ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Καλησπέρα Πριν λίγες μέρες ενεργοποίησαμε στο ERP την άμεση καταχώρηση / εκτύπωση vouchers μέσω της Speedex. 2 συνάδελφοι θα κάνουν αυτή την δουλεια για την καταχώρηση-εκτύπωση τους και ενας εγώ τρείς ας πούμε Σε συγκεκριμένο pc (Οι αλλοι 2 δεν εχουμε θέμα) κάνει το εξής Ενώ όλο το voucher ηλεκτρονικά σε pdf φαίνεται κανονικά, σε οποιον εκτυπωτη και να εχω δοκιμάσει να το τυπώσω στο πεδίο που λέει KTH/HUB/KTH τυπώνει περίεργους χαρακτήρες Δεν ειναι πρόβλημα ουτε του αρχείου PDF μιας και το συγκεκριμένο αρχείο το τυπώνω κανονικα και εγω και η 3η συνάδελφος Ουτε θέμα του εκτυπωτή / εκτυπωτών , ουτε θεμα drivers πχ. Επανεγκατάστησα πριν λίγο και το acrobat reader Δουλεψε μόνο στις συγκεκριμένες περιπτωσεις και το τύπωσα σωστα 1) Οταν μετέτρεψα το *.pdf σε *.pdf/A 2) Όταν τυπωσα το voucher μέσω Chrome Ειναι ξεκάθαρα θέμα του acrobat , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Δες αν στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή υπάρχει κάπου η επιλογή να εκτυπωθεί το κείμενο ως εικόνα και δοκίμασέ την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαϊου Καλησπέρα Δεν δοκίμασα εκτύπωση σαν εικόνα. Εγκατέστησα foxit reader , εκει το τυπώνει κανονικά. Απλά επειδή δεν μπορώ να βάλω σε διαδικασία συνάδελφο ο οποίος δεν έχει πολλές γνώσεις πχ να ανοίγει τα συγκεκριμένα αρχεία μόνο με foxit και να κάνει ένα σωρό παραμετροποιήσεις στην εκτύπωση και ολα τα υπόλοιπα pdf με acrobat θα δω μηπως ειναι θεμα των τελευταίων εκδόσεων του acrobat . Εκτός αν ειναι καποια παραμετρος από τις ρυθμίσεις του acrobat Μόνο στο πεδίο που λεει KTH/HUB/KTH βγάζει αλαμπουρνέζικα. ολο το υπόλοιπο voucher ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Υπάρχει και η λύση να ανοίγετε τα pdf με κάποιον browser (π.χ. Firefox, Edge κτλ.) - ας δοκιμάσετε εκτύπωση κι από εκεί, για να μην κάνετε εγκατάσταση νέου προγράμματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου Το ειχα ανοιξει με chrome. ολα ηταν οκ . θα δω μηπως εγκαταστησω αλλη version του acrobat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: Το ειχα ανοιξει με chrome. ολα ηταν οκ . θα δω μηπως εγκαταστησω αλλη version του acrobat Αν ειναι παλιος υπολογιστης, μπορεις να δοκιμασεις επισης το SUMATRA. Αριστο προγραμμα και για αντιστοιχες περιπτωσεις. https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader Επεξ/σία 19 Μαϊου από Getta Robo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου Refurbish ειναι με i3 ,ειναι θεμα acrobat απλά το θεμα στο acrobat επειδη εχουμε να κανουμε με μια εκτυπωση σε αυτοκολλητη ετικέτα Α4 χωρισμένη σε 3 μέρη , ειναι πιο ευκολο στην διαχειριση της εκτυπωσης για να την τυπωσει ειτε στην μέσαια ετικέτα είτε στην πανω πλευρα. Και αν εχει μεινει μονο μια ετικετα ελευθερη γυρνας την σελιδα στον εκτυπωτη για να τυπωσει παλι πάνω Δεν εχω να κάνω με γνώστες που θα παλέψουν για να φέρουν την εκτύπωση στα μέτρα τους οπως θα έκανα πχ εγώ που ειμαι μέσα στα πράγματα. Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω παλαιότερη version του acrobat για να δω τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα Ειχα στη μια οθονη το προβληματικό ας το πουμε και στην αλλη με remote το δευτερο που τυπωνει κανονικα ιδια εκδοση acrobat, ιδιες ρυθμισεις μεσα στο acrobat , Ιδιος driver στον printer, Ιδιες ρυθμισεις στην εκτυπωση , με εκτυπωση σαν Image Παλι τα ιδια με foxit reader τυπωνει κανονικα αλλά θέλει παραμετροποίηση πριν την εκτυπωση για να φέρεις την φορμα στα μετρα της σελιδας με τα labels θα εκπαιδευσω και τις 2 συναδέλφους και ας τυπωνουν απο το ενα pc , μου εχουν σπασει τα νευρα πραγματικα Μόλις τώρα, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα Ειχα στη μια οθονη το προβληματικό ας το πουμε και στην αλλη με remote το δευτερο που τυπωνει κανονικα ιδια εκδοση acrobat, ιδιες ρυθμισεις μεσα στο acrobat , Ιδιος driver στον printer, Ιδιες ρυθμισεις στην εκτυπωση , με εκτυπωση σαν Image Παλι τα ιδια με foxit reader τυπωνει κανονικα αλλά θέλει παραμετροποίηση πριν την εκτυπωση για να φέρεις την φορμα στα μετρα της σελιδας με τα labels θα εκπαιδευσω και τις 2 συναδέλφους και ας τυπωνουν απο το ενα pc , μου εχουν σπασει τα νευρα πραγματικα Για να βοηθήσω . αυτό το κειμενο το βγάζει αυτόματα Θα μιλησω και με την speedex αν ειναι μηπως τους εχει τυχει κατι αντίστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα