stavpal Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Είχα vodafone καρτοσυμβόλαιο με ~13.7 €/μήνα και έληξε. Μου έκαναν προσφορά για 18 το μήνα και είπα να πάω cosmote με ~13.7 το μήνα (gigamax 5gb). Αφού ενεργοποίηθηκε η νέα sim της cosmote με πήραν τηλ από την vodafone να μου κάνουν νέα αντι προσφορά στα 10 και κάτι το μήνα. Βέβαια αν φύγω τώρα θα πρέπει να πληρώσω ~34 € (σπάσιμο συμβολαίου). Αυτό είναι το 2ο κιν μου. Το πρώτο το έχω στη cosmote και το σταθερό είναι επίσης cosmote (cosmote one). Από σήμα είναι γενικά οκ και το κινητό δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες παρόλο που θα έπρεπε. Τι λέτε να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 4 ώρες πριν, stavpal είπε Τι λέτε να κάνω Να τους ζητήσεις να σου καλύψουν μέρος του πέναλτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpal Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου Μόλις τώρα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της cosmote για τον Μαιο. Αυτό θα πρέπει να τον πληρώσω αν ξαναπάω στη vodafone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 3 ώρες πριν, stavpal είπε Μόλις τώρα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της cosmote για τον Μαιο. Αυτό θα πρέπει να τον πληρώσω αν ξαναπάω στη vodafone? Διευκρίνισέ το με την εξυπηρέτηση. Ούτως ή άλλως, αν βγει τελικός, θα είναι όλα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα