Προς το περιεχόμενο

Εκτύπωση αλαμπουρνέζικων σε pdf αρχείο σε συγκεκριμένο PC

ΜΑΝΩΛΗΣ1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Πριν λίγες μέρες ενεργοποίησαμε στο ERP την άμεση καταχώρηση / εκτύπωση vouchers μέσω της Speedex. 2 συνάδελφοι θα κάνουν αυτή την δουλεια για την καταχώρηση-εκτύπωση τους και ενας εγώ τρείς ας πούμε

Σε συγκεκριμένο pc (Οι αλλοι 2 δεν εχουμε θέμα) κάνει το εξής

Ενώ όλο το voucher ηλεκτρονικά σε pdf φαίνεται κανονικά, σε οποιον εκτυπωτη και να εχω δοκιμάσει να το τυπώσω στο πεδίο που λέει KTH/HUB/KTH τυπώνει περίεργους χαρακτήρες

Δεν ειναι πρόβλημα ουτε του αρχείου PDF μιας και το συγκεκριμένο αρχείο το τυπώνω κανονικα και εγω και η 3η συνάδελφος

Ουτε θέμα του εκτυπωτή / εκτυπωτών , ουτε θεμα drivers πχ. 

Επανεγκατάστησα πριν λίγο και το acrobat reader 

image.png.b278649c3ea16726b5f45ebcf3901dbb.png

Δουλεψε μόνο στις συγκεκριμένες περιπτωσεις και το τύπωσα σωστα

1) Οταν μετέτρεψα το *.pdf σε *.pdf/A 

2) Όταν τυπωσα το voucher μέσω Chrome

Ειναι ξεκάθαρα θέμα του acrobat ,  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες αν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή υπάρχει κάπου η επιλογή να εκτυπωθεί το κείμενο ως εικόνα και δοκίμασέ την.

Καλησπέρα

Δεν δοκίμασα εκτύπωση σαν εικόνα. Εγκατέστησα foxit reader , εκει το τυπώνει κανονικά.

Απλά επειδή δεν μπορώ να βάλω σε διαδικασία συνάδελφο ο οποίος δεν έχει πολλές γνώσεις πχ να ανοίγει τα συγκεκριμένα αρχεία μόνο με foxit και να κάνει ένα σωρό παραμετροποιήσεις στην εκτύπωση και ολα τα υπόλοιπα pdf με acrobat θα δω μηπως ειναι θεμα των τελευταίων εκδόσεων του acrobat .

Εκτός αν ειναι καποια παραμετρος από τις ρυθμίσεις του acrobat

Μόνο στο πεδίο που λεει KTH/HUB/KTH βγάζει αλαμπουρνέζικα. ολο το υπόλοιπο voucher ειναι οκ

Υπάρχει και η λύση να ανοίγετε τα pdf με κάποιον browser (π.χ. Firefox, Edge κτλ.) - ας δοκιμάσετε εκτύπωση κι από εκεί, για να μην κάνετε εγκατάσταση νέου προγράμματος.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said:

Το ειχα ανοιξει με chrome. ολα ηταν οκ . θα δω μηπως εγκαταστησω αλλη version του acrobat

Αν ειναι παλιος υπολογιστης, μπορεις να δοκιμασεις επισης το SUMATRA. Αριστο προγραμμα και για αντιστοιχες περιπτωσεις.

https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader

Επεξ/σία από Getta Robo
  • Like 1

Refurbish ειναι με i3 ,ειναι θεμα acrobat απλά το θεμα στο acrobat επειδη εχουμε να κανουμε με μια εκτυπωση σε αυτοκολλητη ετικέτα Α4 χωρισμένη σε 3 μέρη , ειναι πιο ευκολο στην διαχειριση της εκτυπωσης για να την τυπωσει ειτε στην μέσαια ετικέτα είτε στην πανω πλευρα. Και αν εχει μεινει μονο μια ετικετα ελευθερη γυρνας την σελιδα στον εκτυπωτη για να τυπωσει παλι πάνω

Δεν εχω να κάνω με γνώστες που θα παλέψουν για να φέρουν την εκτύπωση στα μέτρα τους οπως θα έκανα πχ εγώ που ειμαι μέσα στα πράγματα. 

Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω παλαιότερη version του acrobat για να δω τι γίνεται

Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα

Ειχα στη μια οθονη το προβληματικό ας το πουμε και στην αλλη με remote το δευτερο που τυπωνει κανονικα

ιδια εκδοση acrobat, ιδιες ρυθμισεις μεσα στο acrobat , Ιδιος driver στον printer, Ιδιες ρυθμισεις στην εκτυπωση , με εκτυπωση σαν Image Παλι τα ιδια

με foxit reader τυπωνει κανονικα αλλά θέλει παραμετροποίηση πριν την εκτυπωση για να φέρεις την φορμα στα μετρα της σελιδας με τα labels

θα εκπαιδευσω και τις 2 συναδέλφους και ας τυπωνουν απο το ενα pc , μου εχουν σπασει τα νευρα πραγματικα

Μόλις τώρα, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα

Ειχα στη μια οθονη το προβληματικό ας το πουμε και στην αλλη με remote το δευτερο που τυπωνει κανονικα

ιδια εκδοση acrobat, ιδιες ρυθμισεις μεσα στο acrobat , Ιδιος driver στον printer, Ιδιες ρυθμισεις στην εκτυπωση , με εκτυπωση σαν Image Παλι τα ιδια

με foxit reader τυπωνει κανονικα αλλά θέλει παραμετροποίηση πριν την εκτυπωση για να φέρεις την φορμα στα μετρα της σελιδας με τα labels

θα εκπαιδευσω και τις 2 συναδέλφους και ας τυπωνουν απο το ενα pc , μου εχουν σπασει τα νευρα πραγματικα

Για να βοηθήσω . αυτό το κειμενο το βγάζει αυτόματα 

Θα μιλησω και με την speedex αν ειναι μηπως τους εχει τυχει κατι αντίστοιχο 

image.png.6e6538b6ef6f3366a535d3bb43cdf32d.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...