ζεις; 1500€ κινητό το μοστράρεις και είσαι πρώτη μούρη στο καβούρι! Ενώ τα ακουστικά, ποιος καταλαβαίνει αν έκαναν 300€ ή 3€ από τα κινέζικα; Τςτςτς, τρε μπανάλ. On 15/05/2024 at 18:33, Brashida said: Καλησπέρα στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα η εφαρμογή όπου να ακούγεται ο ήχος δυνατός και μπασατος..Έχω βρει κάτι εφαρμογές volume booster αλλά δεν κάνουν δουλειά δεν ακούγεται καθαρά ο ήχος Συνήθως, αυτές οι εφαρμογές ανεβάζουν όλες τις συχνότητες. Μεγαλύτερη επιτυχία έχεις με τον ενσωματωμένο equalizer του κινητού. Πχ αρκετά νέα κινητά έχουν dolby atmos όπου ρυθμίζεις πως θες να ακούς τον ήχο. Αλλά από το ηχείο του κινητού, μην περιμένεις πολλά. Από ακουστικά ή εξωτερικό ηχείο ίσως κάτι γίνει. Παίζουν ρόλο και οι codecs που χρησιμοποιεί το κινητό (περισσότερα θα εξηγήσει κάποιος audiophile). Πχ έχω Huawei p30 pro & freebuds pro 2 και με LDAC φτάνει μέχρι 909kbps και 96kHz sampling (24bits/sample). Τα ίδια ακουστικά σε samsung fold 4 πάνε 303kbps και 44.1kHz. Λες και είναι ακουστικά των 20€ (#$%^*(&%@ samsung). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα